|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: do kdaj umivanje ritke z vodo?
8.9.2009 18:18:14   
Katy78
Jaz ritko vedno umijem z vatko in vodo, vlažilne robčke pa uporabljam le, če smo kje na poti. Edino če je fejst pokakan, ponavadi z vlažilnim robčkom po tavelikem obrišem, potem pa voda. Namažem ga pa vsakič, so ga v porodnišnici tudi vsakič. Sem pa že slišala, da naj bi se s preveč mazanja kao "razvadila" ritka in da je lahko potem bolj občutljiva in dovzetna za vnetja, pa sem vprašala patronažno, pa je rekla da ne, da je treba vsakič namazat ker se tako ritka oz. občutljiva koža zaščiti pred urinom in blatom. Naš nima velikokrat rdeče ritke, edino če kaj takega poje, takrat 1x ali 2x namažem s praško pasto in rita je spet lepa. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: do kdaj umivanje ritke z vodo?
9.9.2009 22:10:12   
Hator
Tudi jaz uporabljam le vato+vodo, zunaj pa vlažilne robčke. Hladilno mazilo le občasno, ponavadi zvečer za čez noč. Drugače pa čim manj kemije. 

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: do kdaj umivanje ritke z vodo?
9.9.2009 22:55:53   
kaya2007
mi nikoli nismo prali samo z vodo, vedno smo imeli mokre robčke.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: do kdaj umivanje ritke z vodo?
25.9.2009 21:49:04   
petruscha
Do 5 meseca vodo in vato, od takrat naprej pa DM robčki. Ritko namažem zvečer po kopanju user posted image . Našemu niso ustrezali Pamper robčki Sensitiv, NIVEA soft so OK, cena je user posted image (sicer, pa če mu ne bi usrezali DM-ovi bi tudi tiste dražje kupovala). Pa tudi J&J so OK.
Nobena ritka pa ni istauser posted image user posted image .

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?