Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 27.10.2009 11:05:47
mimi30
Jancci tudi tebi da se čim prej pozdraviš...tele driske so res eno veliko sranje, ne vem kaj je huj al driskat al bruhat....ma, če bruhaš lahk zuni tud pri drevesu (pač mislijo, da si se ga nalezu), driskat pa skor ne morš....čeprav sem jaz enkrat, ko sem šla peš v službo, vidla enga tipa, ki se je kr na pločniku pr avtu dol počepnu
Jest sem si zadnjič enega parnega pri sosedi sposodila pa sem fajn wc spucala.
tole me pa spominja na tisto birbo, ki mi jo je prišla pred časom ena na dom ponujat.....cena je taka, da te sezuje
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 27.10.2009 11:46:12
*m*o*j*c*a*
hellow!
pa sem spet mal tle.. kok ste kej? itak tele strani naraščajo kot nore, tk da nimam cajta brat..se opravičujem ker skačem v pogovor, toda mam prošnjo..
če ste tolk prijazne mi mal pomagajte, pa rešte tole anketico.. no na magisteriju mam neko seminarsko za nardit, pa sem se odločila nekaj na temo zavarovalnic..zdej pa me zanima, kak se vsaki izmed vas zdi, kako naštete od zavarovalnic uživajo ugled- 1-pomeni da zavarovalnica uživa največji ugled, 7-pomeni najmanjši ugled..tk da prosim tiste, ki se vam da, da te zavarovalnice razporedite po vrsti..lahk kr citirate, pa pred vsako zavarovalnico napišete še številko..pač kok se vam zdi..
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 27.10.2009 11:46:20
kiara24
Pomoje je res to..če se ne motim sta z Meto približno isto stari. Prejšni teden ni skoraj nič jedla, ta teden bi pa samo jedla skos. Kar za mano lazi , me za hlačnico vleče in dela amamamaammmm user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
se podpišem pod tole, ker je enako pri nas
zvezdica- kar pridi po sonček ker je super, sva bili do sedaj zunaj. Pa greva še sam na čajček sva prišli pa na kavico
Nina- mi smo že 100krat padli na sprednje zobe pa ni nikoli nič na srečo je pa tudi vedno tekla kri . Upam, da boste kamlu bolje.
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 27.10.2009 11:57:19
Ulla80
.ulla, a boš počakala do čet. al greš prej do P.?
zaenkrat čakam...k vročine nima, kašelj je sočen, nos je pač treba pucat...tko da mi p verjetn nima kej mu bom pa dala dons zvečer operil pred spanjem....če bo kej bolš
joj k ste firbčne na hit tule povem, da pač ena oseba za mano neki šnofa kle gor, k mamo že tak zarad nje sranje....in pod tem nickom so kake objave, k neb blo glih fajn če jih komu servira....zato sem mal zakamuflirala pa izbris še čakam..... **** super za dopust...smetano pa komot daš, če si že uvedla ml. izdelke, domača je itak bolš kt kupljena.
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 27.10.2009 12:36:29
Jancci
ma, če bruhaš lahk zuni tud pri drevesu (pač mislijo, da si se ga nalezu),
Ja sej to sem že delala.. ko sem bila noseča, pa se mi je dvignilo sredi Kranja, sem šla kar za ta glavno cerkvijo bruhat. Pa 9 zjutraj je bilo. Če me je kdo vidu je itak mislu, da sem čist počena.
**** mi imamo namen it v sharm el sheik čez ene 14 dni. A imaš kakšne napotke, priporočila?
Sem bolj razporedila kako jih poznam.. ugled? Ka pa vem? 6 Grawe zavarovalnica 7 Zavarovalnica Maribor 5 Merkur zavarovalnica 4 Zavarovalnica Tilia 3 Generali zavarovalnica 1 Adriatic Slovenica 2 Zavarovalnica Triglav
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 27.10.2009 12:49:33
nina166
Sem vas začela komentirat, pa se je Daša zbudila, je bla tak boga, da sem klicala p če se pridema pokazat...sva šle in sva dobile antibiotike. Zdajle spi v jajčki...jaz pa morem hitro na pošto in še po Domna.
Tak da spet nimam časa nič pokomentirat. Bote rekle, da samo jamram, a ne. Eh bo že boljše...upam, da antibiotiki primejo in da končno neha kašljat in začne lepše spat.
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 27.10.2009 13:12:49
snežinka7
mimi30 za seznam Alen 20.1.2009 3860g 55cm 9m 10080g 75,5cm jem gh 3M3T prvi zob 6M2T sedaj jih ima 8 sedim 6M plazim 7M2T kobacam 7M3T prva beseda 6M3T (mama)
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 27.10.2009 13:25:26
snežinka7
Res je, da se že dolgo nisem nič javila vas pa včasih kaj preberem. Kako pa lahko dam gor slikico? Naš Alen je hvalabogu zdrav še ni bil bolan razen prehlada enkrat (trkam). Imamo osem zobekov, GH mu ni bil problem zelo rad je na žličko, tako da je včasih v začetku zavračal mleko je boljše bilo na žličko jest kot pa iz flaše pit. Ponoči se še enkrat zbudimo včasih tudi dvakrat sploh sedaj ko se je ura premaknila je dva dni že ob 6 vstal. No danes je bilo že boljše sva vstala 6.45. Spat gremo okrog 20 ure včasih tudi malo pred, ker ne zdrži dlje pokonci. Toliko zaenkrat sedaj pa se bom potrudila,da se bom večkrat oglasila in kaj napisala. Lp Renata
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 27.10.2009 15:05:37
*x*y*z*
Sem klicala k zdravnici, naj bi bila 3 dni na čaju in prepečencu , da se mi driska pozdravi, karakter ku sem, sem pa zdej zmazala pol evrokrema z žlico. Bravo jst.
Snežinka dobrodošla - dej se kej več javljaj kot jst
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 27.10.2009 17:29:24
Jancci
**** mi imamo namen it v sharm el sheik čez ene 14 dni. A imaš kakšne napotke, priporočila?
Kam pa greste? Hotel, pa če veš v kak predel Sharma? Ti bom pole v miru napisala, sem v egiptu že skoraj kot doma ;)
Še nič ne vem. Bova rezervirala na last minute. Bi pa rada nekaj kjer je čisto, da imajo možnost potapljanja oz. svojo plažo. Kej več pa že ne vem... preko kere agencije pa vi hodite? Mi2 sva vedno potovala tako, da sva kupila samo letalsko karto, potem pa sva bila pod svobodnim soncem, zdaj pa nekaj časa ne bo šlo. No ja, imava pa sončka skos sabo, kar je pa tut zelo fino.
A je za take male brezplačno? A dobiš kšno ekstra posteljico? No, sej kej se bom še spomnila....
A ti imaš tut drisko?
Zdej sem si makarone nardila in solato, po celem dnevu bobi palčk, imam pa spet ringlšpil v trebuhu
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 27.10.2009 17:43:00
symona
Za vse tiste ki imate H20 čistilec: že dolgo si ga želim kupiti, vendar me zanima, če ni ta para premočna za parket, ker ga imam po celem stanovanju. Meni tudi marsikdo reče za amadejo, glej kaka debeluška je, pa rečem nazaj, za sebe se brigaj. Pa je problem rešen. Za vse tiste, ki ste bolni, da se čimprej pozdravite.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?