|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
13.1.2010 21:31:29   
piskot
kaj zdaj to taka huda avtomatika? ce napises kletvico ti sam zvezdice zraven da? svasta.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
13.1.2010 21:52:25   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
nasa pomaranca je pa vrocino dobila user posted image . glih tam okol 38,5 se ji valja, da ne vem a cem dat svecko al ne. ma sej bo. ****ti norice. za vse bedarije jih cepimo, lohk bi jih se za to.

zdaj jih imate že 4-5 dni, kajne? Jutri, pojutrišnjem bi se moralo počasi nehat vse skup. Če se ji vročina samo "valja" pri 38,5, će ji ne narašča (naš ima vedno mrzle roke, ko mu vročina narašča), bi mogoče pustila prekuhat to vročino - čez dan. Pred spanjem pa bi ob taki vročini  običajno dala žličko dalerona.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 21:53:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1478
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 21:55:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
14.1.2010 8:02:49   
muki1
 @lina, me veseli da ste doma in gre na boljše.

Piškotka, upam, da pri vaši lepotički tudi kmalu gredo te norice h koncu. Kaj bo šla v vrtec ko greš v službo ali gre v domače varstvo kam?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
14.1.2010 8:04:33   
muki1
Nosečke, tile tickerji vam pa kar bežijo, nič hudega, če kipite, tako je prav.
Sivkamivka, a že čutiš kakšne brcike?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
14.1.2010 9:41:25   
pikapolona2
aha...muki kipimu....meni je včeraj ginekologinja litanije pela kolk se lahko zreduim pa kolk sem se že. Ok....danes pa res niiiič sladkega ne pojemuser posted image

****t ga ča imam pa tak apetit nooooooo. Pa ful mi kruh paše jest...pa seveda kej gor namazano.

Piškot komaj boš otroke pozdravila boš pa morala v službo ni fer no!

@lina....fajn okrevajte.......teg tegob ne poznam mamo punco.user posted image ....pa moj instinkt pravi da bomo imeli še eno user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
14.1.2010 9:43:36   
pikapolona2
sivkmaivka....midva v živo nikoli ne preklinjava.....mi je pa enkrat ušlo da sem rekla ****....in ona je ko papiga ponavljala potem pi zda p izda pi zda.....ampak ker se nobeden ni am vzel je hitro pozabila. V vrtcu pa tudi očitno nimajo nobenega ki bi to veliko uporabljal tak da HB še ne preklinja.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
14.1.2010 9:44:32   
pikapolona2
moja tipkovnica je pokvarjena......al pa jst več ne znam tipkatuser posted image ......vsaki dan je slabše in tipkam več napak....se malo za naprej in nazaj opravičujem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1484
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 9:48:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1485
14.1.2010 11:06:36   
lucika
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

lucika  joj, mene je blo do zadnjega strah kako bom preživela 3 dni dni brez malega. pri nas so bili tudi obiski prepovedani zaradi gripe. mi je blo kr hudo in sm komaj čakala, da prideva domov. po telefonu pa mali ni hotu z mano govorit, je pa prišel po naju v porodnišnico. pomoje ne bom nikoli pozabila trenutka, ko sm z malo stopla iz dvigala in zagledala mojega sončka user posted image . malo sem takoj dala dragemu in stisnla tristana, da so nama obema solze tekle. piki moj mali mi je še reku "mamica kje si bila? sm hotu jokat..."  res so mi tekle solze sreče, ker smo bli vsi skupaj. tata je odnesel kiaro, midva sva šla pa še v porodnišnici na vanilijev sladoled user posted image , da o crkljanju doma sploh ne govorim ...

Oh, šit, no, zdaj se pa še jaz cmerim user posted image
ob branju tega sm js tut jokala

idite v rit. jaz se tud jočem. že tretjič ob istem branju...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
14.1.2010 11:27:44   
Maxica
user posted image  A ste same nosečke na tem forumu, ko ste tako čustveno inkontinentne, al kva vam je user posted image . Eh, saj sem jaz ista.
Naši lulčki so bolje, hura hura. Lan ga sicer preučuje in zdaj jamra, da on ne bi več imel tiste gobice, ki mu kuka, ampak smo mu razložili, da to takole mora biti. Bogsigavedi, kaj bo naumil.
Max je pa tudi bolje, je zdaj bil ravno mož z njim pri zdravnici, ki je rekla, da se je čist ok pozdravilo vnetje in da je tudi luknjica čist dost velika, in ni treba naprej k urologu. Naj bo tako tudi vnaprej. user posted image
Sivkamivka, jaz sem gibe zdaj čutila že pri 16t 2 dni. Mi je Pikabu rekla, da je ona tam okrog čutila v tretje in sem bila pozorna in sem tudi jaz začutila tiste balončke nežne. Potem me je pa ginekolog vprašal zadnjič, gibe že čutite, aha, ne, je še prezgodaj. Pol sem mu pa rekla, da se mi zdi, da jih, je rekel, skoraj nemogoče, da bi jih, čeprav ker sem suha (kao user posted image ) in ker sem že tretjič noseča, vem, kaj naj bi čutila, da možno, da jih, ampak je označil, da jih ne. Kr neki. Zdaj sem pa itak sigurna, da je to bilo to, zdaj so pa premiki že kar konkretni. Mmm, je fajn. user posted image
Apetit imam pa jaz tudi user posted image , tako da se moram kar paziti, no.
@lina, krasno, da sta že doma. user posted image
Piskot, pismo, saj ti greš pa že kmalu delat, ej. user posted image  A nisi predvčerajšnjim rodila? Gre princeska v vrtec? Kako je danes z njo?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
14.1.2010 11:58:22   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

@lina....fajn okrevajte.......teg tegob ne poznam mamo punco.user posted image

Žrelnico in mandeljne lahko operirajo tudi pri punčkah... verjetno je že daleč nazaj, kar sem napisala, kakšno operacijo naj bi sploh imel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1488
14.1.2010 12:00:06   
piskot
dan.

evo nasa princesa je bolj zivahna, samo temperature ima se vedno malo. ampak jaz res nisem dost pametna s temi termometri. edini ki mu verjamem in zaupam je tisti 20 let star zivosrebrni, pa mi je ful gadno ji ga v crevo tiscat, tako da pojma nimam kok ima temperature. ce bo slabse ji bom pa izmerila.

sicer pa ja, jaz grem 29.1. prvic delat user posted image . ana bo naceloma pri babici in dedku. upam da jim bo slo. babi je vseeno ze 70 stara. ampak ce gre lahko smucat, bo pa se tamalo merkala user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
14.1.2010 12:02:36   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

@lina....fajn okrevajte.......teg tegob ne poznam mamo punco.user posted image

Žrelnico in mandeljne lahko operirajo tudi pri punčkah... verjetno je že daleč nazaj, kar sem napisala, kakšno operacijo naj bi sploh imel user posted image

jaz sem čist v teh lulčkih....sem maxico poslušala....pa vi ste jo imeli nekja časa nazaj user posted image user posted image
se opravičujem sem pomešala.
hm hm hmmm

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
14.1.2010 12:38:13   
piskot
danes je pa nas direktor rekel da ne gre v vrtec. no v bistvu nam je to povedal ze vceraj ko je domov prisel. ne vem kaj so imeli, menda da on ni bil nikoli lovec. pa je uzaljen kot kaze user posted image . moram danes vzgojiteljico vprasat za kaj gre.

Neposredna povezava do sporočila: 1491
14.1.2010 13:13:41   
mis
evo... po dolgem času... priznam, da sem vas zanemarjala, resnicno sem imela prevec posla. med novoletnimi prazniki je Neža imela norice, v teh mesecih sem oddala magistrsko in sedaj cakam datum zagovora. Res sem bila s tem zaposlena, no pa sem spacala vse skupaj. Se ta zagovor dam cez.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
14.1.2010 13:23:41   
mis
No, na hitro sem videla da je nekaj novih nosečk. Res me ni bilo dolgo tukaj.user posted image  Naj pa povem, da se tudi mi ne damo in po zadnji neuspeli nosečnosti sem danes zopet zagledalauser posted image . Gremo v nove boje in upamo na najboljše.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
14.1.2010 14:18:09   
altati
pismo, bejbe, če bi se vse Slovenke tako razmnoževale kot se me oktoberke, Slovenija ne bi imela problemov z rodnostjo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
14.1.2010 19:26:28   
Anonimen
mis- čestitkeuser posted image naj bo zdaj vse super do srečnega konca!

Mene pa začenja glava bolet, sicer pa to po današnjem dnevu nebi bilo nič čudnegauser posted image , vglavnem sredi šihta, no glih na kavici, me oči kliče, da je z našo psičko nekaj narobe, da grets kri in urin od nje, jah no sem že vedela koliko je ura....še dobr, da nisem bila takrat sama, me je mogu šef mal v dobro voljo spravlat, ker sva imela še delo...no potem sem jo pa sama odpeljala in so jo uspavali (očija sem rajš doma pustila, ker ne vem kako bi zdržal), no in sem jokala in jokala, Gaja se ni hotela umirit po pomirjevalu in sva jo potem kar v anestezijo dali pa T61 potem ko je bila koma, še dobr, da sošolka tam dela in je ona to opravila... vsaj malo lažje mi je bilo...ah grozno no!

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
14.1.2010 20:53:10   
frrrr
oo, @lina, super! fajn se crkljajte!

mis - čestitke! naj gre vse po planu!

pikapolona - sej sem ti povedala, pr enem ušesu notr, pr drugem vn... pa uživaj, zdej lahk user posted image

Remy - žal mi je za vašo psičko

Maxica - super, da so lulčkarji bolje...

piškot
- naj bo še Ana hitr bolje, da boste lahk drug teden uživali v lepem vremenu, menda neki bo user posted image

pr nas nč novega... počasi razmišljam o tem kaj bom jutri pakirala user posted image jutr pa akcija in v soboto na pot. bomo videli kako bomo preživeli teh 6 ur poti...
uživajte! pa vsi bodite zdravi...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
14.1.2010 20:59:28   
pikapolona2
mis čestitam!

Remy user posted image user posted image sej bo

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
14.1.2010 21:16:04   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

lucika  joj, mene je blo do zadnjega strah kako bom preživela 3 dni dni brez malega. pri nas so bili tudi obiski prepovedani zaradi gripe. mi je blo kr hudo in sm komaj čakala, da prideva domov. po telefonu pa mali ni hotu z mano govorit, je pa prišel po naju v porodnišnico. pomoje ne bom nikoli pozabila trenutka, ko sm z malo stopla iz dvigala in zagledala mojega sončka user posted image . malo sem takoj dala dragemu in stisnla tristana, da so nama obema solze tekle. piki moj mali mi je še reku "mamica kje si bila? sm hotu jokat..."  res so mi tekle solze sreče, ker smo bli vsi skupaj. tata je odnesel kiaro, midva sva šla pa še v porodnišnici na vanilijev sladoled user posted image , da o crkljanju doma sploh ne govorim ...

Oh, šit, no, zdaj se pa še jaz cmerim user posted image
ob branju tega sm js tut jokala

idite v rit. jaz se tud jočem. že tretjič ob istem branju...

babe hormonske user posted image , nehite jokat. bil je res en tak čustven dogodek.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
14.1.2010 21:28:24   
*anč*
remy  kok mi je hudo user posted image za vašo psičko in še posebej za vse vas, ki ste jo imeli radi. user posted image

mis  čestitke! naj  bo tokrat tako kot je treba. ste bli pa hitri ... user posted image

maxi  super za lulčke!  pri nas tristan sam vadi med kopanjem, samo ma zrastline kožice, čeprav je kožica dost široka user posted image , tko da mava 1. 4. urologa. a kjera ve a je to pregled al bojo že kej delaluser posted image  

pikapolona  jst sm tut vesela , da ma 2. dete lulo user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 21:50:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?