Zvezdica
|
zvezdica - vi imate že cele menuje GH. Vau! Pri nas gre bolj počasi. Glede na to, da pridobiva na teži se ne sekiram preveč. Saj bo. Bolj me skrbi mlajša sestrica Lara, pri kateri teža zeloooo počasi narašča. Ona ima faze ko nič ne je in ko zelo slabe jo. Tretje možnosti ni. Zdaj smo na poti da spet slabo je. Karkoli ji skuham samo proba in pravi, da ne more več. nea...naš mali noče flaške, tko da tole že dva meseca šopamo. In hvala bogu za milupo, ker njihove kašice mu full teknejo. Liam pa lara sta lih za skupaj. Naš tudi sam pogleda in reče, ne morem. Je k ptič, sicer cukr mu ne dela težav, ampak je taka izbičina...jao. krtekxx - jaz bi na tvojem mestu v vsakem primeru šla v šoping. Če ne zaradi mode, potem pa za svojo dušo :-) Tudi jaz sem tako kot zvezdica user posted image mahnjena na šopingiranje. Pa javi kaj si kupila joj pa sem res mal mahnjena na to, sem si zdaj na ebayu kupila škornje. Upam, da mi bodo prav. In to je krtexx kriva, ker sem šla zanjo čekirat kake dobre fotke oblekic in ekola, sem takoj še zase našla Tudi Erik je danes dobil zgornjo enkico. Pogruntal je da jo ima in zdaj vsako tolko časa škrta z zobmi. Joj, kurjo kožo mi dela joj a to vsi počnejo, naš to počne že dober mesec...kako to mene skomina..uuuuuuhhhhhh pa daj, vsaj soseda botuser posted image bodi malo družbenokoristnauser posted image user posted image a čem soseda nimam obveznosti do krav, pobiranja grozdja in takih ketovalnih opravkov? Jast bi bla soseda, ki se je iz mesta na vas preselila.... da mi nič ni treba delat Q: Nečak si je za rd zaželel ročno uro. Kje jih imajo? kok je pa star? pa kakšno si želi? Jast sem liamu kupila eno na bolhi, en tip prodaja, po moje kitajska roba, sam je spajdermenska VALJDA.... in dela kot šus, je luštna, pa tamal zna tud na prbližno zadet koliko je ura