|
RE: Dolenjke, 2. del 2.2.2010 12:38:06
|
|
|
|
rea27
|
se pridružujem vsem predhodnicam - za valentinčico stiskamo pesti in ji želimo, da bebi kr vn pade.. Ne, ne..brez hecov..naj poteka porod čim hitreje in v čim milejši obliki.. Evo mene, sem ravno iz ZDja...Sem šla popit glukozo..in kaj pa drugega kot to, da sem bla spet slabe volje..Pride tja ob 8:10, povem sestri, da sem prišla popit cukr..ona pa ja, ja, ja..počakte..In pokliče eno pa drugo pa tretjo pa četrto pa peto pa šesto pacientko..jst pa še kar čakam!!! Sem si mislila, ja pa sej sem ji povedala po kaj sem prišla ..in pride ven: ja gospa, kaj pa vi čakate?!?!!?!?!?!?!?!?!?! Halooo, pa sej..al sm gruntala, da bi še enkrat potrkala pa ji še enkrat povedala..pa sem rekla, pa klinc, bo rekla , datežim..No in na konc pa sploh ni veda zakaj sem tle..Moja Eva pa doma, oči nervozen, ker je moral it dela, tako, da sem namesto eno uro čakala dve in pol!!!!!!!!! Pa sam za cukr!! Nobenga pregleda, nič!!!! Ah... Ma, ja..važn da je cukr okej.. Drugače pa..ja, bi šla kej vozičkat, seveda..katera je za?
|