Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nam pa klimo montirajo..... 13.6.2005 14:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi jo tudi pridno uporabljamo, predvsem zvečer pred kopanjem, ko je v stanovanju 22 stopinj! Kaj naj rečem :bravo::bravo: za klime, ki grejejo in ki bodo mogoče letos tudi hladile! Bojana
|
|
|
|
|
Nam pa klimo montirajo..... 13.6.2005 14:16:24
|
|
|
|
ma-ja
|
Saj bo še prav prišla, upam. Pri nas smo tudi gretje vklopili. Sem še optimist, poletje šele prihaja!! :morje::morje::morje:
|
|
|
|
|
Nam pa klimo montirajo..... 13.6.2005 14:17:57
|
|
|
|
anitaz
|
Mi smo jo tudi 3 tedne nazaj montirali in moram rečt da je super zadeva tale klima!:bravo::bravo: ne rabimo nič kurt zvečer pred kopanjem,kar klimo vžgemo pa segreje do fuuuuuuula :bravo: Pol pa ko gre Tjaša spat v spalnico pa hitro ohladiva,da se ne zagrejeva preveč :)-
|
|
|
|
|
Nam pa klimo montirajo..... 13.6.2005 14:17:58
|
|
|
|
neja
|
Tukaj pa je še ena dobra stran klime, ki tudi greje.......bomo tudi na nafti malo prišparali8)
|
|
|
|
|
Nam pa klimo montirajo..... 13.6.2005 14:21:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ruuuulaaaaa Midva jo imava, in je te dni ogrevanje fuuuul prav pršlo :((:((:((:((:((:(( žalost, ker je poletje....
|
|
|
|
|
Nam pa klimo montirajo..... 13.6.2005 14:23:55
|
|
|
|
neja
|
No, sem pozabila povedat, da sem jaz še vedno optimist in upam, na oreng vročino. Sem bolj kuščarski tip:)-
|
|
|
|
|
Nam pa klimo montirajo..... 13.6.2005 14:31:40
|
|
|
|
štumf
|
" Brez klime mi živeti ni, srce mi moje to govori, ne mine dneva in ne noči, da ne bi s klimo življenje lepšali si!"
|
|
|
|
|
Nam pa klimo montirajo..... 13.6.2005 16:16:14
|
|
|
|
Nannn
|
punce mene pa zanima kok pride montaza klime?Jest sem klimo dobila nimam pa je se zmontirane... Prosim ce mi lahko pove katera kaksno telefonsko...sem iz oklice Lj... Hvala Nannn :rozica:
|
|
|
|
|
Nam pa klimo montirajo..... 13.6.2005 16:50:58
|
|
|
|
sašaš
|
Midva sva se letos tud večkrat grela z njo kot pa hladila! :( A je danes 13. junij al 13. oktober?????? :zmeden2: Lp :muca:
|
|
|
|
|
Nam pa klimo montirajo..... 13.6.2005 19:31:46
|
|
|
|
neja
|
40.000 SIT...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Ali varate partnerja?Mariposyda (
11%)

ne (
89%)
Število vseh glasov: 341Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!