mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja samo ne me vprašat, kakšna je bila noč,... Pišuka, saj mi sploh ni treba več pisariti, samo pod k.tjo se lahko podpišem. Zaspala b.p. malo pred osmo, zahtevala zibanje ob pol devetih, okoli pol enajstih, čiščenje nosa malo čez enajsto, dojenje ob pol polnoči, pol štirih, šestih, spala do malo čez devet (seveda smo skoraj prespali vrtec - oba sva se zbudila 8:15 in HB mi je starejšo uspelo dostaviti v vrtec še med zajtrkom). Glede vrtca - tudi jaz sem že brala, da je za otroka najboljše, da gre v vrtec s 3 leti, da je šele takrat potreben socializacije in pripravljen na skupinsko (ne več individualno) igro. Ampak v to ne verjamem več. Odvisno je od otroka do otroka. Jaz bi starejšo lahko imela doma do 3 leta (HB za taščo), ampak enostavno ni šlo več. Tašča je mlada, pa je ni več dohajala. In sem videla zakaj, ko sem šla marca na porodniško. Celo dopoldne sva se morali sprehajati po vasi in iskati otročke. Nekajkrat sem jo peljala v trgovske centre samo zato, ker so tam igralnice in drugi otroci, ki niso bili v vrtcu. Zanjo je bila vrtec najboljša stvar. Sem pa pri uvajanju videla tudi primere otrok, ki še niso pripravljeni na vrtec - pa ne govorim o 11-mesečnikih, ki tako ali tako še nimajo pojma, za kaj se gre, ampak za cca. 2 leti ali malček manj starih otročkih. Ki jokajo po več ur skupaj, ker ni mamice Blueeyes, še podatek o naslednjem pregledu: 16.11. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: meduzica nista sicer napol naga ampak men sta kjut a nista malo preveč čudno našobljena??? Men je ta desen čisto plastičen za videt. Ta lev je pa res našobljen. Pa krepko premlada za moj okus. Tisti s kavico je mnjamsi. Meni so bolj všeč tipi a la Clooney. Spet 7. dan odkar je Julija nazadnje kakala
|