mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ma, ne vem... ne znam več. evo, ne morem več... solze kar same tečejo ven, bi najrajši nekam šla... . . . evo, U. že joka... pa danes je dobil za večerjo ovsene kosmiče Ti kar potarnaj, vsi imamo takšne in drugačne dneve. Tamara ima tudi dneve, ko se je treba ful zangažirat, pa ima še vedno izpade. Ravno včeraj - se peljeva z avtom in zahteva, da ji zapojem pesmico o sovi (čuk se je oženil). Jo odpojem in potem začnem z drugo, pa začne tuliti kot zverina ne, ne, mami, o sovici... pa ji ne morem dopovedati, da mamica zna samo 3 kitice... in potem pojem te tri naslednjih 20 minut vožnje Glede mlajše pa - sem jo morala iti po 1 uri spanja malo pozibat, pa pozibat, ko sem šla spat, potem je jedla ob 1h in ob pol štirih, ob šestih se je zbudila z zabasanim noskom, sva ga z mojim spucala, poslušala pol ure godrnjanja dokler ni zaspala. Pa nisem zih, če bi zaradi ovsenih kosmičev takoj prespala noč - starejša je kakšen mesec jedla kašice s po 1-2 dcl mleka, preden je prespala. noč. Lake, držim pesti, da svakinjo poštimajo tako, da bo zanjo in za čim bolje
|