Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

sam povejte urco
je pa apetit zgubila prehlad se je že znormaliziral, samo nosek je še malo bogi in občasno pokašlja; skratka poje malo - skoraj nič par žlic vsega kar ji ponudim, ne vem ali bomo imele borbo s hrano od zdej naprej
...je dons en naporen dan..neki daje mojga miška..mogoče spet kaka nova serija zobkov
. Tut ko grem zobarju, že ve, da mi nima kej po ustih šart brez protibolečinske injekcije
. Mi je pa lepo, ko vidim kak lep tatoo. Moj ima naprimer na levi nadlahti leva (to so si dal menda takrat vsi PPE-jevci gor). Je pa tak...brezbarven....črn...al kako bi temu rekli...ampak lep. Mu paše.
mlade, jih ima pa na kvadrat - od mojega sestrična je v bolnici, ker je z lestve zjutraj padla (hud udarec v medenico, kaj točno si je poškodovala še ne vem), pa njegova babica je čist boga :-( po 3m so jo sicer domov iz bolnice pripeljali, je pa na cevki do želodca in samo spi :-(