|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
14.10.2009 21:17:22   
Naja31
OMG!!!!
Ne vse, ampak večina vas pa tu ni normalnih.
Pa nič čudnega, da imate take pasje tašče, saj si z vašim odnosom do njih niti boljših ne zaslužite.
Šokirana sem nad prebranim.
Kakšni seznami, kakšna pravila kako naj ravnajo z lastnimi vnuki?






(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
14.10.2009 21:17:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Tale tvoja tasca se mi pa prav smili.
Se ko bi se lahko sprostila z majhnim otrokom, ji ti mahas zraven s seznami in popravljanji.
Bi se dalo razpravljat o custveni inteligenci, ja.


S tem, ko bi se delala, da je uboga, bi se šla njeno igro: jaz uboga ženka, ki me niti mož ne mara in ima drugo, se sedaj malo tolažim z vnukinjo. No go with me! Jaz se ne grem teh iger z nikomer! Točno to počnejo vsi člani družine alkoholika: vsak igra svojo vlogo. In prvi korak vseh družinskih članov je: da s tem prenehajo. Na kratko: tašča ni uboga revica, saj ima vso svobodo in moč, da spremeni svoje življenje. Zato je tudi jaz ne bom tretirala kot ubogo in ji gledala čez prste pri Eli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
14.10.2009 21:24:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

OMG!!!!
Ne vse, ampak večina vas pa tu ni normalnih.
Pa nič čudnega, da imate take pasje tašče, saj si z vašim odnosom do njih niti boljših ne zaslužite.
Šokirana sem nad prebranim.
Kakšni seznami, kakšna pravila kako naj ravnajo z lastnimi vnuki?





Če ti kaj leži logika: če nekaj misli večina, še to ne pomeni, da je to normalno. In če večina meni, da so babice in dedki zlati, še to ne pomeni, da so vsi dedki in babice zlati. Nekateri morda kdaj potrebujejo sezname, da ne prestopijo zdravih meja, saj žal obstajajo tudi ranjene babice in dedki, ki ne vedo, kakšni so zdravi odnosi. Pravzaprav večina ljudi ne ve, kakšni so zdravi odnosi in živi le tako, kot so jih doma naučili: z vsemi napačnimi vzorci vred, ki se tako prenašajo iz roda v rod. Ozaveščen in duhovno poglobljen posameznik bo ozaveščal te vzorce in spreminjal tisto, kar so ga naučili narobe, kar pomeni, da bo tudi babice in dedke popravljal. Pa to ni nič narobe, temveč je le znak psihično zrelega človeka. 

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
14.10.2009 21:24:46   
Anonimen
No, pa sem se razpisala. Mater ste me razkurile user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
14.10.2009 21:29:27   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Mater ste me razkurile user posted image


pa si na cetlc napiši: ne smem se pustiti sprovocirati na RR pa si mahaj ene pol ure pred nosom....


_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
15.10.2009 21:32:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Povej kratko in jedrnato:

ŽELIM, PRIČAKUJEM IN ZAHTEVAM MIR, DO KATEREGA IMAM PRAVICO. ČE GA NE BOM IMELA TUKAJ, GA BOM IMELA DOMA, PRI SVOJIH STARŠIH. SEDAJ PA VI POVEJTE, KAKO BO.

Amen. Ampak če pride dovolj daleč, ne čakaj - svojo grožnjo uresniči. Vsaj začasno, da bodo videli, da misliš resno.



Točno tako jasno in glasno pa naj si misli kar hoče.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
20.10.2009 13:33:06   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Mater ste me razkurile user posted image


pa si na cetlc napiši: ne smem se pustiti sprovocirati na RR pa si mahaj ene pol ure pred nosom....



mim tega pa nisem mogla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ful si faca Rija

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
20.10.2009 15:18:53   
Anonimen
nenalena meni se pa prav smiliš, menim da te bo v življenju še marsikaj presenetilo oz. te bo otrok še marsičesa naučil,, ker je tvoje razmišljanje na dnu, sorry...
Tvoj otrok ni popoln, tudi slabe stvari se bo naučil, to je del odraščanja in ti vsega ne boš mogla preprečiti. prav tako ne boš mogla preprečiti vsega kar se bo njej dogajalo. zdaj jo še lahko zavijaš v vato ko je še dojenček, večno pa tega ne boš mogla početi.

(odgovor članu listek1)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
23.12.2009 8:29:17   
memole80
Eh te tašče, sami problemi so z njimi. Isto je bilo z nami, s to srečo, da mi živimo na svojem, drugače ne vem kaj bi bilo. Jaz sicer je ne vidim že 3 mesece, ker običajno pošljem k njej na obisk le fanta s hčerko, ampak je prav nič ne pogrešam. :) Odnosi pred rojstvom so bili super, kar naenkrat pa se je vse sesulo. Priznam, da sem zelo ljubosumna na svojo hčerko, kar ni prav, ampak takšna sem in kaj naj naredim?

Ne se sekirati. Otrok je tvoj in ne njen. Če tekaj muči, ji to direktno povej. Sama nisem bila nikoli tiho in kar me je mučilo sem rekla, seveda pa bi moral tvoj fant/mož to rešiti....če pa ne gre drugače, kar pogumno.....povej ji kaj ti ni všeč. Moja mama sicer pravi, da je treba marsikaj požreti in spregledati, sama pa sem mnenja, da je treba povedati. drugače te bo samo "glodalo" in še zbolela na živcih boš.

Vso srečo.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
23.12.2009 8:31:59   
memole80
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Aja, pa še to. Ti nimaš težav s taščo, ampak imaš težave s svojim partnerjem. On je tisti, ki bi se moral spokat s pleničk ven in te zaščitit pred svojo mamo, saj ji je očitno vnukinja zakisala možgane. Ti ga sam vprašaj, al bi rad živel s tabo, al s svojo mamico.


Res je...user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
23.12.2009 8:42:15   
memole80
Pa še nekaj: sto ljudi, sto čudi, zato ni lepo kritizirati, češ nismo normalne. Vsaka ima svojo vizijo na vzgojo, vsaka ima drugo taščo, druge navade in potrebe, mar ne? Vsaka misli, da ima prav in žal nikoli se vse ne bomo strinjale.

Jaz zase vem, da sem se trudila, da bi imela s taščo super odnos, ampak ker je bila preveč vsiljiva in me sploh ni upoštevala, temveč se je delala kot da je ona mama moje hčerke, sem se raje oddaljila od nje, pa t ni nič narobe. Še zmeraj se pogovarjava kot dva normalna človeka, morajo pa nonoti imeti tudi meje. Tudi mojim postavim meje, da ne bo pomote....drugače bi vnuka "futrali" vsi s sladkarijami in jih razvajali. Poznam veliko primerov, ko so otroci več pri nonotih kot doma in so katastrofalni. Jaz nočem imet take otroke.

Ne razumem tistih, ki se odločijo za otroka, potem pa je več pri nonotih.......user posted image  Seveda je stvar posameznika. : )

Vsak naj dela kar želi, pa ne kritizirajmo.....:)


(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
29.5.2014 15:44:52   
Smrketka85
oh joj te tašče.... sem mislila da imam samo jaz problem :) pa ga imamo skoraj vse :) pa, naj jaz še dodam svojo zgodbo, mogoče bo katera znala svetovat....
jaz imam kar z vsemi problem :)

Sem trenutno doma tamala je stara dve leti in pol, to se dogaja že od rojstva mojega otroka....
živimo v svoji hiši vendar smo sosedi s taščo.... Najprej dopoldan imam obisk vsaki dan 3 ure minimalno brata od mojega, ki je star 24 let in kao študent' cele dneve doma z mamico sadi rožice itd..... in res ne vem kaj naj se menim cele dopoldneve z njim - vse sem že probala od tega da sem ga ignorirala do tega da sem znorela- obnaša pa se kot da je doma in če sem mu kaj rekla je tamali ponorel in se drl da ma vso pravico saj je moj fant njegov brat.... tudi ko dobim koga na obisk je glavna zvezda takoj zraven :)
partner pride domov okrog štirih-takrat ga jaz čakam s kosilo in vse pri hiši je postorjeno da bi prživeli skupaj kaj časa- POZABI točno takrat pride na obisk tašča, ker se takrat zbudi tudi tamala in se njeno okno vidi k tašči in točno ko potegnem rolo gor je čez 10 minut pri nas... potem je celi čas pri nas in počaka da pride tast iz službe kar pri nas, ura je pol 6 tast pride iz službe direkt k nam no okrog 6 se odpravita domov.
potem grem ponavadi s tamalo še ven in DOBESEDNO upam da me nebo kdo videl. KER pa se iz njihove terase če malo pokukaš vidi na naš vrt kjer ima tamala igrala, se mi zdi da kar prežijo in so v minuti spet pri nas..... do teme juhuuuu
z mojim se nisem že celo večnost sama pogovarjala ali pa da bi vsi trije preživeli kaki dan sami... potem pa itak v soboto moramo k njim na kosilo, kot da jih nimam že čez teden dovolj, ker pač gremo v nedeljo k mojim staršem in ni pravično če nebi šli še k njim. :)in seveda ker smo v nedeljo pri mojih starših uganite kdo pride tja po kosilu na obisk'' jaaaaaaaaaa moja tašča in njen sinček juhuuuu.... (z mojimi pa imamo tak, da vsaki teden 1x pridejo k nam na obisk, mi pa v nedeljo k njim)
aja pa seveda ko pa se ne vidimo pa mojega njegov stari kliče na dan ene 20 krat, tašča pa samo kakih 5 krat :) in to je lahko vjutro ob 6, ali pa tudi ob 11 zvečer :)))

Verjemite mi , da sem v tem času sprobala marsikaj pa ni nič delovalo vse nekje po enem tednu gre v pozabo....
aja pa mojemu partnerju se to ne zdi nič nenavadnega :) tako da se samo še smejem in čakam, da mi bo enkrat prekipelo in bom spakirala in šla... :)

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
1.6.2014 18:45:29   
aknela123
pa kaj je s temi nedeljskimi kosili?
tiste, ki hodite na nedeljska kosila k tašči/mami, napišite mi prosim v čem je fora, če se potem celo noč sekiraš, kaj je spet rekla ta vešča, s čim je pikala,...user posted image
pri nas čez teden nekje okrog petih pridemo vsi domov, skuhamo, pohrustamo in se prav veselim nedelje, ko zjutraj malo poležimo, sledi bogat zajtrk in potem ustvarjanje kosila, ko imam končno malo več časa in lahko pripravim jedi, za katere med tednom nimam časa. In zato ne vem, v čem je ravno ta fora nedeljskih kosil, če bi mi že kdo rad pomagal, naj mi kaj skuha med tednom, ko lovim čas user posted image

(odgovor članu Smrketka85)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
1.6.2014 19:18:42   
LuLu
ne bi naj tvoj partner tukaj malo poserdoval in rešil vašo družino pred temi sorodstvenimi vdori?
Bo bolje, ko boš zaposlena, ga vsaj dopoldan ne boš rabila gledat user posted image

ne razumem jaz tega... pri meni doma ne more bit noben, ki ga ne želim gledati. Enostavno ne vem, kako bi lahko nekdo čepel pri meni 3 ure proti moji volji user posted image

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
2.6.2014 7:41:26   
gsatalema
bi se pred leti zelo našla v tvoji zgodbi.....

Bistvo: " zdržala " 10 let, potem pa veselo pakirala in sedaj uživam z otroci in novim možem pravo lepo družinsko MIRNO življenje...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
2.6.2014 8:02:17   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketka85
točno ko potegnem rolo gor je čez 10 minut pri nas..


ne potegni roloja gor


brat: pojdi dopoldne zdoma; na sprehod, na izlet, a ne na igrala, daj mu otroka, da skrbi zanj, ti pa si tačas privošči nekaj časa zase; pojdi v njegovo sobo in jo 'okupiraj'; če se bo kaj bunil, mu razloži, da imaš vso pravico biti tam, saj je brat od tvojega, marne? user posted image

tašča: glede na to, da ima obilo časa, ga izkoristi; za druženje z otrokom (brez tebe), za stvari, ki morajo biti opravljene, pa jih ti (kao) nimaš časa

pa predlagaj, naj raje za skupno kosilo sedete kak dan čez teden, pa si v soboto vzamite čas zase kot družinica, brez starih staršev

(odgovor članu Smrketka85)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
2.6.2014 11:17:37   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: petea

IZVIRNO SPOROČILO: Smrketka85
točno ko potegnem rolo gor je čez 10 minut pri nas..


ne potegni roloja gor


to mi je prvo padlo na pamet. user posted image

brat: pojdi dopoldne zdoma; na sprehod, na izlet, a ne na igrala, daj mu otroka, da skrbi zanj, ti pa si tačas privošči nekaj časa zase; pojdi v njegovo sobo in jo ''okupiraj''; če se bo kaj bunil, mu razloži, da imaš vso pravico biti tam, saj je brat od tvojega, marne? user posted image


ma ne, jaz ne bi šla na njegov nivo. in sploh ne bi čepela v eni sobi, če mi ne paše. jaz bi začela zaklepat vrata. sam sej vem, ljudem je težko, ko se spremenijo pravila. na začetku bo težko kot ponavadi, potem se pa navadijo.

možu bi pa rekla, da mam pravico do svoje zasebnosti. in če mi paše dopoldan v čipkastih gatkah pospravljat, ima brat in tašča da se skipata ven. pika.

tašča: glede na to, da ima obilo časa, ga izkoristi; za druženje z otrokom (brez tebe), za stvari, ki morajo biti opravljene, pa jih ti (kao) nimaš časa..


to bi jaz tudi naredila. koristno izkoristila taščino pozornost, ko mi paše (in njej obenem seveda). ko pa ne, bi pa spokala na kak sprehod, izlet (karkoli)..

pa predlagaj, naj raje za skupno kosilo sedete kak dan čez teden, pa si v soboto vzamite čas zase kot družinica, brez starih staršev..


ja, zakaj pa ne. predlagaj prvo možu da začnete sobote met zase in pejte skupaj kam, na bled, bohinj, zbilje, radenci - mislim, v naravo user posted image



< Sporočilo je popravil mateyka -- 2.6.2014 11:19:14 >

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
2.6.2014 11:30:09   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
brat: pojdi dopoldne zdoma; na sprehod, na izlet, a ne na igrala, daj mu otroka, da skrbi zanj, ti pa si tačas privošči nekaj časa zase; pojdi v njegovo sobo in jo ''okupiraj''; če se bo kaj bunil, mu razloži, da imaš vso pravico biti tam, saj je brat od tvojega, marne? user posted image


ma ne, jaz ne bi šla na njegov nivo. in sploh ne bi čepela v eni sobi, če mi ne paše.


A si predstavljaš, da si zaželiš nekaj lenobnih uric zase, z vrečkami čipsa, kokic, čokoladnih bonbončkov, raznih pločevink ali malih embalažic pijač, ki jih je tako prijetno spustiti na tla, kjer ravno padejo, nimaš pa ne volje ne želje to za seboj pospraviti? user posted image

Za takšne primere je soba svaka - študenta več kot odlična lokacija ... user posted image

Bo enkraten obisk verjetno čisto zadostoval ... user posted image



IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
jaz bi začela zaklepat vrata. sam sej vem, ljudem je težko, ko se spremenijo pravila. na začetku bo težko kot ponavadi, potem se pa navadijo.


Meni ni nikoli jasno, kako ljudje ne vidijo enostavnih rešitev za njihove neznosne težave ...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
2.6.2014 11:34:56   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketka85
aja pa seveda ko pa se ne vidimo pa mojega njegov stari kliče na dan ene 20 krat, tašča pa samo kakih 5 krat :) in to je lahko vjutro ob 6, ali pa tudi ob 11 zvečer :)))


telefone se za tudi izklopiti ali stišajo; enostaven ukrep za podaljšano spanje - če pa je kaj nujnega, pa še vedno lahko ali pokličejo brata ali službe nujne pomoči

(odgovor članu Smrketka85)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
2.6.2014 11:55:05   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: petea
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketka85
aja pa seveda ko pa se ne vidimo pa mojega njegov stari kliče na dan ene 20 krat, tašča pa samo kakih 5 krat :) in to je lahko vjutro ob 6, ali pa tudi ob 11 zvečer :)))


telefone se za tudi izklopiti ali stišajo; enostaven ukrep za podaljšano spanje - če pa je kaj nujnega, pa še vedno lahko ali pokličejo brata ali službe nujne pomoči


če se možu to zdi normalno, potem tvoj nasvet nima smisla.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
2.6.2014 12:05:54   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


IZVIRNO SPOROČILO: petea
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketka85
aja pa seveda ko pa se ne vidimo pa mojega njegov stari kliče na dan ene 20 krat, tašča pa samo kakih 5 krat :) in to je lahko vjutro ob 6, ali pa tudi ob 11 zvečer :)))


telefone se za tudi izklopiti ali stišajo; enostaven ukrep za podaljšano spanje - če pa je kaj nujnega, pa še vedno lahko ali pokličejo brata ali službe nujne pomoči


če se možu to zdi normalno, potem tvoj nasvet nima smisla.


včasih je težko razumeti, da se z nastankom nove družine razmerja do primarne lahko spremenijo oz. da je treba malo prilagoditi odnose in pravila
na obeh straneh





< Sporočilo je popravil petea -- 2.6.2014 12:08:24 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
2.6.2014 13:38:28   
mateyka
seveda. samo rečt da je treba telefone izklopit, ni ravno smiseln nasvet. bolj primeren nasvet bi bil - pogovorita se z možem in določita kaj so pravila vajine družine. določita jih. povedat je treba da je to, da ima ta atomska družina (ožja - mati, oče, otroci) svoja notranja pravila, normalno. da je njuna (moževa in ženina) prioriteta prvo atmoska družina in nato širša (ter ne obratno, nitit ni enakovredna s širšo). da je on zdaj oče svoje celice in ni več samo sin. itd.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
2.6.2014 13:47:09   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
samo rečt da je treba telefone izklopit, ni ravno smiseln nasvet.

Po 25 klicu na dan se mi zdi to precej smiselno dejanje. user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
bolj primeren nasvet bi bil - pogovorita se z možem in določita kaj so pravila vajine družine. določita jih. povedat je treba da je to, da ima ta atomska družina (ožja - mati, oče, otroci) svoja notranja pravila, normalno. da je njuna (moževa in ženina) prioriteta prvo atmoska družina in nato širša (ter ne obratno, nitit ni enakovredna s širšo). da je on zdaj oče svoje celice in ni več samo sin. itd.


s tem pa se zelo strinjam
user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
9.6.2014 18:28:36   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketka85

oh joj te tašče.... sem mislila da imam samo jaz problem :) pa ga imamo skoraj vse :) pa, naj jaz še dodam svojo zgodbo, mogoče bo katera znala svetovat....
jaz imam kar z vsemi problem :)

Sem trenutno doma tamala je stara dve leti in pol, to se dogaja že od rojstva mojega otroka....
živimo v svoji hiši vendar smo sosedi s taščo.... Najprej dopoldan imam obisk vsaki dan 3 ure minimalno brata od mojega, ki je star 24 let in kao študent' cele dneve doma z mamico sadi rožice itd..... in res ne vem kaj naj se menim cele dopoldneve z njim - vse sem že probala od tega da sem ga ignorirala do tega da sem znorela- obnaša pa se kot da je doma in če sem mu kaj rekla je tamali ponorel in se drl da ma vso pravico saj je moj fant njegov brat.... tudi ko dobim koga na obisk je glavna zvezda takoj zraven :)
partner pride domov okrog štirih-takrat ga jaz čakam s kosilo in vse pri hiši je postorjeno da bi prživeli skupaj kaj časa- POZABI točno takrat pride na obisk tašča, ker se takrat zbudi tudi tamala in se njeno okno vidi k tašči in točno ko potegnem rolo gor je čez 10 minut pri nas... potem je celi čas pri nas in počaka da pride tast iz službe kar pri nas, ura je pol 6 tast pride iz službe direkt k nam no okrog 6 se odpravita domov.
potem grem ponavadi s tamalo še ven in DOBESEDNO upam da me nebo kdo videl. KER pa se iz njihove terase če malo pokukaš vidi na naš vrt kjer ima tamala igrala, se mi zdi da kar prežijo in so v minuti spet pri nas..... do teme juhuuuu
z mojim se nisem že celo večnost sama pogovarjala ali pa da bi vsi trije preživeli kaki dan sami... potem pa itak v soboto moramo k njim na kosilo, kot da jih nimam že čez teden dovolj, ker pač gremo v nedeljo k mojim staršem in ni pravično če nebi šli še k njim. :)in seveda ker smo v nedeljo pri mojih starših uganite kdo pride tja po kosilu na obisk'' jaaaaaaaaaa moja tašča in njen sinček juhuuuu.... (z mojimi pa imamo tak, da vsaki teden 1x pridejo k nam na obisk, mi pa v nedeljo k njim)
aja pa seveda ko pa se ne vidimo pa mojega njegov stari kliče na dan ene 20 krat, tašča pa samo kakih 5 krat :) in to je lahko vjutro ob 6, ali pa tudi ob 11 zvečer :)))

Verjemite mi , da sem v tem času sprobala marsikaj pa ni nič delovalo vse nekje po enem tednu gre v pozabo....
aja pa mojemu partnerju se to ne zdi nič nenavadnega :) tako da se samo še smejem in čakam, da mi bo enkrat prekipelo in bom spakirala in šla... :)



Ajme bože - in ti uspeš ves ta cirkus še registrirati user posted image .

Ma glih skupaj pašete, sorodstvo, da poseda od hiše do hiše, ti, da regsitriraš (a nimaš nobenega dela user posted image ) in mož copata, ki ne zna narediti reda.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Smrketka85)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Ko pride otrok (+tašča)
17.6.2014 15:39:36   
krfjolca
Jaz pa ne razumem, kako da se v teh vaših družinah ne morete lepo "po ljudski" usesti dol in se pogovoriti, kje so meje - z namenom dobrih odnosov enega z drugim. Mi živimo v isti hiši s taščo in še svakovo družino, pa še zdaleč nimamo takih problemov, kot ve. Jasno, da te kdaj kakšna malenkost podraži, ampak to so res malenkosti. Npr. da so pralni stroji polni ravno takrat, ko imaš največ perila (imamo skupne namreč ...) itd. Za večje stvari se pa vedno da normalno pogovoriti. Včasih mine cel teden, ko se komaj srečamo na hodniku, spet drugič smo vsak dan po 2x drug pri drugem na kavi.

Ampak osnova vsega je pa medsebojno spoštovanje. Zgoraj berem o neizobraženi tašči - jamarijasveta - a je to res bistven dejavnik za medsebojne odnose? Sploh glede na to, da se videvate na 4 do 6 tednov? Res mi gre rahlo na bruhanje ob takih visokostnih izjavah, pa tudi če je avtorica doktorica znanosti (kar pa po pisanju sodeč močno dvomim). Ne vem no, tudi moja tast in tašča nimata neke visoke izobrazbe, kar pa ni noben razlog, da bi ju spoštovala kaj manj. user posted image

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?