|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
9.2.2010 7:28:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Moram pa poklicat v porodnišnico....a moramo spet tist tečaj delat da bo lako šol M poleg????? al še ta staro potrdilo velja??? Se kteri kej sanja?

v lj velja 3 leta, nevem kako je s kr. najboljš da prašaš. ti pa ne rabiš v materinsko še enkrat, je itak brezveze,ko že maš otroka.

v materinsko sem šla pa samo 1.  pa nikoli več....nisem čutila popolnoma nobene potrebe....

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
9.2.2010 8:33:39   
pikapolona2
no sej v materinsko tudi jaz ne mislim hodit več....bi sam mojga poslala na un šnelkurs ki ga imajo v LJ...če bo res mogu it!. Morm poklicat v porodnišnico....jaz grem na Jesenice zejuser posted image user posted image ...idem malo gore k Pikabu prečekiratuser posted image

Frrrr...ja takele bobenčke bi delali ja....a jih je Jaša v vrtcu delala? Hvala za škatle...jaz imam tudi dinota v vrečki zate!

Drgač pa meni mona liza v petek ustreza....se vidimo....jst bom skor ziher šla prej na bazen...tak da sivkamivka in moci če vama znese se mi pridružita?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
9.2.2010 8:49:12   
frrrr
pikapolona, mami bla pridna in mu naredila user posted image palčke nism našla druge, sem kr kitajske palčke uporabila user posted image pa še vedno špila, sam kak gumbek kdaj odleti in morm novega gor navezat user posted image idejo dobila na linu koledarju letnik 07

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
   [Brisano sporočilo]
9.2.2010 8:55:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1729
9.2.2010 10:47:21   
moci
pikapolona, jaz bom šla najbrž kakšen dan prej plavat, če bo zneslo. če ne pa pridem v petek. sporočim.
v mona lizo pridem in že vem, kaj bom jedla. user posted image še mal počakamo, potem pa rezerviramo, ane? še borovničko je treba pocukat za rokav.

jaz bom šla pa vseeno na predporodno pripravo danes. vsaj do odmora, potem bom pa videla.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
9.2.2010 11:01:29   
frrrr
sivkamivka, zobka ima ravno tolk narazen, da ne gre s ščetko dobr očistit. karies se mu je pa glih tam pojavil.

za večerjo treba tut izbrisane obvestit. ena se že prijavla, razen če je ne bo user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
9.2.2010 12:19:06   
moci
jaz sem dve precej odstni obvestila, pa imam izgleda napačen mail od borovničkeuser posted image

matr sem jezna, spet sem dobila diplomsko za popravit, izgleda sem malo motenauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
9.2.2010 17:37:25   
piskot
lp iz sluzbe.

sivkamivka nisem nasla vizitke od tiste tete, pa mi jo je potem ze pikapolona poslala.

moci borovnicka obvescena.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
9.2.2010 17:59:46   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

Moram pa poklicat v porodnišnico....a moramo spet tist tečaj delat da bo lako šol M poleg????? al še ta staro potrdilo velja??? Se kteri kej sanja?

v lj velja 3 leta, nevem kako je s kr. najboljš da prašaš. ti pa ne rabiš v materinsko še enkrat, je itak brezveze,ko že maš otroka.

v Lj je veljal v našem primeru kar 5,5 let...nikoli ni nihče rekel da je časovno omejeno...

ko sem jst spraševala, je bil odgovor 3 leta, samo mislim, da to res noben ne gleda.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
9.2.2010 20:17:45   
moci
midva sva bila zdajle na predavanju, pa je rekla, da velja 5 let. se pa plača prisotnost. menda tista obleka.
mah, meni je bilo čist fajn, da sva še enkrat slišala, jaz sem že vse pozabila od prvič.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
9.2.2010 21:26:50   
Lu
Hej hoj še od mene!

Večerja ta teden no go user posted image user posted image Sem od četrtka mati samohranilka. Žal. Pa kdaj drugič.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
10.2.2010 10:00:55   
frrrr
js sm še vavo obvestila. remy tut ve. je kdo *lini* sporočil?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 10:03:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
   [Brisano sporočilo]
10.2.2010 10:07:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1739
10.2.2010 10:14:00   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sem ji jaz povedala ....pa je že vedelauser posted image ...ni še potrdila.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
10.2.2010 10:17:07   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sem ji jaz povedala ....pa je že vedelauser posted image ...ni še potrdila.

je,jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1741
10.2.2010 10:18:19   
moci
mi pa še vedno nimamo za pusta. jutri grem v btc, upam, da so še kaj pustili. zoja vztraja pri piki nogavičkiuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
10.2.2010 10:19:42   
pikapolona2
jaz sem tudi še doma z Brino....menis e je zdela čisto OK...včeraj pa sva se mogli it nazaj pokazat k pediatrinji pa ima baje še malo vneto uhouser posted image jaz jo pa že naokoli vlačim....user posted image . Je priporočila naj bo kar do konca tedna doma.....in bova da se res pozdravi. Pa vročine nima jo je imela minimalno samo 2 dni. Naša pediatrinja tele bolniške res brez problema piše....no sej meni pa v službi tud ne kmplicirajo a neuser posted image user posted image .

Ampak je pa naš otrok postal čisto pravi zaspanc......čez dan spi od 2,5 do 3 ure. Zvečer pa gre spat okoli 20 00 in spi najmanj do 7 00.....danes me kliče 6 45 če je že dan....ji rečem ne še ni kr mal še ajaj in ona se obrne in spi še do 8 00. Mogoče je pa to znak da še res ni čisto OK ker sej lepo spi ampak tooooooliko pa res ponavadi ne spi.

Nč greva mal barvat z Brino...pol pa še kej ustvarjat...mi bo mal pomagala pri mojem projektu.

Neposredna povezava do sporočila: 1743
10.2.2010 10:22:15   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: moci

mi pa še vedno nimamo za pusta. jutri grem v btc, upam, da so še kaj pustili. zoja vztraja pri piki nogavičkiuser posted image

sem videla da ima direndaj in pa spar že popust na pustne kostume:-)....20 posto...poskusi najprej tam.
Pa piko nogavičko sem v C&A (sam v Celju...za Kranj ne vem če imajo) videla res lepo (brez lasulje).

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
10.2.2010 10:47:55   
moci
ja, saj obleke se dobi. pa v bistvu bi ji tudi mama lahko kaj zašila. no, zdaj je malo poznouser posted image
samo jaz sem mislila še kaj za na glavo. če ne bom pač obleko kupila pa eno opico. hm, kje pa dobim fickota?
mi imamo samo eno mini gorilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1745
10.2.2010 10:57:50   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: moci

ja, saj obleke se dobi. pa v bistvu bi ji tudi mama lahko kaj zašila. no, zdaj je malo poznouser posted image
samo jaz sem mislila še kaj za na glavo. če ne bom pač obleko kupila pa eno opico. hm, kje pa dobim fickota?
mi imamo samo eno mini gorilouser posted image

sej lasulje pa imajoi za piko v vsaki trgovini no. Fickota ti magari lahko mi posodimo (sicer na skrivaj ti ga lahko v petek prnesem)....jaz sem ga na pikinem festivalu kupila....je tak originale.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
10.2.2010 11:08:10   
moci
že, samo odrasle. a niso? sem jih videla, samo so v vrečki, na njej pa ena ženska z lasuljo. pa sem rekla, tole ne bo šlo na to mini glavouser posted image
no, jutri grem vsekakor pogledat.
fickota pa raje ne, če si kaj sposodimo potem nujno tudi kaj uničimo ali vsaj umažemouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1747
10.2.2010 11:49:54   
Maxica
En zasnežen pozdrav, spet, mislim, a letos res ne bo konec zime. user posted image  Res jo imam že kar zadosti, ceste so nore in danes sem se spet komaj pridrajsala do službe. Bolje, da niti ne tuhtam, kako bom do doma prišla, pa jutri spet ponovitev zgodbe. Bljak, fuj in fej.
Sicer smo danes imeli za Maxa vpis v šolo, mama pa v jok pa na drevo, to gre čist prehitro. user posted image  
Kostume za maškare imamo že en čas nabavljene, ampak ne morem povedati, kaj bosta, to se vendar ne govori. user posted image  Itak je pa izbire "ogromno", sploh za fantke, se mi zdi, da je vsako leto le slabše in tudi mi pač podležemo raznim akcijskim junakom.
Drugače pa več ali manj vse po starem, delamo, popoldne imamo vse sorte obveznosti, čakamo na vikende, da se imamo še lepše, pa odštevamo, kdaj bo konec marca, da bodo mati freeeeeeej. user posted image
Lepo se imejte, na dejtu se preveč ne najejte, jaz se vam pridružim od aprila do junija enkrat lahko. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
10.2.2010 13:09:17   
pikapolona2
maxi za vikend bo sonce pol pa spet sneeeeeg. Sej jest k sem doma pa ven čez okno gledam sem pa navdušena. Verjamem da vam ni lahko.

moci ziher imajo tudi za punčke....fickote pa nisem nikjer videla, da bi jih prodajali....naredi tako kot je imela viv....ampak ker nimaš majhnega otroka naj bo ati opica...hehe...moja sestra ima kostum za opico .....sem ravno ta vikend ko sem bila na štajerskem malo med mojimi starimi kostumi brskala in našla to super opico....pa našla sem kostum za kužka ki mi ga je moja babica zašila...še vedno je fuuul lep....še ene 3-4 leta počakam pa bo Brini prav......seveda če ga bo hotelauser posted image

kosilo je že v pečici, Brina v postelji......zunaj idila...mal bi lahko šla ven.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
10.2.2010 13:31:32   
moci
našla sem lasuljo. juhej. in to v direndaju. hvala, pikapolona.

kaj pa pečeš za kosilo? jaz sploh ne vem, kaj naj kuham ...

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?