Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ampak 12 mi je takooooo zgodaj
Resno ne vem če se bova uspele do takrat spokat ven, ker ful pozno ustaneva in ponavadi takrat šele zajtrk jem. Te pokličem.
)
Mala se je zjutraj zbudila s polnim noskom in kašljem, čez dan ni spala skoraj nič, zvečer je bila seveda utrujena za znoret. Dojila se je skoraj celo popoldne, ker sem imela bolj malo mleka (zato pa zdaj komaj čakam, da se zbudi, ker me že vse tišči
), na koncu so jo pa še krči začeli matrati
(sem že danes naročila koroške kapljice). Prav strah me je bilo kaj bo šele ponoči, ker se nam je zadnji dve noči čisto porušil ritem. No, danes pa je bilo končno ok, smo nekje nazaj na normalnem ritmu. Upam samo, da bomo še čez dan prišli spet v normalni ritem. Nosek pa se mi zdi, da je tudi boljše.
...če se katera premisli, me pa pokličte, če bom še tam, pa se dobimo za na kako tortico.
Se greva tudi midve sprehajat v tole pravo ljubljansko meglo
zadnjič prehitro pohvala.
plus tega kar me še najbolj moti je da je
,naša je bla zej dva dni zvečer prava tečka,nč ji ni blo prav,zaspana,da je komaj gledla,spat pa ne in se je mami ujezila,hop v košek in ona spii!aaa???