|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
2.2.2010 14:10:55   
moci
zoja je še vedno odločena, da hoče kekca. za punco pa nima imena. najbrž bo tudi kekec user posted image

jaz grem pa jutri gledat prijateljičinega čisto svežega user posted image . mmmm.
bom šla kar sama, ker zoja preveč navali na dojenčke.
neverjetno, kako hitro porabim dodatne ure svobodeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
2.2.2010 14:13:27   
pikapolona2
Urednica za katero sem sedaj delala 1 leto je pa danes odbila punčko ...že tretjo in ji je dala ime Paulina......mi je zelo simpatično......sploh ker jo kar vidim k bo k njene prve dve pupe...taka bjonda mala skraužlanauser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
2.2.2010 19:26:38   
Capyka
Ojla punce!!! Po 100 letih!!!!user posted image

Sicer vas spremljam kar pogosto, za napisat pa nekako nič ne uspem... user posted image

V glavnem, v marcu pričakujemo drugo user posted image , sita sem vsega (beri službe - saj mi nič nočejo, še razvajajo me, ampak tako veliko delaaaa) in komaj čakam, da se mi začne porodniška... Gnezdenje me nič ne gane, nič nimam pripravljeno, nič zlikano,... grozotika. Drug teden grem še za en teden v bolnico v Celje s Saro - na odstanitev žrelnice. Revica je že pol leta prehlajena, smrči ko tak pravi dedec... V vrtcu je tri - štiri dni, potem pa doma. Me ful skrbi - me hormoni mečejo, se zna naredit, da se bom tam cmerila, moj user posted image  pa ne dobi dopusta za cel teden. Bomo videli.
Lani konec oktobra smo se tudi selili. user posted image  Kako luštno je na svojem...user posted image

Če kdo Saro vpraša, kako bo sestrici ime, kot iz topa odvrne: "Bratec!".. user posted image  Imena pa še tudi nimamo izbranega. Sva hotela Tina, pa Nina, pa Maja.... Mislim, pa ne moreš verjeti, da so v bližnji okolici punce osnovnošolke z istim imenom in priimkomuser posted image  Tako da zbiramo naprej.

Lp vsem,
Capy

PS: vidim, da je veliko nosečk; čestitke vsem!!!!!

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 19:56:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1654
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 20:17:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1655
2.2.2010 20:27:22   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Urednica za katero sem sedaj delala 1 leto je pa danes odbila punčko ...že tretjo in ji je dala ime Paulina......mi je zelo simpatično......sploh ker jo kar vidim k bo k njene prve dve pupe...taka bjonda mala skraužlanauser posted image user posted image

pa ja ni to m. naslednica?

ha ha ha ha ...neeeee...nje si pa ne predstavljam....ona je samska kolikor vem.
ne jaz še eno drugo prilogo urejam....ona je bila urednica te priloge....ena simpatična....user posted image

a ta k so ga bulmastifi ubili je bil tvoj dohter....ajej...sej ne vemkaj naj rečem.....ampak...tile psi so očitno res zreli za usmrtitevuser posted image
jaz imam super zdravnico ampak je v Tržiču....je pa drgač ljubljančanka......tam nekje najin letnik bi rekla.....pridi v Tržič

Neposredna povezava do sporočila: 1656
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 20:30:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1657
2.2.2010 21:35:20   
pikapolona2
usoda ja....ampak sreča da so njega...kaj bi bilo da bi zopet nekoga nedolžnega.
A kot splošni zdravnik je bil OK?

Neposredna povezava do sporočila: 1658
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 22:20:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1659
2.2.2010 22:44:38   
frrrr
piškot - jaša bo ta teden doma, pol pa v vrtec. rezervacijo smo imeli od 21.12.09 do 21.1.10. sm mogla na mestno občino poslat prošnjo skupaj z obvestilom zdravnika. zdravnica napisala, da priporoča do februarja, js prosila do 25.1., odobrili so pa do 21.1. user posted image 2 meseca letno lahk koristimo rezervacijo, plačamo pa 30% cene

sivkamivka - si ne predstavljam, da te hišni ljubljenček pomalica za večerjo user posted image čeprav to niso glih neki ljubljenčki, jih ni vzgajal v neke ljubeče pse...

capyka - čestitke! pa fajn opravita operacijo! vas bo kr neki oktobrk marca rodilo user posted image joj bomo dihale user posted image

naša širša familija se tut dans razširila user posted image moževa sestrična rodila punčko. jaša ji reče kr teta, tako da je dobil sestrično user posted image brina je en dan manj kot 4 mesece starejša - glih prav, da bo nanjo prenesla vse bedarije, ki jih bo znala user posted image
same babnce na pohodu... eno kolegico čakam, da sporoči kdaj bo... ena je v petek rodila. same rozike user posted image
že zdaj sm fauš... kk me bo šele čez 2, 3 leta razganjalo user posted image

jaša drgač ok, kašlja, nos bolje
brina dans 2x bruhala sluz, sicer je ok.

zdej grem pa na kavč brat. likanje bo počakalo user posted image

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1660
3.2.2010 12:41:17   
moci
hej ho,
sivkamivka, jaz imam zdravnico v šentvidu, predvsem zato, ker je najlažje tako ...

teli psi ... grozna smrt mora bit, ampak kaj če bi koga drugega in on bi jih spet zaščitil...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
3.2.2010 18:02:46   
piskot
dan.

danes smo imeli kontrolo pri P. menda se nic vec ne slisi user posted image . dobili navodila za ene nove probiotike in ene vitamine al kaj (bom porocala kaj je ko bom sla iskat).

nego imamo do 19.2., v vrtec gremo marca.

zdaj se moram pa resno zacet spet ukvarjat z darilom za ano. martin je v bolnici dobil spet eno cisterno od duplota, pa potem doma se taveliko letalo. res ne vem kam bomo z vsemi temi igracami. itak vse imamo, tako da res ne vem kaj cemo tamali kupit.

aja, pa hinavka je zacela govorit. prva beseda je dedi. ta ze ve koga bo obracala user posted image . pa titi, to je pa telefon. mami kriva, ker skoz klepeta. hodit se ji pa ne da, ker ful sprinta po vseh4.

aja, pitanje, koliko se pa placa nega? 80%?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
3.2.2010 19:17:04   
Capyka
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

aja, pitanje, koliko se pa placa nega? 80%?

Jap, od lanske osnove.

lp

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
3.2.2010 19:33:14   
piskot
DEJT NASLEDNJI VIKEND?

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
3.2.2010 19:40:44   
Lu
Ojla!

Jutri sem pa F R E J in grem smučat na Krvavc. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kuki 80% je nege, ja.

Meni je šel po vsem kar sem naredila zdaj konec januarja disk na računalniku. Se mi je kar tema naredila čez oči user posted image Ampak se je možek full potrdudu in mi je po 2 dneh rešil skoraj vse podatke. No tiste k jih najbolj nucam trenutno so rešeni user posted image user posted image user posted image

No in zdaj dobim klic, da jutri ne gremo smučat, ker je baje grdo vreme napovedano user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
   [Brisano sporočilo]
3.2.2010 20:01:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1666
3.2.2010 21:42:17   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

DEJT NASLEDNJI VIKEND?

jaz sem za petek, malo manj za soboto, drugače pa jaaaa user posted image

OK

Neposredna povezava do sporočila: 1667
4.2.2010 9:31:27   
psaša
Zobje user posted image . Skoraj nič nismo spali. Pa še sedaj je bila čista koma in ne zaspat. Itak sem kot zombi.

Miha je še zmeraj doma. V torek zvečer je imel skoraj 39, pa full je kašljaj in sedaj je do konca tedna doma. Skoraj nič ne je, ne vem zakaj ne, ker je lačen in ga potem trebuh boli, seveda ker je prazen. In zmišljevanje in zmišljevanje, pa ne to , pa ne to.user posted image  Komaj čakam, da gre v vrtec, da se čisto malo spočijem.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1668
4.2.2010 10:47:28   
muki1
Oj.

Ma, tale skeč moram napisati. Me v torek zvečer Iva vpraša, če jaz vem, kaj oni v vrtcu delajo. Pa sem jo vprašala, kaj pa. In reče, da enemu stricu smrt obožujejo. Mislim...WHAT?
No in potem jo sprašujem in sprašujem na vse možne načine, da bi kaj več izvedela o tem. Pa nič. Oni enemu stricu smrt obožujejo in to je to.

Včeraj pride pa spet Neža cela pametna domov. So se učili o Prešernu in o tem, kako bo zdaj obletnica obletnica njegove smrti in kulturni praznik. Pa Iva pametna. Ja, seveda, mi mu tudi smrt obožujemo. Reva mala, si ni zapomnila besede obeležujemo user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 12:01:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1670
4.2.2010 13:38:38   
piskot
muki user posted image user posted image user posted image pa saj mogoce bi jim pa tudi vzgojiteljice lahko malo bolj enostavno razložile.

Neposredna povezava do sporočila: 1671
4.2.2010 14:30:37   
Lu
Muki user posted image user posted image

Ampak Prešeren je očitno povsod v vrtcih. Ga imata pri nas oba na tapeti. Ampak o njem ne govori nihče.

Drugače ima pa Maja tudi ogromno za povedat. Mislim. Da crkneš. Najprej je hotla bit princeska. Pa ji je kostumček še majčken prevelik, pa je mama neki skup šivala pa še ni ok. Pa Majo vprašam če bi raje bila kaj drugega, ker tisto res ni bilo nobenu podobno pa je rekla, da WINX. In jaz to mojmu nč ne povem, ker je skoz neki pameten, da se preveč zapravlja in greve midve rezerviratWinx kostumček, da dobimo danes po nižji ceni. In ker imam v M eno znanko mi je dala na stran. Joj in mala valda do pikice na tanko vse povedala možičku, jaz pa v smeh, ... no sej na konc on tudi. Ampak kako si to zapomnijo.

Kuki a ste že ok?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
4.2.2010 21:57:21   
pikapolona2
Pr nas nimajo prešerna.......sem hepi če grejo kej ven.....niso ravno napredni.....ampak Muki obožujejouser posted image user posted image

Matr ....ravno danes sem se hvalila kako je B zdrava.....aha...me že tepe! Popoldne je začela jamrat da jo liček boli....sem gledala v usta pa nič ne vidim.....zdej ko je šla spat pa jo to vedno bolj boli in boli....sam ko sem ji zobke umivala ni nič jamrala če bi imela luknjico bi jo najbrž ščetkanje bolelo...al pa voda k si je izpirala....joj sam upam da ni kej resnega......da ni spet ušesek. Kje naj dobim sredi zime lončnico natreska????

Ravnokar je tako tulila, da sem ji dala svečko...sploh ni nič pomagalo. GLB

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
5.2.2010 7:21:42   
moci
jutro,
čakam, da bo dovolj ura, da greva v vrtecuser posted image imam slabo vest, če je zoja prav kmalu tam

pikapolona, ne nooo, upam, da je bila samo večerna težava in je danes ok.

jaz grem, upam, danes na lov za pustno opravo. iščem pa piko nogavičko. jo je mogoče katera videla?

še van kveščn: koliko prej ste imele pripravljeno torbo za porodnišnico? jaz moram še najprej en dober nahrtbnik kupituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1674
5.2.2010 8:09:05   
pikapolona2
bili pa videli...danes je doma...ni OK po moje...sicer zdejle jo baje ne boji...ampak to pravi zato ker se boji, ad ne bo šla k babi v Petrovče....me skoz sprašuje če bo zdej lahko šla.....sicer jo zdejle ne boli...sam ušeski bolijo ponoči.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?