tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička Sem iz pregleda... CTG...lep. Vaginalno me pa ni pregledala... 18.9. moram v P in pol bodo oni povedal, kako in kaj... Moja mami je uporabila veze, da bi me sprejeli v P in mi sprožili porod...pa so ji rekli, da je 13 dni čez rok, normalno. Tako, da naj kar še malo počakam. Jst sploh ne vem, kaj naj naredim...jokam lahko. Zakaj? Zato, ker se fizično in psihično...ne počutim dobro!! Vsega mam že dost...in vem, da moj tut v še dodatnih 7 dneh, ne bo pršu sam na svet. Zakaj me noben ne posluša in se me ne usmili? Jst bom šla že jutr v P in bom težila... Lubenička, sploh ne veš, kako te razumem . Ne bom ti pisala, da malo še potrpi, da uživaj v bušiju in podobne nesmisle, ker vem, da jih imaš že vrh glave. Meni so šli kar lasje pokonci, če sem kaj takega slišala . Meni je pomagal majhen rdeč izcedek, da so me obdržali v P in potem naslednji dan začeli delati na tem, da mi sprožijo. Ampak je bil pogoj, da je bilo spodaj že skoraj vse pripravljeno. Sem razmišljala, da če bom še kdaj v takšni situaciji, si bom kar sama naredila ta izcedek . Ampak moram še premislit o najboljšem načinu. Midva sva sicer večer pred izcedkom imela zelo intenzivno v upanju, da kaj sproži in sem razmišljala, da mogoče je bil izcedek rezultat tega... kakorkoli, pomagal mi je do . Drugače pa se vam opravičujem, ker se ne oglašam več toliko, ampak preprosto ni časa.
|