Nea
|
Najprej Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: petra88 jutro! tud pr nas noč za , to ne morš verjet, zbuja se na manj kot 2h, ko mu probam dat dudo je tak jok da pomoje vsi sosedje slišjo, tko da ga morm dat direkt na joško, da gospod 3x pocuza in spi naprej.. tud jst srčno upam da so zobki. Enaka ygodba je pri nas. Na dopsutu je še duda prišla v poštev, zadnje tri noči pa nič več. Sem že čisto zmozgana. Samo do pol 2 se je 4x zbudil - potem pa naprej nisem več štela. Kot sem že rekla, na dopusut je bilo, kljub dooolgi vožnji, res super. V treh tednih smo imeli samo 2x dež, ostalo pa toplo al pa vroče, okoli 30 C. Na kmetiji sta punčki maksimalno uživali in se igrali s kužki, muco, lovili sta piščančke, preganjali krave... Ema je celo vsak večer šla v štalo kravico molzt in je potem mleko dala teličkom. Skozi sta bili od zunaj. Erik je nekaj dni bil tečko, verjetno zaradi zob, drugače pa je tudi on užival... največ pa na guglanici. En teden na morju je prehitro minil. Glih smo prišli ko so vsi otroci mogli i v šolo tako, da so vhtelu ostali samo penzionerčki in smo mi, družina s tremi majhnimi otroci, bili prava atrakcija. Nekajkrat so nam gostje prišli in povedali, da imamo res pridne in vzgojene otroke in da smo ena lepa mlada družina Ena babica se je celo na plaži ponudila da popazi na Erika, da se mi 4 lahko gremo sami kopat. Lara se je morja malo bala tako, da je večinoma sedela na plaži in se igrala, zato je v bazenu z morsko vodo plavala kot ribica. Ema tudi. Erik se je tudi nekajkrat kopal in v morju in v bazenu in je vedno vriskal od sreče. Kaj je novega pri Eriku: - naučil se je sedet in plazit in nas zato ta vikend čaka postavljanje vrat na stopnice - še vedno ima dva zobka s tem, da se že vidita špici zgornjih enkic - gosta hrana... na dopustu se z GH nisem preveč obrenjemevala... največkrat se je dojil, ko pa je na mizi bilo kaj primernega za njega, je potem jedel. Z neko rutino bomo začeli ta teden - mi smo pred dopustom lupinico zamenjali za avtosedež. Glede na to da že tehta 9kg mu je velikost sedeža glih prav. Če sem kaj pozabila, bom naslednjič dodala. Za nazaj vas nisem brala, ker tolko časa pa nažalost nimam. Vidim, da vas je nekaj novih Nosečk tudi