Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
madonca to sm jz jedla skor vsak dan ko sem bla še lejdik in frej zdej si pa ne upam kupit ajverja ker ga v eni uri pojem cel kozarec in to tavelik 800g
madonca to sm jz jedla skor vsak dan ko sem bla še lejdik in frej zdej si pa ne upam kupit ajverja ker ga v eni uri pojem cel kozarec in to tavelik 800g
U madona, ga maš pa res rada.
ja ful sm nora na ajver moj možek mi pravi da se mi očke kar zasvetijo ko zagledam v trgovini ajver
petrazg kje si pa kupla bundo?In kakšno?Jst bi si jo tud mogla kupit, pa nisem nič pametnega vidla. So mi pa ful všeč te s 3/4 rokavi, ko je spodnji del pa štrikan. V Emporiumu sem jih ene par vidla.In kakšen parfum?Jst sem se včer po več kot enem letu spet naparfumala, mi je blo čist čudn.
Aja,bila sva Mauritius in Dubai. Bom enkrat slike na plavanje prnesla, a prav?
petrazg, super za bundico in parfumček! zdaj pa čimvečkrat uporabi novi vonj... da boš vesela in nasmejana. pravijo, da če si kdaj otožen, te vonj spravi v dobro voljo!
Ćveki lahko noč... Super potovanje Tanja ... sem ti ornk zavistna . Midva sva se mislila dol poročit, potem se nama je pa prvi škratek napovedal in je šlo vse po vodi... Zdej se mi zdi pa prepozno... Bunda ni nič posebnega, sem vzela v obzir da imam dva malčka (no, bela je vseeno), s.oliver... Parfum sem pa MaxMarin vzela bomo videli kako mi bo všeč... sem obsedena z Eden in težko katerega drugega uporabljam...
Lahko noč punce, lepo sanjajte. Pa hvala danes za moralno podporo
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
petra, čestitke za NP (nove pridobitve) Jaz pa nikakor ne najdem parfuma zase... Na drugih mi jih sto ful diši, potem dam pa sama gor, pa mi nikakor ne potegne... Mogoče nisem dovolj vztrajna
majana, tole s parfumi je pa pri meni enako. se mi velikokrat zgodi, da bi za kakšnim/kakšno hodila in vonjala... pa se sama "našpricam" in mi ni to to... mi najbolj odgovarjajo deodoranti za pod pazduho
Ćveki lahko noč... Super potovanje Tanja ... sem ti ornk zavistna . Midva sva se mislila dol poročit, potem se nama je pa prvi škratek napovedal in je šlo vse po vodi... Zdej se mi zdi pa prepozno... Bunda ni nič posebnega, sem vzela v obzir da imam dva malčka (no, bela je vseeno), s.oliver... Parfum sem pa MaxMarin vzela bomo videli kako mi bo všeč... sem obsedena z Eden in težko katerega drugega uporabljam...
Pri nama je bil tudi prvotni plan se dol poročit, ampak potem sva si premislila. Zakaj bi bilo zdaj prepozno?Sej gresta lahko z malima dvema tja, ko sva bila midva, so bili ljudje z dojenčki od 3 mesecev naprej. Ali pa počakata, da še Luka toliko zraste, da ju lahko pustita pri tvojih in gresta.