|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 9:18:00   
Gina
Saj ni fora v tem, koliko kdo da za voziček. Fora je v tem, da je tovarniška cena najdražjega vozička sigurno vsaj 5x manjša, kot je prodajna cena le tega. V bistvu vas tukaj nategujejo. Ampak jaz se čisto strinjam, da kdor hoče imet, naj pa da toliko, če mu paše.
Jaz sem itak za luno, ker ne vem, kateri voziček je kateri. Sem zadnjič le pogledala na cesti za enim vozičkom, na katerem je pisalo Quinni ali kako že, pa nisem nič posebnega na njem opazila, nimam pojma, zakaj naj bi bil drag. Jaz gledam na uporabnost vozička, to mi je pa zelo pomembno.

Nekdo je spraševal za trikolesnike, če so štorasti. Moj ni niti malo. Pa tisti, ki imajo gibljivo sprednje kolo, so mnogo lažji za vozit kot katerikoli štirikolesniki. Voziš jih s tako lahkoto, kot marele. S tem, da z njimi tudi povsod prideš, ker imajo velike gume, sploh pa, če imajo napihljive. razlika je očitna. Ampak tak voziček dobiš nov na Ebayu za 100eurov s poštnino in garancijo vred.


(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 9:56:18   
babylove
Kupila sem voziček na e-bayu in me je prišel s poštnino vred točno 1x ceneje kot v trgovini (340€ / 170€). Na internetu sem zasledila, da ga ameriške spletne trgovine prodajajo še ceneje in potem se človek res vpraša, koliko je nabavna cena...

V 1 mesecu sem se ga naveličala in se zaljubila v drugega, dražjega. Ker mi je lepši in ne, ker je dražji. Če bi imela denarja za razmetavat ali vsaj če bi lahko tega prodala, bi ga brez razmišljanja kupila ne glede na ceno, ker mi je res všeč. Tako pa imamo komplet voziček/avtosedež/baza in ker je to nemogoče prodati, nam bo še dalje služilo.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 11:53:20   
lacoste7
Babylove, nabavne cene v primerjavi s prodajnimi sigurno niso 5x višje. Res pa je, da nekateri trgovci, ki imajo velike trgovine v nakupovalnih centrih imajo tudi velike stroške. Najcenejša je prodaja preko spleta, kjer ne rabiš plačevat najemnine, pa trgovke in drugih stroškov, nekateri nimajo na zalogi niti enega artikla - torej nimajo nič stroškov in potem lahko za minimalni procent prodajajo

Ne boste verjele, nekateri nemški trgovci prodajajo preko spleta določene artikle ceneje kot jih kupujejo samo da bi pritegnili kupce, tako pravi eden izmed proizvajalcev. Ne vem v čem je fora.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 12:43:37   
TVN
Ma, se moram vključit v tole debato - kot bodoča uporabnica Quinny-ja. Se absolutno strinjam, da so cene pretirano navite (kot pri mnogo drugih stvareh - npr. konfekcija, za ta velike in ta male). Ostajajo pa dejstva:
- da vsak kupuje po svojih zmožnostih - pa ni nujno, da je zato snob oz. da se preserava;
- da kupiš tisto, kar je tebi všeč - meni je absolutno všeč trikolesnik z velikimi kolesi, pa ne samo Quinny, tudi španski Jane, ampak sem ga šla pogledat in je slabši v kvaliteti kot Quinny, cena pa praktično enaka;
- da ob nakupu gledaš tudi malce naprej, torej, kako se bo določen artikel prodajal - čista ekonomika; in Quinny-ja lahko dokaj dobro prodaš (to je tako kot pri avtih).

Je pa res najbolj zgrešeno, če nekdo ljudi sodi po materialnih stvareh in znamkah, ki jih (če jih) nosi.

LP!

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 14:24:04   
polona2
Gina, tudi štirikolesniki imajo gibljiva kolesa, npr. Quinny Freestyle 4xl.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 14:59:02   
Gina
Aja, no, fino!:) A potem so tudi tako velika, ker manjše, se pravi neke srednje velikosti, sem videla, prav velikih pa ne. In meni se zdi, da potem tudi v avtu malo več zasedejo prostora, kaj pa vem. Tako ali tako zasedejo preveč prostora, prav vsi.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 15:11:22   
Anonimen
Mene pa zanima, če ima kdo tisti voziček, ki je v tistem paketu, ki ti ga država. Me zanima, kako se kaj obnese.

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 15:20:54   
Anonimen
Zgoraj je mišljeno "ki ti ga DA država".
Sem pa sama videla mamice z temi velikimi vozički z velikimi gumami (saj verjetno na kakšnih kockah ali makadamu je čisto fajn), kako zelo so prišle v našo prodajalno, so se stalno zatikale ob vrata. Okorni, pa še težki so se mi zdeli. Nabavne cene so gotovo 50% nižje kot prodajne (poznam ljudi, ki delajo v različnih vejah trgovine in so skoraj povsod marže 50% prodajne cene), seveda mora tudi dobavitelj kaj zaslužiti pa izdelovalec, vmesnih 5 posrednikov, država, prevoznik,...). Tako da je cena izdelka, ko pride iz tovarne kar nekajkrat nižja od prodajne. Pa ne se zanašat na narejeno v EU. To lahkop omeni tudi, da so eno stvar naredili na Kitajskem, jo uvozili v Italijo, tam so jo prepakirali in evo, stvar je uradno tako narejena v EU. Eh, filozofiram. Vsak naj kupi tisto kar mu paše, samo ne se pustiti preveč nategniti.

Nasploh, res me zanima tisti državni voziček, kakšen je.

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 15:33:33   
polona2
Ja, za po trgovinah je najboljši voziček-marela, menda je ta voziček iz paketa težak in okoren, poišči malo z iskalnikom, mislim, da so bile uporabnice nezadovoljne, rajši vzemi denar in se pelji čez mejo, v Toysa, tam dobiš soliden voziček že od 130 evrov dalje, lp!

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 15:47:54   
Primoza
Človeka najbolje presodiš z vidika preudarnosti ravnanja z denarjem če narediš ulomek: (vrednost avto)deljeno vsota:(vrednosti deležev in nepremičnin v neposredni lasti ter denarja in njegovih ekvivalentov)

vse skupaj pomnožiš s 100 da dobiš %. Namesto avta pa lahko vzameš tudi njegov voziček.

Če ne drugega dobiš o človeku ki ima visoko vrednost ulomka vtis (vsaj jaz) da je "frfra", ker nima ustreznih rezerv.

Recimo človeka, ki ima to vrednost višjo kot 5% in kupi quinnija ali podobno zadevo, bi se jaz osebno na daleč ognil.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 16:00:28   
rozi81
Primoza dost žalostn da se ukvarjaš z ljudmi ki vozijo oz. porivajo Quinniya in jih ocenjuješ po nakupu vozička kljub temu da jih ne poznaš. Kot sem že rekla vsak si kupi tisto kar mu je ušeč pa še ne pomeni da je snob, slabič ali kokr si ti imenoval "frfra":zmeden:. Verjetno gre pa vsak po svojih zmožnostih. Mislm da ni nobenega, ki bi zaradi vožička gagal še 5 let.


:zmeden::zmeden::zmeden:

LP S

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 16:10:11   
Primoza
Omemba Quinniya je zgolj naključna - govor je bil o racionalnem nakupu vozička.

Kolikor poznam razmere, dajo eni zadnji denar za nekaj, kar je po mojem mnenju po vrednosti daleč precenjeno in nepotrebno za večino primerov uporabe. Trgovci pa igrajo na karte "vse najboljše za svojega otroka".

Osebno nisme dal za noben voziček več kot 20000 sit, nato pa sem ga šenkal, da se nisem ukvarjal še s prodajo. En povsem ispraven trikolesnik ABC design bo na tako voljo v kakem letu. Kljub kitajskemu poreklu je bil stestiran podolgem in počes po gorah in je vse teste prestal cel.

Tudi ne govorim o snobovstvu, ampak zgolj o "frfravosti".

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 16:27:19   
tjaga
Oh, kot da je važno kakšen voziček ima kdo. Zaradi mene ima lahko tud Mercedes diesla s pogonom na levem zadnjem kolesu in bremzo na desnem. Malenkost. Meni je bistveno, da se pelje, pa da se otroček dobro počuti v njem. Potem pa je to lahko Quinny, al pa Hauck, al pa PP, al pa ne vem kaj še vse. Zaradi tega, ker je nekdo kupil voziček za 200.00 čukov mene pač ne boli glava in je stvar vsakega posameznika.
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 17:12:21   
babylove
:)- Če ste pa že do mercedesev prišli - ali imajo McLaren vozički kakšno vezo z Mercedesom 8)?


(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 17:48:13   
tjaga
Prispodoba Babylove, al pa tržna niša. :)-:)-

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 17:51:52   
babylove
http://www.maclarenbaby.co.uk/

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 17:52:34   
tjaga
:)-:)-:)-:)- Pojma nisem imela, da obstajajo. :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 17:55:17   
babylove
No vidiš, vsak dan greš bolj pametna spat ;).

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 18:05:13   
Anonimen
Hehe, lih včeraj me je moj :love: spraševal, če je z otroki in opremo za njih tudi tako, kot z avti 8smo bili v eni družbi, kjer sta se dva skoraj poklala od dokazovanja, kater ima boljši avto) in sem mu rekla, da večina je čist normalnih, se pa najdejo tudi fajn tekmovalni vmes. Pol se je pa začel režat in izjavu, da bo on kar aluminjaste feltne gor na voziček montiral, pa kakšen spojler, da o amortizerjih ne govorimo, samo da bodo sosedi fouš. Seveda mora biti vse srebrne barve. ;););)

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 18:09:52   
tjaga
:);) Vsak dan bolj bogati od znanja. 8)

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 19:25:42   
teta beta
200 čukov naj da za vozek tisti, ki se mu zdi to pač iz takega ali drugačnega razloga pomembno. Jaz nikogar zaradi tega ne obsojam, zase pa vem, da tudi če bi včeraj zadela sedmico, ne bi dala toliko (tudi mercedesa ne bi imela, mam raje svojga golfa :))

Verjetno je res kakšna razlika v kvaliteti med vozičkom za 50 ali za 200 jurjev, ampak zame ni vredna 150 jurjev, raje si kupim novo steklokeramično plščo ali pralni stroj. ali pa greva z :love: na dopust za ta denar.

Tudi nočem niti slučajno posploševat, ampak osebno poznam nekaj takih, ki imajo "hude" vozeke samo za afne guncat po kafičih, pa bognedaj da bi se barvni odtenki mamice, otročka in vozička ne ujemali ali da bi se kaj umazalo.

Ampak vsak naj dela po svoje, po svojih željah, zmožnostih in prioritetah. Tale stranska reklama na RR prav lepo pravi: Samo zadovoljni starši lahko imajo zadovoljne otroke. Saj za to nam gre, a ne?

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 20:32:24   
pravljica
evo teta beta...to je bila zdaj izjava! zadovoljni starši = zadovoljni otroci...primoza mal pa pretiravaš s temi ulomki se mi zdi...ja, tud marcedeza bi mela, pa mi je kej druga bol pomembno - recimo qinny in vsa dodatna oprema :)-...kdo pa vid, kak hladilnik mam, pa steklokeramične plošče tudi nimam, čeprav bi bla lep okras v kuhinji, ker ne kuham in bi bla zmeri čista 8)
ma ne no...eni dajo pač prednost eni stvari drugi pa drugi...mela bi pa tak vse, če bi si lahko privoščla

roko na srce, primerjat pa ne moreš vozička za 200 000 z enim za 50 000...tako kot našega mondea ne gre primerjat s kakšnim bmw ipd, pa stanovanja z nevemkakšno hišo (ki mora spet bit v mestu da je zame kaj vredna)...itd itd...mah smo si različni ja ;)

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 20:41:44   
ZARA
Men je načeloma tud vseen kolk kdo da denarja za voziček...ampak...(ja, ne morem bit tiho) meni je 200 čukov grdo preveč, za voziček ki ga mogoče rabiš 2 leti...tud imet ga ne bi hotla,ker bi pol skoz (psiho kukr sem) gledala,če je kej umazan,pa strgan,pa...
No moj je bil natanko 149 EUR in mu nič ne manjka,še bremzo ma!
TKO!!!
Case closed!

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 20:49:18   
polona2
Upam da je res konec te debate, kaj sploh koga briga, kdo kaj vozi in kdo ne, pa za koliko, :hudicek:, res brezveze...

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   kdo sploh da toliko za voziček??
13.6.2005 20:52:20   
ZARA
polona2 kva se razburjaš??
A sm zaprla primer,al ne 8)??

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Z vizualizacijo si lahko pomagate do lepše...
Čeprav si poroda ne moremo izbrati, pa lahko nanj vplivamo s pozitivnimi mislimi in vizualizacijami. Preverite štiri uči...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?