|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj storiti....
17.9.2009 21:57:23   
naja78
žabca: sem še mal brala!
vztrajaj pri pucanju.kaj te briga upornik,naš je tudi.kruli,pa še fajn mahne pri 3 letih.user posted image user posted image user posted image
škoda da to mamice ne delajo že mnogo prej,da bi se otrok navadu.ker ko je v fazi vrtca,je to nujno opravilo najmanj 2x na dan.pa ni važno kolk je tar.

še neki:kupi pumpico za čiščenje nosu od nuka!uno obično za smrklje ven vleč na vakum.
napolni jo s fiziološko.nastavi na nos in na 1x špricni.malega naj ti nekdo na začetku drži.ne cincaj bodi hitra.večkrat speri 1 nosnico.nato postopek ponovi na drugi nosnici.pa fajn mu jo daj notri v noseka,no ne pol da se razumemo.mora se zaprt vhod  v nos.prvič boš mogla večkrat,če je zabasan.potem daj OPERIL p.in ne sprašuj v lekarni če ga lohk jemle ker ti ga ne bo dala.user posted image

pa še to: SINUSE ne boš uničla,še hvaležni ti bodo.user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kaj storiti....
17.9.2009 21:59:29   
naja78
joj še to: za 1x injiceranje fiziološke v nos je treba najmanj 20 ml.user posted image za 1 nosnico.torej 1 liter v 1 slabem tednu,če je malo prehlajen,če je pa več......srečno.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kaj storiti....
18.9.2009 12:35:09   
polma
Vročino sem zbijala s kopeljo ( zmeriš otroki vročino in naštimaš enako ali malo bolj vročo vodo, ki jo potem počasi ohlajaš, vmes se pa z otrokom igraš, potem ga pa še zaviješ v mokro rjuho in seveda paziš, da ga ne shladiš preveč ) in s calpolom.

Nosek čistim s fiziološko-nagnjen je naprej (sem tut jaz najprej v leže čistila, pa mu je šlo na ušesa user posted image , potem so mi povedali, da mora teči ven ).

Za preventivo- če smrka-mu koren noska in sinuse namažem s Tea tree kremo od justa, prav tako okoli ušesk, podplate in prsa pa z materino dušico. Če je zelo prehlajen, mu tudi prižgem izparilnik z evkaliptusovim oljem.

Najbolje je, če med večernim tuširanjem VEDNO očistimo nosek s fiziološko-otorinolaringologi odsvetujejo Sterimar in podobno, ker vsebujejo konzervanse. Torej: najmanj ena mala doza (plastična flaškica, dobiš v lekarni). Naš zraven cvili kot da ga koljem, ampak se ne dam user posted image . to bi moralo bit del higiene-kot pranje zob. ( ne govorim na pamet-nasvet otorinolaringologa) IN še nekaj-čimprej je treba otroka navadit tudi na "pihanje noska".

Operil pa jasno skrajša čas okrevanja, tako da ni nič narobe če ga uporabimo.



_____________________________

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kaj storiti....
19.9.2009 22:59:03   
žab*ca
Vsem najlepša hvala za odgovore.Nosek nam že uspeva kar sčistiti,ampak nikakor pa ne priteče fiziološka iz druge nosnice ven,tako kot ene pišete.Brizgam mu z brizgalko pod kr močnim pritiskom,v sedečem položaju,ampak ali gre skozi isto nosnico ven,ali pa jo golta,tako da se je soli že nagoltal za nekaj časa.
Se mu pa prehlad razvija ravno tako kot pri meni,prvi dan hudo za umret,danes že veliko boljše,ampak sluzi pa za izvoz,vendar tako globoko,da slišim kako jo golta,čez nos pa le malo(tudi sama imam isti problem,da se malo lahko izšmrkam).

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: kaj storiti....
19.9.2009 23:22:51   
doris04
nama z user posted image je pri dveh prehladih pomagala fiziološka in aspirator na baterije, ki stane sicer okoli 40€ ampak je zame zakonuser posted image ...navajat sem jo začela takoj po vsakem umivanju zvečer, tako da sedaj že dobro pozna zvok in kr mirno počaka da počistima nosek... z ergonomičnim čistilcem za nosek  žal nisva bili tako uspešni user posted image

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: kaj storiti....
20.9.2009 11:49:05   
žab*ca
Imamo tega baterijskega,vendar ne gre nič z njim ven.Pri dveh mesecih se spomnim smo z njim take šmrkljčke ven vlekli,zdaj ne gre,tako da kar vztrajam s tistim na usta.Saj bo počasi,hvala.

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: kaj storiti....
20.9.2009 11:53:10   
Raho
Edino, kar resnično pomaga pri zabasanem nosku je fiziološka in baby vac.

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?