Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

mleka?
Res pa je, da verjetno resnično premalo spijem čez dan - tja do 1l mi znese, kaj več se pa tudi ne spomnim vmes, da bi pila. Torej jutri pijemo na polno - bom kr s plastenko hodila okol, al pa tko kt ti praviš 5l skuhaš in dokler ne zmanjka nikamor
. In tako cel dan... S tem da popoldan sploh ni nič kaj spala, tudi zdej noče, kar malo gleda naokoli v košku in spušča neke glaske. Po mojem je spet lačna, čeprav je jedla pred 1h, pa prej spet pred 1,5h... Sploh ne utegnem nič pojest, al pa kaj nardit vmes...
ti le pridno pij, pa bo mleka za izvoz
Zdaj mamo pol lekarne doma, upam da bo kaj pomagalo. Sva bla pa prejle mal zunaj, pa sva ravno sončka zgrešila, tako da sva bla hit notri, samo oblačenje in slačenje, nič drugega.
Jaz vedno bolj sumim, da je bilo krivo to, da sem pila mleko; no bomo prav kmalu videli... Sej jaz ga ne prenašam preveč dobro, to sem vedela, samo hujšega kot da me malo požene, ni nikoli bilo. Maruši pa očitno zeloooo škodi.