ajetam*
|
Čau, vas sploh nimam časa brat za nazaj, sem samo na hitro preletela zadnje tri strani. Smo vikend izkoristili za sprehode, ko možek ni imel nogometa al pa tenisa. Jaz pa sploh ne najdem energije , da bi spet začela teč, na morju sem še šla. Tukaj pa samo govorim, da bom šla, pa nič od nič. Pa zdi se mi, da samo še cunje perem, kuham in pospravljam. Že nekaj časa razmišljam, da bi najela kakšno gospo, da mi pride malo bolj pospravit. Raje izkoristimo lep dan in gremo ven namesto,da bi malo pospravili. Saj ne, da bi imeli svinjarijo, samo ni več tako čisto , ko maš dva otroka in res lahko samo s cunjo okrog hodiš. No, zdaj sem pa še jaz malo pojamrala. Iza je tudi čisto nora na Lumpijevo pesmico, jaz jo naložim z Mercatorjeve strani-glasbo in potem norimo po dnevni sobi. Drugače so pa pri nas zelo aktualni Telebajski, so ji zelo všeč. Meni najprej niso bili, se mi je zdelo, da poneumljajo, ampak sem se že navadla. Za zobke pa ni nič za namazat, pomagajo samo grizala, gumijaste ščetke etc. Saj tako so nas učili. Mogoče so pa zdaj kaj novega odkrili. Lahko noč, pa upam, da se dobimo na kakšni kavici al pa sprehodu.
|