|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 27.10.2009 10:13:51
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj, kako smo kaj... Silva, čestitke za plusek , bomo držale pestke, da bo mala princeska dobila bratca ali dva vrtnica.m, po mojih izkušanjah je bolje, če vedo kaj je narobe ( v vajinem primeru slab spermiogram), kot v primeru, ko nimajo pojma, zakaj ne pride do nosečnosti (nepojasnjena neplodnost). Salbe spermiograme lahko rešijo z metodo ICSI ali tole novo IMSI, medtem ko pri nepojasnjeni neplodnosti ne morejo narediti nič, razen tega da hodimo iz postopka v postopek in lovimo pravi mesec, ko se bo prijelo. Vitaminčke pa le pridno papat S.Suzi, ne pij krvomočnice, počakaj na pregled pri svoji G. Glede na to, da si prej jemala dabrostone, si si po vsej verjetnosti pomešala cikel. s krvomočnico si ga ne boš sedaj uredila. Vsak dan kakšen deci rdečega, pa kakšno Žižek, kako kaj? včeraj sem malo zvečer vzela čas tudi zate, pa sem te malo snemala (tisto, kar sva zadnjič govorili v Kongu) dobiš, ko se dobiva na kavi. Tiki55, po 5. špikicah človek že postane mojster, po končanem postopku se lahko direktno med đankije preselimo BarbiG, kako počutje? Te je bolezen že spustila iz krempljev tudi vsem ostalim želim prav lep dan
|