lucika
|
ho ho ho.... jel me netko tražio? da se vam malo javim... vse po starem pri nas... evo, imama tak ko frrrr, neke nočne pohode po rr. muči me en smotan kašelj, pa ful težko spim. pa sem nervozna, pa žejna, pa lulat...pa nekak tule pri čarunalniku pristanem. tole nosečnost pa imam kr non stop nekaj. ko ni in je vse bp me kr strah postane, kakšna nova porcija se pripravlja:) tedni mi minevajo ko šus. baje da prazniki hitro tečejo mimo? hm, mi je nekak vseeno, ker še mal, pa bo pri nas en sam praznik:))) se hecam, ful je fino, ko smo vsi skupaj doma. ko nas bo pa še več, bo pa še boljše... moram pohvaliti našega sinka, tri mesece je že v vrtcu, pa je zdrav ko riba. pa vsak dan večja faca. ja, pomembno obvestilo: nodi je aut, živel mojster miha. ko bi odsekal. a spet prav fanatično, samo to. je bil božiček priden in imamo zdaj doma menda glih vse, kar prodajajo o tem mega junaku. majce nosi noč in dan, tud na vrh pižame in mu jo odtrgamo ko je res res res sila za pranje. lepe praznike vsem še naprej... bom kaj več semle pokukala, obljubljam... zdaj me že malo grabi in sem začela poleg svojih (drugih, seveda, prve ste ve), spremljati še januarke in februarke. imam veliiko dela s tem, ker to je zdaj ful pomembno, ne vem, če še bom znala rodit:)
|