|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
29.12.2009 19:00:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

mene pa zanima vase cenjeno mnenje o algah in o kolostrumu. a katera daje kaj od tega otrokom?

alge JA, kolostrum ABSOLUTNO NE!

se strinjam!
Še farmacevti- k imam zdej tudi z njimi mal boljše stike, alge pohvalijo, kolostrum je pa sam za denar pobirat... ob naročilu koralnega kalcija pa skor znorijo- to je šele kr neki!!!!

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1176
29.12.2009 20:07:08   
@lina
mi uživamo na dopustu, vsi štirje. Ampak kar doma, se nič kaj dosti ne potepamo. Danes sta tamaladva bila skoraj do kosila še v pižamah.user posted image  
V četrtek bomo verjetno pri enih prijateljih. Kot vsako leto...lani so bili oni pri nas.

frrrr, bolniška ob dveh otrocih - običajno gre zdrav v vrtec in ga gremo pred spanjem iskat, tako da lahko dopoldan recimo opravimo pri zdravniku. Če je pa že doma, pa za čas obiska pri zdravniku uporabimo babi servis.
Upam, da bo Jaša kmalu bolje.

piskot, naj norice kmalu minejo. Pri nas jih je imel M se mi zdi v dokaj zmerni obliki, čeprav jih je bilo veliko, ga niso hudo matrale in tudi praskal se ni kaj dosti. J jih pa ni dobil, kljub neskončnemu čakanju vso inkubacijsko dobo 21 dni in še malo čez.

malo me podučite: kaj dobrega delajo te alge?user posted image

Maxica, svoj delež pri boleznih ste že odplačali, naj bo nadaljevanje praznikov prijetnejše in vsekakor bolj zdravo. Pa tudi vnaprej!

Lepo se imejte in bodite zdravi!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
29.12.2009 20:40:07   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

maxica, tvoj odštevalec do poroda ima pa zamudo, si celo za mano. razen če upošteva, da je bil lan po roku rojen, pa da bo tudi ta

Ja, pa tedni štimajo. A odštevalec da pa ne? user posted image  Grem prečekirat.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
29.12.2009 20:46:46   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

maxica, tvoj odštevalec do poroda ima pa zamudo, si celo za mano. razen če upošteva, da je bil lan po roku rojen, pa da bo tudi ta

Ja, pa tedni štimajo. A odštevalec da pa ne? user posted image  Grem prečekirat.

Nekaj je zmrznil, res, hvala. Sem popravila. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
29.12.2009 21:35:13   
frrrr
jaša ima škrlatinko.
ali je nevarno, da jo dobi brina?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
29.12.2009 21:47:55   
frrrr

Jaz tudi občudujem tiste, ki žurate dan za dnem...jaz sem danes ob 4h zjutraj domov prišla, po nočnem taroku in komaj živim. Vstala sem že ob 8h, ker je zvonil poštar, spat sem šla pa ob 4.30, pa ko se je Jaša zbudil okrog 6.30 sem bila tudi že budna, sem samo še dremala tja do 8h. Komaj čakam, da greva z Jašem spat opoldne.
Čist sem utrujena.....očitno sem starauser posted image .
sm hotla napisat, da si že stara, pa si sama ugotovila user posted image ko bom js spet lahk pošteno žurala, bom tut 3 imela spredaj. bomo vidli kk se bo to obneslo user posted image bom verjetno tut js tk jamrala user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
29.12.2009 21:53:57   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

frrrr, bolniška ob dveh otrocih - običajno gre zdrav v vrtec in ga gremo pred spanjem iskat, tako da lahko dopoldan recimo opravimo pri zdravniku. Če je pa že doma, pa za čas obiska pri zdravniku uporabimo babi servis.

sem premau napisala. kako ste to v času porodniške naredili. zdravnica rekla, da če sem js doma ne more dat možu bolniške za jašo. menda full težijo in bi mogla bit na smrt bolana, da bi odobrili drugemu staršu bolniško. pa hvala za odgovor!
alg ne poznam.
uživajte v četvero doma ali pri prijateljih. paše crkljanje, a ne? jaša je zadnja 2 dni tut v pižami do kosila user posted image zbudi se ob 9:30, smo pol urce skup, pol pa midve z brino šibava na sprehod, dedca se pa mau poigrata user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
29.12.2009 21:57:42   
frrrr
kaj drugega ni novega
jaša ima očitno škrlatinko in to po reglcih. v soboto dobil vročino, pa spet začel orng kašljat. ko je hrano, se mu vsake tolk časa vzdiguje (bruha ne). danes zvečer smo opazili izpuščaje po trebuhu, prsih in hrbtu.
nameravali nismo kam it, samo ene frende smo povabili na obisk. pa je za njihovega tamauga bolje, da jih ni in sm jih že skenslala.
se bomo na kavču crkljali, kakšno svečko prižgali, peli in plesali...

mejte se!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
29.12.2009 22:04:28   
frrrr
a ste kaj razmišljale o letu 2009?
-> 3 poroke na oktobru 06
-> 5 rojstev na oktobru 06 + 3 od nedejavnih oktobrk 06 (vsaj tolk vem)
-> ohoho nosečk
če vse bolezni odštejemo, je blo kr lepo leto...

Maxica, v letu 2010 vas sicer čaka nekaj lepega, a vseeno bi blo fino, če bi blo prihajajoče leto bolj zdravo. upam, da to leto tut zaključi zdravo! spočij se!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
29.12.2009 22:21:56   
Lu
Frrr tudi Brina jo lahko dobi. Pri nas jo je imela Maja, ko je imel Tian 2 meseca, no in je ni fasal. So mi pa rekli, da je nalezljivo.

Jaz sem pa očitno v temle decembru doživela kar malo odklopa priznam. V službi je na polno natrpano, doma tudi enmal, in pol ti to ˝tak dojde˝. Saj paše in tudi decembra bo kmalu konec. Jutri sem zmenjena z kolegicami za ven pa se mi kar ne da it. Pa še B. ne bo doma za otroke, tako, da imam izgovor user posted image user posted image Kdaj se bomo pa me kaj dobile? user posted image

Danes smo bili na tastovem praznovanju, pa moj možiček tudi danes praznuje in je bilo kar pestro. Od DM pri njih sem dobila OREHE na katere sem alergična. Mi je bilo prav zanimivo. Pa od b.brata kužek je dobil darilce, naš pa ne....user posted image Kar mal tko mi je blo. Ne vem, a spet kaka fora. Nimam pojma. Ampak enkrat jih sigurno mal popikam.

Drugale pa bomo za NL kar lepo doma. Tako kot lani. Mogoče kdo pride k nam. Še ne veva. Bi šla pa zelo rada v naše okrašeno mestece gledat rakete. Tudi Maja si zelo želi iti gledat, pa Tian tudi samo zaradi ure ne vem kako pa kaj bo. Bomo se pustili presenetit.

Nič. Grem v miževo, ker sem danes bila že ob 6 na šihtu user posted image

Lahko noč.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
29.12.2009 22:55:11   
frrrr
hvala lu za odgovor
ti si kar privošči odklop, drugo leto boste itaq noseči user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
30.12.2009 0:09:02   
muki1
Malo nostalgije, bejbe user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_1134163/mpage_75/key_/tm.htm

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
30.12.2009 0:34:10   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

o, fak kakšna težakinja je tale frrrr user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
30.12.2009 1:55:44   
lucika
ho ho ho....
jel me netko tražio?

da se vam malo javim...
vse po starem pri nas...
evo, imama tak ko frrrr, neke nočne pohode po rr. muči me en smotan kašelj, pa ful težko spim. pa sem nervozna, pa žejna, pa lulat...pa nekak tule pri čarunalniku pristanem. tole nosečnost pa imam kr non stop nekaj. ko ni in je vse bp me kr strah postane, kakšna nova porcija se pripravlja:)

tedni mi minevajo ko šus. baje da prazniki hitro tečejo mimo? hm, mi je nekak vseeno, ker še mal, pa bo pri nas en sam praznik:))) se hecam, ful je fino, ko smo vsi skupaj doma. ko nas bo pa še več, bo pa še boljše...

moram pohvaliti našega sinka, tri mesece je že v vrtcu, pa je zdrav ko riba. pa vsak dan večja faca. ja, pomembno obvestilo: nodi je aut, živel mojster miha. ko bi odsekal. a spet prav fanatično, samo to. je bil božiček priden in imamo zdaj doma menda glih vse, kar prodajajo o tem mega junaku. majce nosi noč in dan, tud na vrh pižame in mu jo odtrgamo ko je res res res sila za pranje.

lepe praznike vsem še naprej...

bom kaj več semle pokukala, obljubljam...
zdaj me že malo grabi in sem začela poleg svojih (drugih, seveda, prve ste ve), spremljati še januarke in februarke. imam veliiko dela s tem, ker to je zdaj ful pomembno, ne vem, če še bom znala rodit:)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
30.12.2009 7:27:52   
Anonimen
oooo muki, kako se te strani dobro spominjam. še najbolj mi je ostalo v spominu, kako so ga pri altati žuraliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1190
30.12.2009 9:44:15   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

jaša ima škrlatinko.
ali je nevarno, da jo dobi brina?

NE, ni nevarno.
načeloma jo otroci do 3eh let ne dobijo, sploh ne zbolevajo za njo. Poleg tega pa ni zelo nalezljiva.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
30.12.2009 9:44:40   
altati

Jaz tudi občudujem tiste, ki žurate dan za dnem...jaz sem danes ob 4h zjutraj domov prišla, po nočnem taroku in komaj živim. Vstala sem že ob 8h, ker je zvonil poštar, spat sem šla pa ob 4.30, pa ko se je Jaša zbudil okrog 6.30 sem bila tudi že budna, sem samo še dremala tja do 8h. Komaj čakam, da greva z Jašem spat opoldne.
Čist sem utrujena.....očitno sem starauser posted image .
sm hotla napisat, da si že stara, pa si sama ugotovila user posted image ko bom js spet lahk pošteno žurala, bom tut 3 imela spredaj. bomo vidli kk se bo to obneslo user posted image bom verjetno tut js tk jamrala user posted image

itak da sem stara, samo poglej koliko stare otroke imamuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
30.12.2009 9:47:21   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

sem premau napisala. kako ste to v času porodniške naredili. zdravnica rekla, da če sem js doma ne more dat možu bolniške za jašo. menda full težijo in bi mogla bit na smrt bolana, da bi odobrili drugemu staršu bolniško. pa hvala za odgovor!

Frrr, niti sanja se mi ne, kako to narediš. Pri nas je, če je Tia zbolela, pa sem bila z Jašem na porodniški, moj ostal doma, ki si pač lahko to privošči.Babi servisa nimamo.

Ja, da drugemu staršu odobrijo nego, mama pa je na porodniški, mora biti prvi otrok res na smrt bolan. Dobesedno. Poznam primer.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
30.12.2009 9:48:19   
altati
Maxi - pozdravite se! Želim vam goro zdravja! Tudi vsem ostalim oktobrkam. Itak je zdravje edino ki šteje! Če je to, je tudi vse ostalo!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
30.12.2009 9:49:58   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

oooo muki, kako se te strani dobro spominjam. še najbolj mi je ostalo v spominu, kako so ga pri altati žuraliuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
30.12.2009 9:52:15   
altati

šit, kje si ti časi.....jaz bi šla še enkrat čez....user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
30.12.2009 12:35:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

user posted image

tega se tudi jaz spomnim...user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1197
30.12.2009 12:42:56   
Anonimen
Še jaz malo napišem, drugače me boste čisto pozabile, ker se še nisem niti poročila, niti rodila, nitiuser posted image še nisemuser posted image , bomo drugo leto vse naenkrat naredili pa bouser posted image

Jaz pa uživam.... že od Pariza dalje. Prej je bil november in december ful naporen, službeno, nič me ni bilo doma....zdaj pa totalen odklop od službe in prav paaaaaaaaaše!

Tinkara je zdrava- trkam- še vedno navihana, končmo obvlada barveuser posted image in vsak dan se ji nasmejimo, ob njenih pogruntavščinah, ki jih grda mami še vedno ne zapisujeuser posted image

S. je na razgovoru za službo- tudi držim pesti...drugače pa sva ta teden izbrala poročne prstane, no vsaj mojega, njegovega bodo morali pa po naročilu naredit, da bo podoben mojemu.
Januarja začnem iskat obleko....pa bo mimgrede april.

Mi gremo za NL do kolegov, ampak zvečer bomo pa doma, ker gre Tinkara spat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
30.12.2009 12:47:34   
Anonimen

šit, kje si ti časi.....jaz bi šla še enkrat čez....user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............luštno

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1199
30.12.2009 13:09:19   
moci
hihi, vidim, da spomine obujate. fajn.

jaz imam danes dopust, pa se kar prekladam nekaj, še ni bilo nič pametnega od mene user posted image

mi smo drugače kar fajn, zoja je srkljanka. eh.
včeraj smo bili v šopingu, nič pametnega kupili, en kup daril pa za silvestrovanje, denarja smo pa ogromno zapravili. tako, da moram biti danes doma. mogoče gremo še enkrat v mesto, ker potem menda ne bo več prijetno. novoletni sejem pod dežnikom nekako nima čarauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
DOGODKI za OTROKE v AVGUSTU 2025
Pripravili smo izbor dogodkov za otroke, ki se bodo odvijali v avgustu – kulturne delavnice, ustvarjalni tabori, počitni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?