Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

potrebuje zdravo mami
Ja vem, da se moj hemoglobin ne bo mogel ne vem kaj popraviti doklet dojim ( ker je železo potrebno za nastajanje mleka ), tako da zdaj tehtam ali moje zdravje ( pač dvignem tale hemoglobin nad 13,0) ali pa pač še malo potrpim pa ima moje mleko. Sem trmasta...pa se že čisto odločim pa spet ne vem..No danes bom malo spremljala mleko pa bomo videli.
pa tudi kaj je bla 1 x perehlajena to pa vse.
taka velika punca je že. Naša je bol drobčkena ima sedaj 5,25kg pri 3m ( no v soboto bo 3m ). Ja sedaj bom takole poskusila, res je smotano tole dojenje / dodajanje..se ti res lahko kr zmeša. Bom videla kako bo na posvetovalnici v sredo in če bo pač rabila kaj več potem bom šla na dodajanje. Pa bomo videli kako se bom tudi jaz počutila ( če bom še slabotna po kakšnem 'naporu'' pol bo res bolje da začnem jesti tablete za železo ). No naša pa je bila do sedaj že 2x prehlajena
meni se ne zdi no...
in eh...
sam tko k ti prauš tea85 se men tud ne zdi da bi biu nevem kak bajsi