|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kakšen leželnik ,gugalnik
28.9.2009 8:47:31   
Anonimen
ja ja, včasih so tud na drevesih živeli....pa jamah...kolk nazaj pa želiš it ? tolk kt ti paše, aneuser posted image vse gre naprej in se razvija, tehnologija, znanost medicina....in če gremo vštric s tem, bi pa res blo vseen, če bi na drevesih ostali...
zakaj pa tipkaš pol na comp? včasih niso, pa enkrat v prihodnosti bojo verjetn sam še kaki hologrami, a ni brezveze pol?
stalno opletate s tem včasih....valjda včasih je blo tko, zdej je pa drgač. včasih se nakaj ni vedlo, zdej se pa ve. včasih niso vedli, da je zemlja okrogla, zdej pa vemo. pa so oni tud gor zrastli, tko kt mi. al bi blo pol vseen, če tud mi ne vemo da je zemlja okroglauser posted image
pa ko smo že pri včasih - ne gledat sam tist včasih, k ti pride prov. naših babic ni noben nosil skoz po rokah, niso mel pripomočkov, noben jih ni za roke vodil okoli itd. povili so jih pa fliknili na tla, otroc so se pa razvijali sami, kolkr so se. pa če še dlje nazaj gledaš....tist včasih, k ga tko zagovarjaš, smo mi. ko se je z moderno, potrošniško družbo razmahnila uporaba pripomočkov. ko je ratalo silno moderno se z otrokom ukvarjat, ko je ratala moderna tekmovalnost, kdo bo prvi pojedel pohan šnicl in kdo bo prvi hodu. in posledice vsega tega so vidne sedaj. in opravljenih je bilo ogromno raziskav. in ignorirat jih, je naravnost bebavo.

(odgovor članu zaspancek1)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kakšen leželnik ,gugalnik
28.9.2009 11:15:39   
zaspancek1
 
No, glede dreves in jam se nimam namena prerekat s tabo, ker je cist brezveze. Katero preteklost (in kaj) ti gledas, ves samo ti. Na (tvojo) zalost se vsi pac ne strinjamo s tem:  "pol pa ja, res...v ležalnik, pol v kake stolčke, pa hojco, pa k bo pri 35 ves zlaman, z uničeno hrbtenico, mu pa lohk rečeš, da ga nisi mogla na tleh met..." In ja, na sreco znanost gre naprej, marsikaj vemo danes, kar prej niso/-mo, pa to se ne pomeni, da moramo cisto vse nekriticno sprejemat. Tudi znanstvene raziskave niso dobre samo zato, ker se imenujejo znanstvene! (Mimogrede, o dolgorocnih ucinkih (recimo 30 let) jih je pa res zelo malo.) Zal bi bilo za marsikatero bolje, ce bi tiste rezultate vrgli stran. Nekriticno sprejemat vse in vsiljevat drugim tisto, kar je trenutno moderno, pa je NARAVNOST BEBAVO.
Aja, pa lezalnik (saj res, to je tema user posted image ) res ni kriv za vse tezave otrok! - Me veseli, da se na koncu le strinjas s tem. Sicer pa vsaka dela tako, kot se ji zdi, da je najbolje. Ce se pa druge s tem ne strinjate - vas problem. Uzivajte!user posted image
 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kakšen leželnik ,gugalnik
28.9.2009 12:11:22   
zoja10

OMG,  a  res nimate kej počet?????






(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kakšen leželnik ,gugalnik
28.9.2009 20:23:17   
PERSIDA
Rožici - gugalnik je lep ,če ,pa bo všeč tvojemu otroku boš ,pa pol vidla.Jaz sem kupila haucka in izrecno otroka samo hranim v njem.Stara sta osem mesecev(korigirano 6 mesecev) in dober mesec ju hranim v njem.Ima ,pa fazo od ležanja do popolnega sedenja z res dobrim pasom ,da se ne prevrže iz njega.Je ,pa zraven tudi lok vendar sem ga jaz vzela stran ,ker kot pravim ju jaz samo hranim v njem ,če ,pa namontiram lok se pol skoz stegujeta za njim.
Moram ,pa dodat ,da se strinjam z ullo80 glede  razvoja otroka.Njen prvi post je napisan tako kot je meni razložila fizioterapevtka.Odvisno je samo od nas kako se odločimo.Mojadva sta imela veliko ravno sedežno dokler se ni začelo kobacanje.Sedaj sta ,pa izrecno na tleh na podlogi.Ulla80 je res malo ostro vse skupaj povedala ni vam znala v lepi besedi predstavit.Ker imam dvojčka nedonošena se poskušam držat napotkov strokovnjakov.Če imajo v vsem prav bo ,pa pokazal čas.
Ker je tema prešla v druge vode naj samo zaključim-rožici-če se z stvarjo ne pretirava še nikomur ni škodlo tako ,da ta ležalnik ,ki ga imaš v mislih je res zanimiv samo ,pa res pazi ,da ne boš imela otroka preveč časa v njem.Kaj pomeni preveč ,pa boš mogla sama določit.Pa srečno pri nakupu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: kakšen leželnik ,gugalnik
28.9.2009 21:15:45   
ellie
ROŽICI midva sva kupila tega chiccota...bomo pa videli, če bo naš user posted image  hotel biti v njem. Je pa bil v Rutarju v akciji za 50 eur.

user posted image

Drugače pa se mi zdi nesmiselno, da se prerekate kaj je dobro in kaj ne. Ne vidim, kaj bi lahko bilo narobe, če imaš otroka tu in tam v tem ležalniku. Boljše že to, kot da ga pa do 3. leta dojiš...lahko to pusti otroku več posledicuser posted image  Sama sem bila v šincah do 1 leta, imela najslabšo oceno kolkov kar je možno, pri 1 letu shodila...čeprav je dr. strogo prepovedal. Bila pa vmes celo v hojici in tistem skakču, ki se pritrdi na podboj vrat. In nikoli v življenju do sedaj nisem imela nobenih problemov s kolki ali čemerkoli drugim.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: kakšen leželnik ,gugalnik
29.9.2009 10:08:54   
malicki
Mi smo v 1. prakticirali uporabo ležalnika in bomo sedaj v 2. tudi. Meni je bilo zelo praktično, predvsem pa bolj varno kot npr. kavč. Pol pa beremo o padcih na glavo  user posted image  in podobnih nesrečah.

In seveda je nisem imela cel dan v ležalniku, ampak npr. malo med kuhanjem, pospravljanjem, če sem brisala tla ... Imeli smo navaden ležalnik, z lokom na katerem so bile 3 igračke.

Za tla sva kupila Airex blazino, na njo sva dala mehko igralno preprogo na katero se je lahko montiral lok in igračke. Tudi uporabno in zanimivo.


(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: kakšen leželnik ,gugalnik
29.9.2009 10:31:31   
Anonimen
Mi imamo takega
http://www.pegperego.si/si/tatamia-latte-i7573.shtml

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: kakšen leželnik ,gugalnik
29.9.2009 20:38:42   
Anonimen
mene zanima kakšen ležalnik imate doma za otroke?


Takega:

































































.

(odgovor članu ROŽICI)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: kakšen leželnik ,gugalnik
30.9.2009 9:44:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?