|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 13:26:31   
valentinčica30
Punce drage, ko to berem sem res vesela da mam tako super taščo.  Ko sem dobila prvega otroka se ga je v bistvu bala v roke prijet, ker že tak dolgo ni bilo v hiši nič malega, sem jo mogla kar mal posilit. Tastu itak ležijo samo večji otroci, moja mama in ata pa sta bila na srečo daleč stran in tako nista mogla pametvat, čeprav verjetno bi, če bi dobila priliko za to.
Moja dva sta vedno težila ko smo bili na obisku, zato smo obiske za nekaj časa prekinili in nato spet prišli in tako brez spora rešili zadevo.

Sam če živiš v isti hiši s kakim takim posesivcem je pa po moje obup. Zato punce ne dajte se in upam, da čimprej ukrotite tašče.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 13:28:18   
mateyka
mislim, da je glavni problem, ker te mož ne podpira. z njim se moraš prvo pogovorit. če te on ne podpira po moje nimaš šans. in vedi - to se tiče tudi njega, ker je njegova mama. vidve s taščo ne bi imele nobenega opravka skupaj in ne bi bile povezane, če ti ne bi bila z njim poročena in imela z njim otroke. in to mu daj vedet. on daje svojim sorodnikom delno tudi dovoljenje da te tako tretirajo, če ne reagira. je pa res, da mora vedet, da te to tako moti. in zato se morata pogovorit in povedat mu moraš kako resna je zate stvar in da zaradi tega razmišljaš tudi o odhodu, ker rabiš (rabita) mir. in tudi svoje poglede na vzgojo mu razloži (da sta vidva starša in sta "ta glavna" in ni tašči dovoljeno govorit tvoji hčerki "hčerkica moja" itd.), čeprav - zakaj se to nista s tvojim zmenila in pogovorila že prej, mi ni jasno..

pa vso srečo vam želim user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 13:41:15   
Tonchka
IZVIRNO SPOROČILO: M1987


Moram reči da moj mamo kuje v nebo, tako kot vsak svojo mamo, s tem da jaz moji znam postaviti meje, on pa svoji ne.


Ne, ne kuje vsak moški mamo v nebo. Normalno, da mamo spoštuješ, jo "pustiš" v svoje življenje, tudi ko imaš svojo družino, ampak taka patološka navezanost na mamo, bi mene odbila do Pakistana. Pa saj ima tebe in otroka, res ne razumem tega. Mislim, da je največji problem tvoj mož. Ko se bo on odlepil od maminih prsi, boš tudi s taščo lahko vzpostavila drugačen odnos. On MORA stati za teboj, če ne pa.....zase lahko trdim, da tega ne bi prenašala. Svetujem ti, da se temeljito pogovoriš z njim, mu vse opišeš, kako čutiš, mogoče bo dojel. In če bo tašča videla, da je on na tvoji strani, boš tudi njo lažje postavila na tisto mesto, kamor spada. Sicer pa bi bilo itak najboljše za tvojo družinico, da bi šli živet drugam. Joj, pa ta vraževerja, ma a so to sploh normalni ljudje, špagco na nogo, pa v mraku ne ven,....eni so zgleda res ostali v kameni dobi. Upam, da urediš zadevo in ne se pustit manipulatorjem.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 14:08:43   
bskrle
ŽELIM, PRIČAKUJEM IN ZAHTEVAM MIR, DO KATEREGA IMAM PRAVICO. ČE GA NE BOM IMELA TUKAJ, GA BOM IMELA DOMA, PRI SVOJIH STARŠIH. SEDAJ PA VI POVEJTE, KAKO BO.

Se podpišem.
Ampak, mi smo se odselili na svoje.


_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 14:46:26   
Erdbeere
jaz bi možu postavila ultimat, a se bo pogovoril s svojo mamo al pa jaz grem...tega 100% ne bi prenašala..sploh, če bi šla lahko k svojim staršem bi se 100% odselila. .jest bi bila že na psihiatriji. hvala bogu je moj mož prvi dan k sva se poročila s svojimi urihtal...zaklenil je vrata najinega stanovanja pa so samo čukasto gledali zakaj pa to pa jim je povedal, da itak, če naju ni nimajo kaj gor iskat in imam MIR. 

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 15:51:59   
GB
Joj si pa res v nezavidljivi situaciji. MIslim,da bi te lahko vsaj tvoj partner podpiral in nehal biti tak mamin sinko no. Upam,da cim prej resite to zadevo in najbolje je,da se pogovoris z tasco.
Jest osebno nebi nikoli tako zivela, ker je moja tasca+tast ista kot tvoja in ravno zaradi tega sem se odselila in mora iti na letalo ce me hoce videti user posted image user posted image user posted image .

Veliko srece
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil GB -- 25.9.2009 15:52:39 >


_____________________________

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 16:02:58   
Vijoličarka
Tvoja tašča je zbolela. Kot da je hrepenenje po otročkih v njej zelo močno in je tista vrste ženska, ki bi morala biti doma in imeti deset otrok - kakorkoli že, svoje materinske želje izgleda ni nikoli do konca izživela in očitno so ji otročki center in bistvo življenja.

Vnukinja je še najboljši približek lastnemu otroku in kot opisuješ, je videti, je tašča ob pogledu nanjo začutila blazno željo, da bi bila njena. Kot je videti, si je že začela predstavljati, da je ona mati temu otroku, ti postajaš sovražnik - večni opomin, da temu ni tako. Ljubosumna je. In tako kot je ronja opisovala želje svoje tašče - tukaj ne gre za to, da bi tašča skrbela za otrokove potrebe, skrbi samo in izključno za svoje. Skriva pa se za 'izkušnjami' in 'nasveti'.

Če bi tvoja tašča resnično hotela vnukinji dobro, potem bi te spodbujala pri dojenju, ne pa že prvi dan začela forsirati hranjenje po steklenički. To se mi zdi strašno podlo ljubosumno dejanje. Kajti prav dojenje najbolj poveže mamico in otročka in prav dojenja tašča očitno ni mogla prenašati, ker ji je jasno predočalo, kdo je pravzaprav mati tega otroka.

Ti si tujek, ki ga je treba izriniti in bojim se, da se bori z vsemi sredstvi, da te bo vedno bolj sovražila. Ne, da bi imela kaj konkretnega proti tebi, samo problem je, ker stojiš med njo in 'njenim otrokom'. Pri tem se ni ustrašila niti tega, da je 'ljubo vnukino' oziroma 'hčerkico', na katero misli vse dni v službi in tudi ponoči ne spi in vseskozi misli nanjo, pravzaprav oropala dragocenega materinega mleka, za katerega se ve, da noben nadomestek ne more biti tako kvaliteten. Čisto nič ji ni do tega, da bi bilo s 'hčerkico' vse v redu, samo svojo histerično željo hoče potešti.

Glavni problem ni, da ima tašča bolestne popadke. Glavni problem je, da njen zlati sin tega ne želi dojeti. On je že njen vojak. Ne želi videti, da je z mamo nekaj hudo narobe.

Kako bi se počutila jaz na tvojem mestu? Kot inkubator ali umetna maternica. Vsekakor ne človek. Kot da ti tam nisi človeško bitje s čustvi. Kot da bi bilo bolje, če bi pri porodu kar umrla in bi lahko oni imeli 'hčerkico'. Če si pa že preživela, potem pa lepo opravljaj svoje delo služkinje in ubogaj.

Mislim tudi, da tudi ti gledaš na svojega moža kot na otroka, ne pa kot na odraslega moškega in se s taščo malo puliš zanj. Ni ti še prišlo na misel, da je bil v nosečnoti pozoren do tebe zato, ker je bil takrat v tebi otrok. Tvoje stanje je bilo pomembno, ker je bilo od njega odvisno stanje otroka. Po porodu tvoje stanje ni bilo več pomembno, zato res ni bilo nobenega vzroka, da bi ti pustil 'poležavati'. Poleg tega se vsak moški sam odloči, kako daleč bo pustil svoji materi, da mu bo vodila življenje.

Mogoče boš uspela možu dopovedati, da če bo mami povedal, naj razmisli o svojem vedenju in ji določil mesto, ki ji pripada (in samo on to lahko stori), ne pomeni, da matere nima rad ali ne ne spoštuje. Če imamo nekoga radi in ga spoštujemo, še ne pomeni, da smo slepi za njihove napake. Poskusi.

Če ne bo šlo, potem odidi z otrokom k svojim staršem, moža pa povabi s seboj. Če ne bo hotel s teboj, pač ne bo hotel. Ti moraš v prvi vrsti misliti nase. Kajti samo če boš ti funkcionirala, boš lahko dobra mati svoji hčeri.

Osebno mislim, da bi tvoj mož moral spredvideti, da je njegova mama zrela za resno obravnavo pri psihologu. Tudi zaradi nje same. Očitno je strašno obremenjena in trpi kot hudič in si ne more pomagati od obsedosti z željo, da bi bil tvoj otrok njen. S tem, ko ji on pomaga hraniti to željo, ji ne dela usluge. Še manj seveda sebi, najmanj pa vajini hčerkici.

Upam da se bo uredilo.



_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 16:07:48   
Pat74


Pa vsak dan me vpraša če je kakala.


Je, je kakala. Kaj pa vi?
Jaz še nisem. Mož je pa ravno prej.



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽELIM, PRIČAKUJEM IN ZAHTEVAM MIR, DO KATEREGA IMAM PRAVICO. ČE GA NE BOM IMELA TUKAJ, GA BOM IMELA DOMA, PRI SVOJIH STARŠIH. SEDAJ PA VI POVEJTE, KAKO BO.


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 16:15:28   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: M1987Pa vsak dan me vpraša če je kakala.


Je, je kakala. Kaj pa vi?
Jaz še nisem. Mož je pa ravno prej.




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 16:23:04   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

MOja tašča je imela eno tako foro, da Ronje ni dala iz rok - enostavno se je obrnila stran in jo odnesla, ko sem jo hotela vzet (da bi jo podojila, da bi šli domov - ta je bila najboljša: je rekla, ja seveda, kar pojdite, adijo - in odnesla ronjouser posted image Pa kaj je mislila - da bova šla brez nje?user posted image ). Jaz sem bila seveda čisto paf - kaj naj se ruvam z njo za svojega otroka?user posted image Ampak zdaj vem, da čeprav trapasto, ampak odgovor je: JA, če ne gre drugače, se pač ruvaš - ne smeš popustit, ker potem vidi, da na ta način doseže svoje. Tako zdaj pač primem otroka in držim, dokler ona ne spusti (če vem, da je mala lačna, recimo, podojit j pa ona ne more). pa čeprav traja par minut. In zdaj jo tudi prej spusti


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nekaj me je ven vrglouser posted image

sorry ronja, ker se režim, ampak tole me je čist vrglo. Ne morem verjet, da je ena babica lahko tako noro posesivna.
Da pol lahko mamica izpade bebava, ki se grebe za otroka. o.k. ti si porihtala, sam da meni, nabito s hormoni, puli dojenčico iz rok,  pa ne vem če ne bi babičini lasje leteli po sobi.
Ma ne morem verjet...user posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 25.9.2009 16:27:57 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 16:25:51   
maychi
A lahko zakleneš vhodna vrata?
Drugače pa vsak dan na dolg sprehod.

Najpomembnejše pa kot pravita Vijoličarka in Erdbeere. Pogovor z možem. Če bo še naprej vztrajal na mamini strani, kljub temu, pa mu pokaži da resno misliš in se odseli, pa naj sam živi s svojo mamico in jo prenaša, če mu pomeni več kot vi2.




(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 16:29:01   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: M1987Pa vsak dan me vpraša če je kakala.


Je, je kakala. Kaj pa vi?
Jaz še nisem. Mož je pa ravno prej.




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image pa mene bo pobralo od smehauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 16:31:07   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

jaz bi možu postavila ultimat, a se bo pogovoril s svojo mamo al pa jaz grem...tega 100% ne bi prenašala..sploh, če bi šla lahko k svojim staršem bi se 100% odselila. .


Jaz tudi.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 16:34:57   
mika
vijoličarka,  imaš prav, glede opisa te babice....

najbrž bi se odselila takoj, ko je začela noret s trakcem okrog nogice....
M...tašča vas bo čist nore s tem naredila. glede nato, da otroci padejo, se malo popraskajo itd... Bog ve kaj ji bo takrat vse hotla vezat gor in če ne boš dovolila, boš vsake praskice ti kriva. To je čist horor life.


(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 17:12:10   
sabri
Najbolje kot so ti napisale predhodnice, najprej pa razčisti z možem, ker se on ŠE ne zaveda tega očito, oz njega ne moti toliko kot tebe, vendar sta skupaj in morata biti tudi skupaj čeprav to pomeni, da se postavi po robu svojim staršem. Pa je veliko bolje, da ji on pove ali oba, sama ne boš tako produktivna, boš prej "grda" snaha. Srečno.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 17:25:09   
Anonimen
tole se sprecraca v tragikomedijo!

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 17:35:29   
Anonimen
Nekomu se moram izpovedati drugače me bo razneslo. Vse je bilo čudovito in super, dokler nisem rodila hčerkice. Živiva pri njegovih starših in zdaj vidim kako je to velika napaka.


Zgodba nic novega.
Ampak povej mi-kako lahko iz cudovito in super preide v nekaj takega? Ali si si prej zatiskala oci ali si zdaj tako obcutljiva?

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 23:37:34   
eee35
Nekaj me to preveč spominja na zgodbo hel 32, M1987, ko so ji čisto samozavest uničili, da je ful časa trajalo, da se je na noge spravila. MA KAJ JE S TEMI BABAMI NAROBE!!!! Ne vem, a vse bomo tako smotane kot tašče? JAz bom prej prosila vse, da če vidijo, da delam nekaj takšnega, naj me prosim ustrelijo...
M1987, drži se, pa postai zase, ker to ne pelje nikamor, ne odnos s taščo, ne z možem. Tebi se bo zmešalo, ona pa bo itak se vtikala skoz. Nisi nesposobna, samo se sproti vsega učiš...najbolj pa me je razpi...lo to z mlekom, sori, ampak je tvoj dec tudi ta prav! Piši prosim, kako kaj pri tebi, saj vidiš, da nisi sama, veliko nas ima podobne težave, ene so jih rešile, ene še probajo, resnično upam, da jih boš še ti.
DRŽI SE!user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
25.9.2009 23:45:33   
eee35
A ja, še to - kaj to za neko vraževerje? Jaz ne bi dovolila, da se mi dotaknejo otroka z nekim sra...em, kakšne vrvice?!!!! Dobro je ena napisala glede hormonov, če bi se meni dogajalo, bi bila tašča že ob rokouser posted image . Ti samo pogumno povej možu, da naj odraste vendar! Pa delaj, kako se ti zdi, da je prav, ne po njenih pravilih.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
26.9.2009 7:39:42   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Nekomu se moram izpovedati drugače me bo razneslo. Vse je bilo čudovito in super, dokler nisem rodila hčerkice. Živiva pri njegovih starših in zdaj vidim kako je to velika napaka.


Zgodba nic novega.
Ampak povej mi-kako lahko iz cudovito in super preide v nekaj takega? Ali si si prej zatiskala oci ali si zdaj tako obcutljiva?


je možno. še kako. ker tašča ne ve, kje je njeno mesto.

moja mi je skoraj zajtrk v posteljo nosila....dokler.....si midva packa dva nisva drznila enkrat je ne povabiti zraven na kopanje in in sodu je izbilo dno, ko sva si drznila brez nje iti v Graz po nakupih....takrat pa se ni mogla več brzdati...user posted image  o groza, živela sva v njeni bajti, pa sva si dovolila malo zasebnosti.....user posted image

saj, če bi vedela, da je to tako pomembno, bi jo še v zakonsko posteljo povabila, hudiča babjega...user posted image user posted image user posted image

sicer pa za avtorico: kot prvo postavi moža na hladno...izpod ledišča....potem pa še žensko...padi enkrat za foro čisto ven, znori, ne glej na to, kaj si bodo mislili....se kao opraviči, izgovori na hormone če že morašuser posted image ....potem vajo ponovi...in tašča se bo v prihodnje ustrašila samo, ko boš malo usta povesila ali globoko vdihnila...user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
26.9.2009 17:00:10   
M1987
Vijoličarka moram reči, da si zadela kar nekaj stvari. Tudi meni se zdi, da ima premočno željo po moji hčerki, to pa zato, ker je rodila hčerkico, ki je umrla ob rojstvu in se mi zdi, da jo sedaj išče v moji hčerkici. Predstavljam si kako zelo je to težko, toda ne razume da s tem uničuje moje in hčerkino življenje, da ji ne more biti mama ampak babica in babice otroke razvajajo ne pa vzgajajo in se odločajo namesto staršev. Upam, da gremo drugo leto na svoje in se tega rešim, do takrat bom poskusila potrpeti, če ne bom eksplodirala prej. Še dobro da gremo za vikende k mojim, da imava z malo malo miru, se kar spočijem. Samo upam, da me bo mož enkrat razumel. Če bi zdajle tole videl bi rekel kako nesramna sem do njegove mame, ampak povem vam punce, da res v vsem in vse sem popuščala, toda sedaj ne gre več samo zame ampak tudi za mojega otroka, ki mi pomeni največ nasvetu, tudi več kot mož, če mu je mama več kot medve. Hvala še enkrat vsem za nasvete in vzpodbudne besede

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
26.9.2009 21:55:16   
Anonimen
Kot inkubator ali umetna maternica.


tkole se jst dostkrt počutim....sem sam maternico posodla, da se lohk njihovi geni fajn razvili...in to celo dvakratuser posted image user posted image

zadnji tak - sem tamauga postrigla, ker so mu laske že čez oči silili...pa sem ga po straneh čisto na kratko, po sredini glave sem mu pa pustila daljše in se mu tak fini grebenček naredi...in je tašča komentirala, da kok ma lepo frizurco, kak vihrček las, ma izrezan ati user posted image to da je postrižen sploh ni opazla, samo kr neki je pač komentirala, da je lahko primerjala s svojim sinom...otroc še če prdnejo so izrezan atiuser posted image mene pa ni splohuser posted image


stanje z uletavanjem gor se je sicer malo umirilo...po dveh letihuser posted image sam še vedno ne mormo od doma, da neb ona na stopnice priletela, niti ne mormo pridt domov, da spet nebi. pa če petkrat na dan pridemo in gremo, bo pa ona petkrat stala na štengah in tiščala in rinila v otroke. enkrat bi ji najraj pribila, da sicer res gremo, sam da še dans pridemo in da ni treba take drame zganjatuser posted image

pač katastrofa je, no. samo sreča, da moj z mano drži, čeprov čisto na svoje mesto mu jih tudi ne uspe postavit.ampak vsaj na mojem bregu je, če bi pa z njo držal, bi se mi pa tko že davno utrgalo, ma no, nebi se mi, ker bi spokala pa šla, pa če v eni luknji nek živim z otrokoma...

kar se pa apmetovanja in tega tiče, sem pa jaz mela kr dobro izdelano sliko kako in kaj pa se nisem kej pustila...me je tud hotla prepričat, da nimam mleka, tamala pa po 1,5kg na mesec pridobivala, pa take fore. sam jst ne šljivimuser posted image

eh, sej bo....

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
26.9.2009 22:02:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Nekomu se moram izpovedati drugače me bo razneslo. Vse je bilo čudovito in super, dokler nisem rodila hčerkice. Živiva pri njegovih starših in zdaj vidim kako je to velika napaka.


Zgodba nic novega.
Ampak povej mi-kako lahko iz cudovito in super preide v nekaj takega? Ali si si prej zatiskala oci ali si zdaj tako obcutljiva?


mič komot. jst tudi nebi verjela, če nebi doživelauser posted image

pri nas je blo super. pa preden sma z mojim sem prišla, smo dorekli par stvari okoli zasebnosti, miru, nevtikanja itd. če jih nebi, mene neb vidl tuki. in je blo kul, res. nobenih težav, noben ni nikoli hodil gor, če jih nismo povabli. tašča je po tel. poklicala, če je kej rabla, skratka nisem vedla zanje, po cel teden včasih nobenga vidu in tko. pa sem šla na kavo kdaj dol, pa ona gor, pa fajn sma se zastople, pogovarjale, ma res super. pol se je pa otrok rodil, pa kot da bi se ji utrgalo. po 5x in večkrat na dan je priletela gor, mi pulila otroka iz rok, ga hotela nosit dol, pametovala, nisi ji mogu dopovedat, ma ko si reku kaj, pa tko previdno in po ovinkih, ni šmirglala pet posto, če si reku direkt, užaljena in je cel teden ni blo bliz. katastrofa.
pa tud ne morm rečt da sem si zatiskala oči. pred čim? kako lahko sploh predvidiš kaj takega?
pa še zmeri - ne gre mi ona na živce, pač pa njena dejanja. to pa ja.

sam sej pravim - za kak odtenek je boljšuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
26.9.2009 22:17:43   
sasi13
očitno nisem edina ki imam user posted image taščo. tudi midva živima pri njemu imava podstrešno stanovanje. hvala bogu pa imam srečo da je fant na moji strani in vidi kakšna je. tudi pri nas je bilo vse lepo in prav dokler se nista tamala rodila. prej sem bila najboljša tamlada, pridna ... potem pa kr naenkrat faulasta in žleht.
s fantom sta se nekaj skregala in se je pač odločila da mi ne bo več pomagala rihtat otrok. po eni strani tk hvala bogu ker nikoli nisem nič prav naredla, jih nisem dovolj oblekla in še bi se dalo naštevat. ona je mislila in še misli da lahko pri dveh otrocih skuhaš imaš pospravljeno, zlikano ... mogoče lahko to samo ona zmore - ker je super ženska. prišlo je celo tako daleč da nas meče iz stanovanja. zdej je šel fant na misijo jaz pa sem šla k našim domov ker ne morem sama vsega postorit. in kaj je naredla user posted image ? zamenjala je kjučavnico da ne pridem do naših stvari in jo morem prej poklicat kdaj pridem. in to še ni vse še isti dan ko je fant šel na misijo se je že zjutraj v pižami sprehajala v stanovanju. ali lahko to vrjamete?
mogoče bo tudi meni lažje da sem se izpovedala.


_____________________________

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
26.9.2009 22:18:47   
sasi13
očitno nisem edina ki imam  taščo. tudi midva živima pri njemu imava podstrešno stanovanje. hvala bogu pa imam srečo da je fant na moji strani in vidi kakšna je. tudi pri nas je bilo vse lepo in prav dokler se nista tamala rodila. prej sem bila najboljša tamlada, pridna ... potem pa kr naenkrat faulasta in žleht.
s fantom sta se nekaj skregala in se je pač odločila da mi ne bo več pomagala rihtat otrok. po eni strani tk hvala bogu ker nikoli nisem nič prav naredla, jih nisem dovolj oblekla in še bi se dalo naštevat. ona je mislila in še misli da lahko pri dveh otrocih skuhaš imaš pospravljeno, zlikano ... mogoče lahko to samo ona zmore - ker je super ženska. prišlo je celo tako daleč da nas meče iz stanovanja. zdej je šel fant na misijo jaz pa sem šla k našim domov ker ne morem sama vsega postorit. in kaj je naredla ? zamenjala je kjučavnico da ne pridem do naših stvari in jo morem prej poklicat kdaj pridem. in to še ni vse še isti dan ko je fant šel na misijo se je že zjutraj v pižami sprehajala v stanovanju. ali lahko to vrjamete?
mogoče bo tudi meni lažje da sem se izpovedala.

_____________________________

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?