|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
15.9.2009 10:13:43   
symona
Zdravo!

Punce dajte mi povejte, kje se kuple dežne škorne za vaše nadebudneže? Mogla bi jih kupiti luciji za v vrtec, pa ne vem kam sploh naj grem.
Drugače pa noč dokaj mirna, amadeja se je ponoči enkrat zbudla, ampak je jaz sploh nisem slišala, tak sem spala trdno, mi je moj danes zjutraj povedal, da je ful začela jokati in jo je komaj pomiril, mene pa ni hotel buditi. Ful sem bla crkjena, sem bla od petka pa do včeraj sama z malidvema, jutri gre spet na teren na dansko, in pride v soboto ponoči domov, tak da smo dosti same.
Drugače bom pa danes kuhala piščančji paprikaš, zraven pa njoke.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
15.9.2009 10:14:06   
farfala
Mi smo pa bili včeraj 1. v toplicah in je ful užival, nič jokal, nič siten. Vmes še zaspal za 1 uro. Pa tud gužve ni blo.user posted image user posted image

A še o enem otroku razmišljate?user posted image Ja, bi blo zanimivo tri imet, ampak ne bi blo finančno izvedljivo. Pa če pomislim na kolikeuser posted image , ki sta jih oba imela, me kar spreleti. Nimam jaz živcev več za to. Ampak nosečnost in porod pa mi ne predstavlja ovire, zanimivo, kljub mojim letom. Sem se kar raznežila, ko sem prebrala, kako veliko je mojčino deteuser posted image . Ja, ja, ta mlade, kar v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes bo pa verjetno za kosilo krompir in ohrovt

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
15.9.2009 10:20:14   
Jancci
Jutro!

Včeraj na badbintonu je bilo super. Paše mal it v drugo okolje, stran od otrok! Ko sem prišla je mala spala sredi postelje, kaj sta pa prej počela me pa niti kaj dosti ni zanimalo. Zjutraj je bilo tud vse ok. Zbudila se je pa okrog 6ih in potem potegnila do 8ih Kar fajn. Malo sicer še smrka, ampak potem večkrat posesamo nosek in je za neki časa dobro. Je kar pridna punca!! user posted image

Zdaj pa čakam poštarja da copatke prinese, potem pa v knjižnico, pa v trgovino...

Še enega?? Ja, itak. Samo še ne vem kdaj?
Niia pa vrjetno rabi 2 sedeža za 2 avta.. če mene vprašate!? user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 15.9.2009 10:22:29 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
15.9.2009 10:20:37   
Anonimen
symona jst sem jih v hofru enkrt kupla, take luštne, sam zdej so ji premali, tko da tud jst morm v akcijo, za v vrtec in za domauser posted image

farfala midve k bova na lotu zadele, boma pa še otroke mele, a neuser posted image user posted image

neo se zdej skoz postavlja na noge, ma če se le more in to je zdej katastrofa...k pol pa recimo vstane ob ulini postli in pride ula in se razkuha neo bejž, to je moja postla in ga porine, da kr salto nardiuser posted image pa včeri je na njeno pručko vstajal in je valjda glih takrat jo pod nujno rabla in mu jo je spulila, k je on bil gor naslonjenuser posted image al pa če je kopalnca odprta, on to takoj nanišani in je k šus notri in pol po stopnicah do bane pleza, to me je pa res groza, k ga bo enkrt vrglo in si bo zijalo razbil na onih ploščicahuser posted image user posted image pa včeri je ob onem malem ulinem stolu vstal in pol splezal celo gor in na drugi strani direkt na glavouser posted image user posted image mislim nooo...a čem mu res čelado nabit goruser posted image mamo pestrouser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
15.9.2009 10:22:31   
Anonimen
Niia pa vrjetno rabi 2 sedeža za 2 avta.. če mene prašate!?

vidiš, to mi pa tud na pamet ni padlouser posted image

no, tale kiddy je tud zato fajn, ker je čist simpl za prestavljat, k sedeš samo daš v avto in pol čez mizico pripneš otroka z varnostnim pasom, tko da sedež ni privezan skoz in je enostavn za prestavljatuser posted image

delam reklamo kt da dobim provizijouser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
15.9.2009 10:26:05   
Jancci
da kr salto nardi

bogi neo user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
15.9.2009 10:28:21   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ulla: ja sm že zanč rekla, da ti je neo ful podobn (na srečanju sej veš no!) user posted image user posted image user posted image

pa kva maste to zdej za eno forouser posted image user posted image user posted image

drgač pa če taščo vprašate, sta oba otroka po izgledu čist mojmu podobna, pa tud nasploh, vse kar nardita, pa če sam prdne kter, k je izrezan atiuser posted image pa brihtna sta k ati pa ni da ni...jst sem bla sam namest inkubatorja zgledauser posted image user posted image user posted image

kaj si ti hecna, kaj si pa misla? Moja prav, k moj je svetel, tamal temen, pa čist moje očke ma, pa prav, glej kako je kle atiju pdoben, ne gre drgač pa da ga jebeš!

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
15.9.2009 10:32:43   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

symona jst sem jih v hofru enkrt kupla, take luštne, sam zdej so ji premali, tko da tud jst morm v akcijo, za v vrtec in za domauser posted image

pa turbo schuh jih ima tud po ugodnih cenah

farfala midve k bova na lotu zadele, boma pa še otroke mele, a neuser posted image user posted image

ja seveda pa možnosti dvojčka, da bo pol miruser posted image user posted image

neo se zdej skoz postavlja na noge, ma če se le more in to je zdej katastrofa...k pol pa recimo vstane ob ulini postli in pride ula in se razkuha neo bejž, to je moja postla in ga porine, da kr salto nardiuser posted image pa včeri je na njeno pručko vstajal in je valjda glih takrat jo pod nujno rabla in mu jo je spulila, k je on bil gor naslonjenuser posted image al pa če je kopalnca odprta, on to takoj nanišani in je k šus notri in pol po stopnicah do bane pleza, to me je pa res groza, k ga bo enkrt vrglo in si bo zijalo razbil na onih ploščicahuser posted image user posted image pa včeri je ob onem malem ulinem stolu vstal in pol splezal celo gor in na drugi strani direkt na glavouser posted image user posted image mislim nooo...a čem mu res čelado nabit goruser posted image mamo pestrouser posted image

to pa je divje pri vasuser posted image , ampak imajo kar trdo betico izgleda, pa zdaj že zna nekak past, da mu glava ne tresne na tla ko kamen, Ampak, ko je pa utrujen, je pa katastrofauser posted image , ga rajši kar dvignem, ko vidim, da ne more več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
15.9.2009 10:35:20   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

kaj si ti hecna, kaj si pa misla? Moja prav, k moj je svetel, tamal temen, pa čist moje očke ma, pa prav, glej kako je kle atiju pdoben, ne gre drgač pa da ga jebeš!

user posted image user posted image user posted image pa menda se ja ne jeziš

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
15.9.2009 10:41:28   
Nea
Najprej Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: petra88
jutro!
tud pr nas noč za user posted image , to ne morš verjet, zbuja se na manj kot 2h, ko mu probam dat dudo je tak jok da pomoje vsi sosedje slišjo, tko da ga morm dat direkt na joško, da gospod 3x pocuza in spi naprej.. tud jst srčno upam da so zobki.

Enaka ygodba je pri nas. Na dopsutu je še duda prišla v poštev, zadnje tri noči pa nič več. Sem že čisto zmozgana. Samo do pol 2 se je 4x zbudil - potem pa naprej nisem več štela.

Kot sem že rekla, na dopusut je bilo, kljub dooolgi vožnji, res super. V treh tednih smo imeli samo 2x dež, ostalo pa toplo al pa vroče, okoli 30 C. Na kmetiji sta punčki maksimalno uživali in se igrali s kužki, muco, lovili sta piščančke, preganjali krave... Ema je celo vsak večer šla v štalo kravico molzt in je potem mleko dala teličkom. Skozi sta bili od zunaj. Erik je nekaj dni bil tečko, verjetno zaradi zob, drugače pa je tudi on užival... največ pa na guglanici.
En teden na morju je prehitro minil. Glih smo prišli ko so vsi otroci mogli i v šolo tako, da so vhtelu ostali samo penzionerčki in smo mi, družina s tremi majhnimi otroci, bili prava atrakcija. Nekajkrat so nam gostje prišli in povedali, da imamo res pridne in vzgojene otroke in da smo ena lepa mlada družina user posted image  Ena babica se je celo na plaži ponudila da popazi na Erika, da se mi 4 lahko gremo sami kopat. Lara se je morja malo bala tako, da je večinoma sedela na plaži in se igrala, zato je v bazenu z morsko vodo plavala kot ribica. Ema tudi.
Erik se je tudi nekajkrat kopal in v morju in v bazenu in je vedno vriskal od sreče.
Kaj je novega pri Eriku:
- naučil se je sedet in plazit in nas zato ta vikend čaka postavljanje vrat na stopnice
- še vedno ima dva zobka s tem, da se že vidita špici zgornjih enkic
- gosta hrana... na dopustu se z GH nisem preveč obrenjemevala... največkrat se je dojil, ko pa je na mizi bilo kaj primernega za njega, je potem jedel. Z neko rutino bomo začeli ta teden
- mi smo pred dopustom lupinico zamenjali za avtosedež. Glede na to da že tehta 9kg mu je velikost sedeža glih prav.

Če sem kaj pozabila, bom naslednjič dodala. Za nazaj vas nisem brala, ker tolko časa pa nažalost nimam.
Vidim, da vas je nekaj novih user posted image user posted image user posted image
Nosečk tudi user posted image user posted image user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
15.9.2009 10:42:01   
farfala
Razmišljam, da bi mi tud kupili nov sedež, imamo od Chiccota starega 8 let, samo ko berem, kakšni so ti novejši, se mi ta ne zdi več ravno okuser posted image .Kaj pa vem, pa ulla ti tako reklamo delaš, da me je kar zamikalo. Potrošnica prava semuser posted image

OOOO, sonce je posijalouser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
15.9.2009 10:54:12   
ronja
Punce dajte mi povejte, kje se kuple dežne škorne za vaše nadebudneže?

jaz v Kaliji (semenarna), zač. poletja so bli - 60% in luštni, se super obnesejo, pa rada jih ma ful. pikapolonice.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
15.9.2009 11:01:04   
Nea
Punce dajte mi povejte, kje se kuple dežne škorne za vaše nadebudneže?

V hoferju! Poceni in ok

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
15.9.2009 11:46:09   
spetko
jancci super za badminton...jaz bi tudi želela to igrat...ful dobra igra..a že dolgo nisem..

ulla...jaoo..še dobro da ima trdo glavouser posted image ..se vidi da so fanti...samo rinejo z glavo nekam...še posebej kjer jim ni trebauser posted image user posted image
ulla..oni sploh ne vejo kakšne reklame ti delaš za nijh pa tudi za tiste riževe vaflje....še dobro da imamo/imajo tebe..user posted image user posted image

škornjčke pa sem tudi jaz videla v hoferju...

naša noč je bla malo bolša...samo 1x se je zbudu in pol je spal naprej...tako da ..sem se kar naspala..ki prejšnje noči so ble katastrofa
naročila sem copatke na e-bayu...za 6eur ene..user posted image user posted image user posted image ..pa še ful dobre so..take tačke gor narisane..
vzela sem 0-6m in od 6-12a bo v redu to?

danes pa bom kuhala..
za nas svinjske zrezke z gobami v smetanovi omaki in riž..
tianu pa popražla por,dala kolerabo,bučke,cvetačo,brokoli,zalila z vodo in to je to..

lep dan vam želim ..pri nas je lepo sončno tako da gremo izkoristit..

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
15.9.2009 12:10:30   
yelci
Mi smo dobil copatkeuser posted image ,smo probal in so super.Narocila sm 0-6,pa je se prostor za en prstek,nogico ima nekje 11cm.
Ulla,pr ns je tud cel halo,ze cel teden se postavlja na noge,oprime se cesar se da,res ne mors verjet,kolk majo trdo glavo,ko ns butne po tleh,se slis,kot,da bi 10 kilska krogla padla na tlauser posted image user posted image Ma ze dve modriciuser posted image ,eno na celu in eno na licku,jao kaj ns se cakauser posted image
No ns je zacel se kaslat,sicer je zlo zivahn,vrocine nima,a obstaja kak sirup za take maleuser posted image ?

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
15.9.2009 13:44:28   
Zvezdica
Sem vidla zdaj, da je umrl patrick swayze user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarad njega sem oboževala ime patrik..oz odkar sem kot mala smrkljica gledala dirty dancing. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
15.9.2009 15:16:47   
spetko
Mi smo dobil copatkeuser posted image ,smo probal in so super.Narocila sm 0-6,pa je se prostor za en prstek,nogico ima nekje 11cm.

o super...mi smo tudi te naročili od 0-6m..ampak na e-bayu..iz kanade..upam da je enako...
naš ima tudi 11cm nogico...
ko dobim tudi javim kako je..

Sem vidla zdaj, da je umrl patrick swayze user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarad njega sem oboževala ime patrik..oz odkar sem kot mala smrkljica gledala dirty dancing. user posted image

a resss????...kdaj pa...se vidi da nisem gledala zdej nič tv in po netu gledala..
res je bil nor film in on dober igralec...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
15.9.2009 15:39:51   
Jancci
Danes ji kuham zelenjavno juho s piščancem. Na olivcu popražila čebulo, piščanca, korenje, bučke, fižol, paradižnik + zgostila s kvinojo. Začimbe... mici pici malo jušne kocke. Mogoče bom še malo kruha nadrobila, da se bo bolj najedla?! Mislim da ji bo teknilo. Še spi.

Evo Mimi oz. Zvezdica izpolnila nalogo. user posted image

Copatki so prišli, pa moram na pošto ponje ker sva se prej potepali.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
15.9.2009 15:47:20   
Zvezdica
Jast sem mu danes nardila polnozrnat riž z zelenjavo, jevse pojedel, zdaj pa je jogurt, obožuje kisle stvari. Hecen tale moj mali sinkouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
15.9.2009 15:49:15   
krtekxx
a lako mal pojamram?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
   [Brisano sporočilo]
15.9.2009 15:58:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 1396
15.9.2009 16:20:30   
Jancci
a lako mal pojamram?

ti se kr sprosti... user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
15.9.2009 17:15:59   
Zvezdica

No pa še to moram poročat, da je Patrik od zvezdice (ne vem kateri je namenjen za tastauser posted image ) zelo lep fantek.

o niia Hvala. Oskar je tud tak fletko lepotko. Pa tok ti je podoben.

a lako mal pojamram?

kar dej. Jast pravim da je pisanje na forumu lahko zelo katarzično. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
15.9.2009 17:41:36   
Anonimen
zelo katarzično

to pa res user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1399
15.9.2009 19:12:10   
krtekxx
Nč takega, ampak Brita je SPET bolna. Je bila zdrava skoraj 14 dni. 3.viroza v mesecu in pol. Včeraj zvečer je bruhala, danes smrka, noče jest, stoka, vročina zaenkrat le malo čez 37. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

telovadba
Lelly28 RR

Kje in na kakšen način najrajši telovadite?

doma, s pomočjo youtube / vaj iz interneta (17%)

doma, vaje od osebnega trenerja (11%)

v fitnesu, z utežmi (6%)

na vodenih vadbah (28%)

ne telovadim (6%)

v naravi (33%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!