|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   končala z diplomsko- sedaj pa par vprašanj v ...
3.6.2005 17:31:25   
Moyca_
danes sem končno fertig. No analizo ankete še naredim zvečer, pa dodam na koncu.
Sedaj jo moram vred spravit ker jo nesem mentorju drugi teden za pregledat.
Na zadnji strani je treba napisati vire in ker sem ves material skoraj dobila na netu je en problem. Če imam material iz knjige napišem naslov knjige in od te in te strani. Tukaj pa ne gre in je treba za vsak klik napisat svojo stran. In mi potem tega pride ogromno, ker je en odstavek na enem kliku, pa potem na drugem. Pa mi potem pride za pol strani 10 linkov:zmeden2::zmeden2:

upam da ve katera kaj mislim- kaj moram torej vsak link posebaj pisat:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.6.2005 18:20:02   
MEGY_Patricija
Draga Mojca!!!!!!!

:angel:Glede na to, da imam tudi sama v delu seminarsko za Ekonomija sem mnenja,da ravno linkov ti ni potrebno pisat ampak samo strav na internetu oziroma uprašaj mentorja ali lahko napišeš samo okvirne naslove mogoče celo knjig kje bi to lahko dobila ali bi moralo biti točno ,res ne vem če sem ti dala kak pameten nasvet samo pri meni je bilo pač tako ,da smo lahko napisali samo VIRI: internet in pač ni bilo potrebno napisat točno od kje:ups::ups: .

Imam pa uprašanje ali mogoče veš kje bi zase nasla kaj pametnega na temo KADROVSKA POLITIKA ZAPOSLOVANJA-Smer poti do zaposlitve .:ups::ups::ups:

Lep pozdrav in hvala v naprej od MEGY!!!!:angel::angel::angel:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2005 18:22:23   
tinkamiška
Hojla:)

Jst sem mela v svoji diplomi tudi veliko stvari povzetih iz neta in sem napisala samo link, kjer sem našla temo oz. članek, ki sem ga povzela. Važno, da tisti, ki bere diplomo lahko gre pogledat link na katerem je članek, ki si ga povzela, točno odstavke pa meni ni bilo treba označevat.

Ne vem če sem ti kej pomagala:zmeden:

LP,
Tinka

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2005 19:09:31   
Seven*
Pri citiranju moras biti pazljiv. Sploh zato, ker gre diplomska v bazo COBISS. Mogoce bo kdo se kdaj kaj rabil, zato mora biti citiranje dosti jasno.

http://www.agroweb.bf.uni-lj.si/Navodila_BF.html

Tukaj gor so navodila za pisanje diplomskih nalog, ki veljajo za naso fakulteto.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2005 20:20:40   
Moyca_
nimam pojma Megy. Malo poglej po netu, pa v Cobissu se tudi da kaj najti

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2005 20:29:29   
Magi*
običajno ima vsak faks svoja navodila za izdelavo diplomske, kjer se nahajajo tudi pravila za navajanje virov.

pri internetnih virih je pomembno, da se navede ime spletne strani, lastnika spletne strani in datum, ko je bilo s te strani dol pobrano (saj se strani spreminjajo).

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2005 21:06:43   
Moyca_
ja sem prebrala vsa navodila, ampak ni nikjer o linkih

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2005 21:09:38   
Seven*
Jaz bi se kar tega drzala. Se more biti narobe..

Pri tiskanih dokumentih, dostopnih prek interneta, so elementi navedbe: avtor, leto, naslov
dokumenta, vir tiskane verzije, URL naslov, datum (dan, ko smo dokument prebrali).

Hesketh J.E., Vasconcelos M.H., Bermano G. 1998. Regulatory signals in messenger RNA:
determinants of nutrient “ gene interaction and metabolic compartmentation. British Journal
of Nutrition, 80: 307-321.
http://nutrition.cabweb.org/BJN/journals/FULLTEXT/OCT98/Bjn80307 (12. nov. 1998)

Pri dokumentih, dostopnih le prek interneta, so elementi navedbe: avtor (c e je znan), naslov
dokumenta, leto, organizacija (c e je znana), datum zadnje spremembe (c e je znan), URL
naslov, datum (dan, ko smo dokument prebrali).
Mleko - popolno z ivilo. 1997. AKS-Marketing (16. feb. 1997).http://www.aks.si/mleko/index.html (12. nov. 1998)

V besedilu izdelka se na tak dokument sklicujemo takole: (Mleko - popolno ... , 1997).

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2005 21:57:00   
Pi@
Če vam to kaj koristi punce:
http://www.pfmb.uni-mb.si/obvestila/prirocnik-2del.pdf
upam, da bo link delal ;)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

kuhanje
tinchek1980

Kako pogosto doma kuhate?

nikoli (2%)

redko (4%)

le konec tedna (11%)

vsake 2 dni (13%)

vsak dan (71%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!