lučka 25
|
Ojla sem le našla čas da mal odpišem. Ste naklofale, upsi naklofali polno postov. najprej dafi, čestitam za dva zakladka. Uživajte. sosed: bom še videla kako in kaj. Itak ne bo haska, ker je mal zakompleksan, babica pa še bolj. Samo jaz bom sitna izpadla. Itak pa ž 3 leta pravim, saj bo prerastel...upam da pri 30 pa ja bo. Bo pa kmalu Neža poskrbela, da bo večji ropot in mirne duše ji bom pustila. ji že zdaj, ko tolče z lončkom po parketu, njena najlupša igra igralni center: mi smo našo začeli dajat že pri enem mescu. Prej je ležala v košari od vozička (smo jo vsakič trogal gor pa dol za sprehode (2x na dan) Spodaj pa je imela blazino (tako za fizeoterapijo - smo jo dobili v dar). Zdaj res ni več aktualen, ampak tiste figurce ki so dol visele so pa še vedno zakon. ležalnik: mi smo ga začeli uporabljati šele pri 4 mescih, pa še to le po obroku, da tam malo počije, prej pa so bila aktualna še naša kolena, naročje, da je malo počila. Drugače sem zagovornik, da je otrok na ravni površini, na tleh. peka piškotov, peciva: zdaj bom pa res mogla po dolgem času tudi jaz kaj spečt. Še dobro, da sem mela jaz vmes roj. dan da sem eno torto spekla. Moram pa še pokomentirat sončka. Vrjamem, da je že prav težko, ker se ti izteka 100% dnevni čas s sinkom. Je pa res, da te otroci res napolnijo z energijo. Uživaj še do časa, ko greš nazaj v službo. Nič, grem zdaj Nežo nahranit, smo skuhal mal zelenjavce in riževih testenin. pol pa na žurko k mojmu bratu.
|