Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Zato ji niti ne omejujem tega, pač je pogosto tako napol sede. So mi tudi v posvetovalnici rekli, da otrok itak sam pokaže kako in kaj lahko z njim rokuješ, tako da se s tem ne obremenjujem preveč, ker očitno ji paše
Seveda pa ni tako sedeče dolgo časa...pač par minut in par minut. Bumbota mi šele testiramo, drgač pa piše gor od 3 mesecev naprej, oziroma ko zna otrok sam držati glavico. Ne zdi pa se mi pametno jih imeti predolgo not...ne vem kako je kaj s hrbtenico in tem. JE pa zelo priročno, če recimo kaj počneš v kuhinji ali kje, pa je lahk malika skos ob tebi in opazuje. To je super.

.
in sem spet plodna
. Tisto kar bodo danes rekli, da je alergično, bomo izločili in še naprej opazovali!!!
jo lahko ˝jejo˝ že od 2. tedna starosti) in je kar lepo popil kljub temu, da je blo mal bolj gosto. Tako da mu bom zvečer dajala to v upanju da bomo bolje spali
pa tudi danes ob 5 zjutraj je jokala, ko še nikoli prej ni
.