Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

potem...je pa druga pesem...ampak ne smem zapravljati
Upam,da ga moj malček vsaj malo rešuje....ker mu pravi NAŠA SREČA
krče po jemanju Cerazette? Jaz sem skoraj prepričana, da jih naša ima od tega. Se mi zdi skoraj nemogoče naključje, da so se ji krči pojavili ravno naslednje jutro po tem ko sem vzela prvo tableto. Pa še zanimivo je to, da jaz jemljem tablete pred spanjem, mala pa ima krče zjutraj in dopoldne, do večera se pa umirijo. Sem klicala mojega G in mi je sestra rekla, da to ni možno, da je pač naključje tako kot je naključje, da se krči pojavijo ravno ob jemanju AD3. A se vam zdi, da so krči ob AD3 samo naključje? Meni se definitivno ne. V glavnem, ko mi je ženska to rekla, sem se v sekundi odločila, da tablet več niti slučajno ne vzamem. Bomo videli, če se bo v naslednjih dneh potem situacija izboljšala. Sem jezna sama na sebe, da sem jih sploh začela jemati. Pa še zato ker sem cel teden rabila, da sem ugotovila zakaj so se naenkrat krči pojavili, če pa jih prej ni bilo nič (razen ob jemanju AD3).
dej par dni brez pol pa povej ce bo boljse. Jih pol niti iskat ne grem prej. MAh, ravno so se nehali ti krcki pa jo biodo spet mucili al kaj.
je kupila Taji nekaj stvari tako da lepo od njega...sem pa vesela ko se tako igrata, nisem pričakovala da bo tak bavdušen nad njo, ko jih gledam mi se nasmešek nariše na obraz.