Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

... ali pa jaz mam čuden okus
). Gledam pa samo štirikolesnike. Pa oba imata tudi vzmetenje na sprednjem kolesu, kar pri nas prav tako pride v poštev, ker večina sprehajalnih poti pri nas še vedno obstaja le v natur obliki, torej makadam terpoljske in gozdne poti, pločnike prav tako naša občina bolj slabo pozna. V glavnem, jaz sem med njima ne določam zato, ker bi se afnala, ampka iz čiste praktičnosti glede na situacijo pri nama. Sem pa tudi na netu brala same pohvale o teh vozičkih, tako da jaz bom malo pri ceni skozi prste pogledala, čeprav sprva res nisem mislila dat toliko za voziček, ampak se mi zdi, da v primerjavi z ostalimi vseno veliko dobiš za to ceno.