|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
25.9.2009 8:25:44   
matcar
Mi šibamo...
Se vidimo na kavi!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
25.9.2009 8:27:05   
elevitka
Matcar tnx za povabilo, sam mislim da nam nebo zneslo (smo namreč zelo jokavi - včeraj smo bili na pediatriji in so nam delali celi kup preiskav pa v ponedeljek imamo spet- celo glavo že ma prepikano od igel).

Če bo slučajno zaspal potem mogoče pridem mimo, če ne pa spijte še kako kavico še v mojem imenu.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
25.9.2009 12:59:55   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Matcar tnx za povabilo, sam mislim da nam nebo zneslo (smo namreč zelo jokavi - včeraj smo bili na pediatriji in so nam delali celi kup preiskav pa v ponedeljek imamo spet- celo glavo že ma prepikano od igel).

Če bo slučajno zaspal potem mogoče pridem mimo, če ne pa spijte še kako kavico še v mojem imenu.

Bošček,upam,da se čimprej pocajtata.Smo pa te pogrešale.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
25.9.2009 13:52:51   
christiana21
kako ste se mele na kavici? Ste kaj opravljale???user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
25.9.2009 18:28:37   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

kako ste se mele na kavici? Ste kaj opravljale???user posted image user posted image

neeeeeeeeeeeeeeeeeeee...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
25.9.2009 18:46:19   
marta82
Upam, da ste se še zame malo načvekale.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
25.9.2009 19:10:19   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

ma še premalo smo čvekale...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
25.9.2009 19:31:59   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

ma še premalo smo čvekale...user posted image

Se podpišem!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
25.9.2009 19:32:21   
matcar
Aja,pa čer vsem skupaj!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
25.9.2009 20:31:48   
arabela*
En lep dober večer vse skupaj!

Ja,fajn vas je bilo spet videt,čeprav itak nimam nič od "kofeja",ker bi M samo laufala naokoli.Komaj čakam da shodi in se začne malo sam igrat in šetat. Pa prekratko je bilo danes, se mi zdi da smo komaj prišle in že šle....eh..saj bo boljše.

Jaz pa grem dokončat dispozicijo,joj mrzim to projektno delo,raje imam dudlarijo,več odnesem od tam..kot pa tole.....user posted image

Pa še jutri zjutraj ob devetih imam predavanja...fajn,ne?user posted image

No skratka,dan je minil,zvečer smo še šli malo vsi skupaj na sprehod ob naši prelepi Dravi in gledali race in labode,jih nafujtrali. M je čist nora na njih,ji samo omenim,se že dere..gaga gaga gaga...user posted image

Nič,lepo in mirno noč,se tipkamo.......user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
25.9.2009 20:34:18   
matcar
Vidim,da bo spet tuga tukaj danes.
KAJ VAM JE,ŽENSKE????
Grem pred tv pa spat!
Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
25.9.2009 20:48:15   
christiana21
Ženskice, ste se očitno na kafeju načvekale, pa je tule ful zatišje.
Hja...fajn pančkajte! Pa možeke pocartat prejuser posted image .
Mi se ne cartamo, odkar so mi prerokovali, da bom mela še eno bebo, sem se odločila za 100% metodo kontracepcije - Lekadol med kolena, sam me že pošteno mika, da bi mal Lekadol spustilauser posted image user posted image .

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
25.9.2009 21:24:31   
doris04
čer...evo mene...kak ste se mele na user posted image ...sonček vam je lepo šajno neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1663
25.9.2009 21:25:47   
doris04

Ženskice, ste se očitno na kafeju načvekale, pa je tule ful zatišje.
Hja...fajn pančkajte! Pa možeke pocartat prejuser posted image .
Mi se ne cartamo, odkar so mi prerokovali, da bom mela še eno bebo, sem se odločila za 100% metodo kontracepcije - Lekadol med kolena, sam me že pošteno mika, da bi mal Lekadol spustilauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1664
25.9.2009 21:30:41   
doris04

Ž - Lekadol med kolena, sam me že pošteno mika, da bi mal Lekadol spustilauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1665
25.9.2009 21:33:00   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: doris04

čer...evo mene...kak ste se mele na user posted image ...sonček vam je lepo šajno neuser posted image

malo ja, malo ne...kak mu je bilo...user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
25.9.2009 21:34:34   
botrca

Pa možeke pocartat prejuser posted image .

ja, ja obvezno, ker sva bolj malo skupaj...user posted image ...grem navalit...user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 25.9.2009 21:35:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 1667
25.9.2009 21:35:38   
botrca

Ž - Lekadol med kolena, sam me že pošteno mika, da bi mal Lekadol spustilauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
25.9.2009 21:36:58   
botrca
Matcar tebi je user posted image ? Ma tebi je vedno...user posted image .

Nebo lepo te je bilo spoznati, upam da se večkrat vidiva na srečanjih.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
25.9.2009 21:38:16   
botrca
Ker vidim, da imam monologe (ni ne prvič ne zadnjič user posted image ) grem spat oz. možeka pocartat...user posted image .

lepo spančkajte in lep vikend...user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
25.9.2009 21:39:02   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

malo ja, malo ne...kak mu je bilo...user posted image

sem bla v času user posted image v slov.konjicah pa smo sedeli zunaj ravno 5 minutu ker je blo ful hladno pa veter je pihal...ob 2 ko sem se vračala pa smo med vožnjo slačle jakne in višek oblačil

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
25.9.2009 22:47:31   
christiana21
V konjicah si bila...jojjj, moj domači kraj.
Kaj je tam novega?

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
26.9.2009 8:23:23   
tasa_m
Dobro jutro punce.
Midve sva nazaj user posted image sicer sem jaz prišla nazaj nahodna, Lija pa se je očitno nalezla al kaj, ker tud kašlja in smrka user posted image Ampak ni panike, bova pile sirup iz smrekovih vršičk ib bova hitro OK user posted image

Lep dan vsem..

Neposredna povezava do sporočila: 1673
26.9.2009 8:31:43   
christiana21
Dobro jutro!

Bogi tasa in Lija, čimprej se pozdravitauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
26.9.2009 8:53:16   
botrca
Dobro jutro user posted image .

Tasa_m najprej dobrodošla nazaj, pa čimprej se pozdravita user posted image user posted image user posted image .

Danes pa malo na praznovanje...se ful veselim, da bo lepo vreme in da bomo malo s familijo in prijatelji kako rekli.

Možek me je že lepo dočakal...z tako lepim šopkom...user posted image . Bom ga poslikala in vam ga pokažem.

Sedaj pa grem pit kavo, Jana sem že nahranila, pol pa šibava ven.

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?