|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
5.9.2009 21:21:54   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ajvy-a stanovanje je že opremljeno?

kopalnica (brez pralenga stroja), pa kuhinja (brez hladilnika)
Glih prav....
Rabiva samo kavč, pa hladilnik....hladilnik sva dans vzela na obroke...matr je lep....seksi user posted image , jutri če bo po sreči pa še kavč...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
5.9.2009 21:41:06   
Čebel@
urša........bravo za kileuser posted image user posted image user posted image user posted image čeprav roko na srce:ti pa res ne  rabiš hujšatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
ajvy.......to je pa super da je že toliko opreme v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
5.9.2009 21:50:01   
sunny24
Čer! Sem napisala že cel post in je net blokiral...user posted image

Danes sem prespala pol dneva, zjutri je bla Gaja zuni, popoldne pa smo si še skupi prvoščle 2 urci spanja. Pol smo šle pa v šoping in sem sebi eno majco kupla, Gaji pa 2 pižami brez stopalc, žametne hlače na naramnce in bucke...Full so dobre! user posted image

Glivice se počasi poslavljajo, sam ne vem, kolko cajta ji morem mazat rito? Sem pozabla vprašat P...user posted image
ajvy, hvala za nasvet glede pudra za rito-sem ga danes nabavla! user posted image  Pa super za stanovanje! user posted image user posted image user posted image

mlea, tvoji bejbi pošiljam en kup user posted image user posted image  da bo hmal ispet zdrava!
witto, super za zobke! user posted image user posted image user posted image
ursa, lepo, da grejo kile dol! user posted image user posted image user posted image   Jst od kar hodim v fitnes sem tudi že 2 zgubila in sem na teži kot pred nosečnostjo!

tanci, welcome back!!! user posted image   Slikice...user posted image

maksi, hvala za mail! user posted image
katjusa, full lepe fotke, pa fajn tepih ste nabavli! user posted image user posted image user posted image

birdy, me zanima, če si dobila moj mail s slikami?

Hmm, mislim da sem ostalo pozabla...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
5.9.2009 21:52:03   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kako ste? Jaz sem rahlo utrujena, ampak to ni nič novgauser posted image Sem bla pa sedaj na vagi in mam 3,5 kg manj kot pred zanositvijouser posted image se mi je kar zasmejalo. Še dve do štiri izgubim in bom prišla na željeno težo. 

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
5.9.2009 21:58:31   
Čebel@
sunny....meni je p rekel da moram Hani mazati še e teden po tem ko bo že uredu

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
5.9.2009 22:00:48   
sunny24
majchy, hvala za odgovor. user posted image   Se jse mi je zdelo da more bit neki tazga s tem canestenom in bejbiji, kot če mi fasemo vnetje v spodnjem štuku....

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
5.9.2009 22:02:00   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
5.9.2009 22:02:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, hvala za odgovor. user posted image   Se jse mi je zdelo da more bit neki tazga s tem canestenom in bejbiji, kot če mi fasemo vnetje v spodnjem štuku....
ja jaz sem zase imela cenesten pa je bilo tudi dalj časa mazati,za Hano sem pa dobila Daktarin

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 22:15:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1409
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 22:16:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 22:18:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1411
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 22:23:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1412
5.9.2009 22:26:11   
Onasiss
A lahko nehaš s torto. LEPO PROSIM.user posted image user posted image Jaz sem še vedno na dieti....................user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 1413
5.9.2009 22:27:05   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ajvy-a stanovanje je že opremljeno?

kopalnica (brez pralenga stroja), pa kuhinja (brez hladilnika)
Glih prav....
Rabiva samo kavč, pa hladilnik....hladilnik sva dans vzela na obroke...matr je lep....seksi user posted image , jutri če bo po sreči pa še kavč...

A piskre pa to vse imaš??? Povej, ali kaj potrebuješ.....user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
5.9.2009 22:35:42   
Onasiss

Kako ste? Jaz sem rahlo utrujena, ampak to ni nič novgauser posted image Sem bla pa sedaj na vagi in mam 3,5 kg manj kot pred zanositvijouser posted image se mi je kar zasmejalo. Še dve do štiri izgubim in bom prišla na željeno težo. 

Joj, jaz še rabm pol ene dite, da bom imela te kilograme.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
5.9.2009 22:36:41   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Evo jst spet tuki!!!!!

mleauser posted image   user posted image   user posted image user posted image user posted image sm mela 2 pavzi z Larisso med čtivom....zdj je pa končno zaspala, tko da fino da medtem niste tok načvekaleuser posted image user posted image

Ja, ker ni KATJUSE IN MAJCHY.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
5.9.2009 22:37:59   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image

Se podpišem in grem spat.....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 22:41:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 22:42:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1419
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 22:46:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1420
   [Brisano sporočilo]
5.9.2009 22:51:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1421
5.9.2009 22:54:31   
Katjusa
evo nas iz potepanja no dober smo že vsaj urco doma oz. otroc že eno urco spijo.... smo kupli pojočo knjigocouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image flori je bil tok vesel in pol jo je benjamunu kazu.... kak je pa hotu benjamin kej prjet jo je pa hitro odmaknu in mu reku, da je premaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša ne bit huda nameuser posted image user posted image user posted image . Saj po večini ti dam vse prav. Res je da če je možnost se da naše user posted image komot v svojo sobico in sigurno je res da se manj zbujajo oz. nam ni treba tako merkat kok ropotamouser posted image . Pa da zbujanje vsako uro neki ne špila in je treba ugotovit kaj je problem.  Glede vode sem pa jaz tudi prakticirala tako da sedaj (beri 4 * na leto) ko se Nejc žejen zbudi prosi vodo. Nikoli mu nisem dajala čaja ali soka. No a vidš da se strinjam s tabo user posted image user posted image user posted image . sem pa jaz en zajc k ne upa dat Žiga k Nejcuuser posted image Se bojim, da ga bo Žiga zbujal oz. Nejc Žiga s smrčanjem. Pa zjutraj ko Nejc vstane me skrbi da ne bi kr v postelco šel, mah kompliciramuser posted image

urša moja dragauser posted image user posted image user posted image user posted image kaj bom huda nate sej sme se sam menle kako je.....

to, da te je strah ju dat skupi te pa razumem tud mene je skrbelo kako bo in zdej za vrtec sem misla da bom mogla jst tud ob 7 vstat ker se bo beni zbudil.... glede na to da je treba florjana zbudit in da se beni dostikrat proti jutru kej oglaša al pa stoka..... in lepo možeku zvečer v dnevno pirpravim kaj naj oblečeta in gre v sobico vzame florjana ven ga nese v dnevno in benjamin sploh ne ve da mu brateca "ukrademo...."
dnevno spanje pa je prava umetnost.... čeprav benjamin ful lažje zaspi če je flori zraven s emi zdi da se ga je navadu in včasih flori poje benija pa to očitno uspava.... ampak pol je problem k florjan ne zaspi in se naveliča in si luč prižge al pa kr pride v dnevno in ker so vmes 2x harmonika vrate si lahko predstavljaš ropotuser posted image user posted image user posted image user posted image v glavne kot v vsaki stvari treba je probat so plusi in so minusi.....
aja pa še to flori ima včasih kake sanje in me potem kliče al pa joka in grem not pa beni sploh ne trzne, če ga le pustim primiru, če mu slučajno popravim dekico pa takoj glavo dvigneuser posted image user posted image user posted image user posted image tak, da razmišljam, da ga bom počasi privadla na tisto spalno vrečo k je za dojenčke ker pozimi bo kr kriza če bo odkrituser posted image

no pa sem se razpisala.... urša v glavnem nej te ne skrbi upam, da se ne bojiš mi kej kontra rečt iz razloga da bi bla jezna nisem jst tak zamerljiv človek in rezumem, da so včasih napisane besede bolj grobe kot pa če bi jih izgovorili.... tist zadnič k je blo s kolumbo je bil tud delno moj izpad čustev in so ble besede res mal pregrobo napisane pa še z velikimi črkami in mi je pač film poču.... drgač pa iz moje strani je tud s kolumbo zdej vse OK.... vsaka sme mal krive in to je to.... veš kako dolgočasno bi blo če bi vsak dan sijalo sonce.... potem s eniti o vremenu nebi mogli pogovarjat..... ampak verjamem da pr nas februarčicah bi pogovor teku k po masluuser posted image user posted image user posted image ....

zdej pa lahko noč in uživajte jst razmišljam o kozarčku piva z dragimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 5.9.2009 22:56:07 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
5.9.2009 22:55:02   
Balonchy
Evo mene na broju...

ČESTITKE ZA OBMESEČNICE VSEM TREM user posted image user posted image user posted image

Ajvy - dej povej kaj ti kej manjka... Piskri, kozarci, brisače, zavese... ni panike... ti sam povej user posted image

Matr... a ste šle use spat??? user posted image  Tanči pa borovničke ponuja... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1423
5.9.2009 22:56:15   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo nas iz potepanja no dober smo že vsaj urco doma oz. otroc že eno urco spijo.... smo kupli pojočo knjigocouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image flori je bil tok vesel in pol jo je benjamunu kazu.... kak je pa hotu benjamin kej prjet jo je pa hitro odmaknu in mu reku, da je premaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša ne bit huda nameuser posted image user posted image user posted image . Saj po večini ti dam vse prav. Res je da če je možnost se da naše user posted image komot v svojo sobico in sigurno je res da se manj zbujajo oz. nam ni treba tako merkat kok ropotamouser posted image . Pa da zbujanje vsako uro neki ne špila in je treba ugotovit kaj je problem.  Glede vode sem pa jaz tudi prakticirala tako da sedaj (beri 4 * na leto) ko se Nejc žejen zbudi prosi vodo. Nikoli mu nisem dajala čaja ali soka. No a vidš da se strinjam s tabo user posted image user posted image user posted image . sem pa jaz en zajc k ne upa dat Žiga k Nejcuuser posted image Se bojim, da ga bo Žiga zbujal oz. Nejc Žiga s smrčanjem. Pa zjutraj ko Nejc vstane me skrbi da ne bi kr v postelco šel, mah kompliciramuser posted image

urša moja dragauser posted image user posted image user posted image user posted image kaj bom jezna nate sej sme se sam menle kako je.....

to, da te je strah ju dat skupi te pa razumem tud mene je skrbelo kako bo in zdej za vrtec sem misla da bom mogla jst tud ob 7 vstat ker se bo beni zbudil.... glede na to da je treba florjana zbudit in da se beni dostikrat proti jutru kej oglaša al pa stoka..... in lepo možeku zvečer v dnevno pirpravim kaj naj oblečeta in gre v sobico vzame florjana ven ga nese v dnevno in benjamin sploh ne ve da mu brateca "ukrademo...."
dnevno spanje pa je prava umetnost.... čeprav benjamin ful lažje zaspi če je flori zraven s emi zdi da se ga je navadu in včasih flori poje benija pa to očitno uspava.... ampak pol je problem k florjan ne zaspi in se naveliča in si luč prižge al pa kr pride v dnevno in ker so vmes 2x harmonika vrate si lahko predstavljaš ropotuser posted image user posted image user posted image user posted image v glavne kot v vsaki stvari treba je probat so plusi in so minusi.....
aja pa še to flori ima včasih kake sanje in me potem kliče al pa joka in grem not pa beni sploh ne trzne, če ga le pustim primiru, če mu slučajno popravim dekico pa takoj glavo dvigneuser posted image user posted image user posted image user posted image tak, da razmišljam, da ga bom počasi privadla na tisto spalno vrečo k je za dojenčke ker pozimi bo kr kriza če bo odkrituser posted image

no pa sem se razpisala.... urša v glavnem nej te ne skrbi upam, da se ne bojiš mi kej kontra rečt iz razloga da bi bla jezna nisem jst tak zamerljiv človek in rezumem, da so včasih napisane besede bolj grobe kot pa če bi jih izgovorili.... tist zadnič k je blo s kolumbo je bil tud delno moj izpad čustev in so ble besede res mal pregrobo napisane pa še z velikimi črkami in mi je pač film poču.... drgač pa iz moje strani je tud s kolumbo zdej vse OK.... vsaka sme mal krive in to je to.... veš kako dolgočasno bi blo če bi vsak dan sijalo sonce.... potem s eniti o vremenu nebi mogli pogovarjat..... ampak verjamem da pr nas februarčicah bi pogovor teku k po masluuser posted image user posted image user posted image ....

zdej pa lahko noč in uživajte jst razmišljam o kozarčku piva z dragimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša - kva s ti to za eno bukvo k poje kupla???

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
5.9.2009 22:57:53   
Balonchy
Katjuša - ti razmišljaš o kozarčku piva z dragim... midva sva to že nardila...
Posledice - moj spi kt top, jaz pa mal nažvižgana za compom user posted image ... Jooooj, kaj naredi en velika laška (za 2 osebi), če ne piješ.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?

Da. (86%)

Ne. (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!