Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Privat vrtci na Gorenjskem! 26.8.2009 10:36:30
živa
Kje na Gorenjskem te pa zanima? V Radovljici bodo menda jeseni odprli waldorfskega in pred kratkim sem brala, da je še nekaj prostih mest ... V Medvodah je župnijski, v Preski. Za ostale kraje pa ne vem.
Lp,
živa
< Sporočilo je popravil živa -- 26.8.2009 10:37:09 >
RE: Privat vrtci na Gorenjskem! 31.8.2009 20:59:04
korajža
Niste dobili vrtca? Kje pa iščeš varstvo? Jaz poznam samo vrtca v Radovljici in Hrušici; bili na igralnih uricah. Mesta še niso v celoti zapolnjena, zato mislim, da je vpis še možen.
Z vprašanjem; v kateri vrtec, sem se ukvarjala marca, nisem vedela ali naj vpišem otroka v W. V.ali v t.i. navadnega.
Kolegica ima otroka v W.V. in njena hči je vidno navdušena, mami pa pravi, da mala komaj čaka,da se bo vrtec ponovno začel. Njena deklica je umirjena, prijazna ipd.
Moj otrok je... , na koncu sem se vseeno odločila za navadni vrtec, jutri štarta, bomo videli...