|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
15.10.2009 21:41:38   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: doris04

evo me user posted image , kak ste?
večer. Pa bo za silo, pa ti?

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
15.10.2009 21:48:50   
doris04
vrediuser posted image , vsaj hladno nimamo tak kot vi user posted image .....upam da bojo majsteri čimprej porihtali, pol pa bota s tamalo v kopalkah  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
15.10.2009 21:50:12   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: doris04

vrediuser posted image , vsaj hladno nimamo tak kot vi user posted image .....upam da bojo majsteri čimprej porihtali, pol pa bota s tamalo v kopalkah  user posted image

user posted image user posted image no, saj tak toplo ne rabi bit, malo bolj kot pa je zdaj pa je kamot lahko..

Nič grem spat, ker ne vem kaj bo noč prinesla..
user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
15.10.2009 22:01:26   
ly117
Nočko tasa.

Doris aloha. user posted image

Grem pa jaz danes tudi že v posteljo. Se mi nekako neda. Pa še vrat me boli. P user posted image user posted image osa. Ki je mene v teh hladnih dneh najšla, celo poletje pa me niti ena ni povohala.

Nočko vsem pa mirno spanje.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
15.10.2009 22:34:14   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

sem hvala,pa veš da še je naslednji dan bila dvojka?

ki? a je tudi dvojka al kaj? ja videla sem na A kanalu je bil film z enako vsebino samo drugi igralci...
Kako je pa bil naslov drugega dela? Si gledala? A igralci pa isti?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
15.10.2009 22:37:43   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Panatus je za zvečer za pomiritev kašlja, čez dan pa prospan, za izkašljevanje...

panatus lahko daš tudi čez dan, jaz ga dajem Janu...je za pomiritev kot ti je nebo napisala. Kako ti M kašlja pa sama veš.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
15.10.2009 22:39:42   
botrca

KAJ JUTRI BO ŠE VETER????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image  MOJEMU ROKU SE BO ODPELJALO ČE BOVA ŠE TUKAJ NOTRI GNILILA, se bojim, da nama zunaj voziček dvigneuser posted image user posted image

ma meni se tud že blede notri..jutri gremo verjetno malo ven......

kaj pa midva ko sva že 14 dni noter...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
15.10.2009 22:41:33   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

user posted image Me pa je na poti domov oz. pri bajti pičila prvič v življenju osa odzadi na vratu. Kako je do tja prišla nimam pojma. Naenkrat me je samo nekaj zapeklo in grem z roko na vrat pa še samo čujem zzzzzzzzzzz. 

zdaj ko je tak mrzlo...pa imaš zatečeno kaj?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
15.10.2009 22:42:48   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
Jutri pa gremo spet, ker gremo po pametnega kužka user posted image

Jaz pa ga že imam. Sem ga dobla. user posted image user posted image user posted image

Mi ga tudi imamo...Jan ga je dobil za prvi roj. dan...user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
15.10.2009 22:43:24   
botrca

kam ga greš kupit?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
15.10.2009 22:44:48   
botrca

Tasa kaj si zrihtala z radijatorji.
nič..še vedno smo na mrzlem user posted image
jutri popoldan spet pridejo.

pa daj nehaj, otrok ti bo zbolel...bogi kak vas mora zebst...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
15.10.2009 22:46:21   
botrca

jap..pa še poučen je...user posted image

zeloooooooouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
15.10.2009 22:47:15   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kaj vam tudi RR šteka?user posted image

ne mi pa ful počasi dela user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
15.10.2009 22:50:16   
botrca
Koliko monologov...kaj ste danes vse zaribale? Vas je veter napihal pa ne morete tipkat user posted image ?

Te pa tudi jaz grem...nočko user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
16.10.2009 7:05:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

kam ga greš kupit?
v Turbo malček v mesto.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
16.10.2009 7:06:58   
tasa_m

Tasa kaj si zrihtala z radijatorji.
nič..še vedno smo na mrzlem user posted image
jutri popoldan spet pridejo.

pa daj nehaj, otrok ti bo zbolel...bogi kak vas mora zebst...user posted image user posted image user posted image
saj se grejem s klimo..ima narejeno na 26°C tak da gre. Ampak sva na žalost vseeno zboleli. Meni bo glavo vtrgalo, Liji pa nos razturalo user posted image user posted image pa še neka vročična mi ratuje. Zdaj pa ne vem če je to od zoba? Drugače je full razigrana pa vse,sam cmerava na full.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
16.10.2009 7:07:04   
tasa_m
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
16.10.2009 7:09:41   
tasa_m
Midve sva spali vsega skup 2 urci user posted image . Ker je imela nos zabasan, se ni znala naret da bi ji bilo prav in je kar naprej jokala. Sva šli v dnevno spat, da sva si klimo naštimali in nama je bilo toplo. Sva se celo noč cartali v sedečem položaju, ker kak sem jo dla leže je blo dretje. Zaspali sva ob 4h in je bila gor že ob 6h. Zdaj pa se igra, jaz pa si kafe kuham, da k sebi pridem. Ampak dvomim da bo to kaj pomagalo,ker sem kot zombiuser posted image
Tak, da bova danes doma celi dan da se k sebi spravima obe, da boma lahko šle jutri na lušno. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
16.10.2009 7:47:55   
nebo
Dobro jutro,

joj nekaj je res v luftu, da smo vsi prezavi....meni je pa po vrhu vsega še včeraj in danes slabo, Niko boli grlo in še malo kašlja, ampak mislim, da bo nalgesin prijel, Rok pa ima isto zabasan nos in ga čistiva z babx vacom SUPERCA!!! To pa je iznajdba stoletja...

Tasa a si ji očistila nosek z baby vacom, res je zakon...

Mene pa še nekaj daje. Rok je imel včeraj akeca takega sluzastega rumeno rjavega, z koščki zelenega /tako neko sesirjeno) in ne vem če je to kje kaj narobe, ali pa je to posledica, da je meni slabo...sma pa samo dojena...aja akal pa je samo 2 krat zvečer..po moje če bi bila driska bi več...bi pa se dojil on na 1 uro, ker sva bila celi dan noter...SRAČKANJE!!!

Kaj danes pa ni vetra ne???

Kako pa ste ostale bolnice? Se mi zdi da smo vsi nekam bogi!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
16.10.2009 7:52:50   
tasa_m
Tasa a si ji očistila nosek z baby vacom, res je zakon...
ja, ko je bila še mala se je pustila, zdajk pa rabim skoraj pomoč zraven, da ji lahko. ker tako z glavo otepa sem in tja, da ne morem obojega držat-njene glave in še cevke. Prej je bilo super, je uživala celo zaspala je zraven, zdaj pa ko vidi sesalec..se že dere user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
16.10.2009 7:54:12   
arabela*
Dobro jutrouser posted image

Kako smo spali mi tak ni treba razlagat,ker nima smislauser posted image

M še kar prehlajena,iz noseka ji še fajn teče...Ampak danes bomo malo šle ven..itak nista imele vročine..user posted image ,pa nabavit moram nekaj za kuhat,nimam nič domauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
16.10.2009 7:55:27   
arabela*

sem hvala,pa veš da še je naslednji dan bila dvojka?

ki? a je tudi dvojka al kaj? ja videla sem na A kanalu je bil film z enako vsebino samo drugi igralci...
Kako je pa bil naslov drugega dela? Si gledala? A igralci pa isti?

takoj naslednji dan je bilo na sporedu,ampak ob pol enih ponoči in ravno zarad tega nisem gledla.....čeprav me je mikalo.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
16.10.2009 7:59:29   
botrca
Dobro jutro user posted image .

Mi smo pa super spali, Jan je mene zbudil ob 7:30. Danes mu ni bilo za spat.Zdaj nama z možekom kuham kavo, pol grem Jana nahranit...

Saraya si kupla sirupe?

Saraya, nebo, tasa_m...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...in za vaše malčke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
16.10.2009 8:01:04   
botrca

...meni je pa po vrhu vsega še včeraj in danes slabo...,

meni je tudi bilo predvčerajšnjim slabo da sem 2x bruhala. Po pastilah tantum verde in medu mi je boljši...user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
16.10.2009 8:02:04   
botrca

...čistiva z babx vacom SUPERCA!!! To pa je iznajdba stoletja...

se popolnoma strinjam...mi ga tudi imamo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?