|
RE: Dolenjke, 2. del 4.2.2010 9:43:40
|
|
|
|
rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Jaz se strinjam za vikend ali pa med tednom popoldne. A tako blizu si doma, rea? Jaz malo višje delam, doma pa sem še malo stran. Rea a si ti še na porodniški, a bi lahko načeloma tudi dopoldne prišla npr. do sendvičev, da dvignem cunjce? Kaj se vse pogovarjate o neki anonimni? Sem kaj preskočila, ali prepozno prišla? Taja je kar ok, samo je bolje, da smo doma, bom kar dopust vzela. Šle pa le bomo malo ven, do sadjarja, po zelenjavo in sadje, ker je vsega zmanjkalo. Živka, komot prideš naokoli kadarkoli..hehe, kako se rima :) JA, sem še na porodniški, pa tudi še nekaj časa bom...glede na to, da bom šla delat glih za 1 mesec, ko zopet nasptopim s porodniško heheheh Kdo je pa anonimna? hehehe..to je pa ena žlehtnoba, ki pride vsake tolk pogledat kaj se tu dogaja, zelo nesramno komentira in je žaljiva do konca..mati dveh otrok, baje brezposelna, potem pa drugim najeda o tem kakšen človek je treba bit in kolk dnarja nam ostane na računu..aja, pa da še šlepamo na bogate može..Tole našteto je veljalo zame..bojda..hehhe...me pa dotična ne pozna..Tako..skriva se pa za imenom anonimna...Preberi si kakšnih 20 strani nazaj..ti bo bolj jasno :) za tvojo čmrliko malo
< Sporočilo je popravil rea27 -- 4.2.2010 9:45:06 >
|