moci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu IZVIRNO SPOROČILO: moci testi niso bili ok sladkorno imam jutri imam predavanje o prehrani, v torek kontrolo. sem brala o hrani, težka bo. jaz sem fuuuul izbirčna. šid. saj ni lepo, ampak najbolj grozno mi je, da bom zdaj, ko sem računala, da se počasi umirim in skoncentriram na priprave, letala na kontrole in nevemkajše. kot kaže se bom morala podvizat s pripravami. eh. pikabu, ti imaš dieto? kako izgleda? kako pogosto kontrole? tudi inzulin? je hudo? oprosti, če sem sitna Nič nisi sitna, dobro vem, kako to zgleda, ko izveš. Res ni nič hudega, po drugi strani imaš pa vseeno občutek, da se ti vse ruši. Dieta potegne za seboj določeno privajanje in iskanje, kaj tebi najbolj pomaga, da sladkor ne narašča preveč. A si dobila tudi aparatek za merjenje? Ej, tole boš super izpeljala do konca, boš videla. In če ti karkoli ne bo jasno, me lahko kadarkoli vprašaš. Več sem ti pa tudi še nekje odgovorila. hvala še enkrat. dobila sem naročilnico za ene listke, al kaj menda danes vse izvem. sem objavila, da je zdaj začasno cela familija na dieti, ker ne bom zanje kuhala pa sline cedila. a-a. bomo jedli isto, saj je samo zdrava hrana, hehe. navajeni smo pa drugače, najbrž je v tem težava.
|