Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

), in je bla tud naša madam prvi teden super fantastična.....sem že mislila da je imuna tud na take spremembe, no ta teden pa sta prišla v skupino dva nova cvilimoža.....in ko ju naša vidi že v garderobi kričat......začne še ona......in pol se tud v igralnici nadaljuje to veselje........no nevem nekak mi bi blo lažje da bi vsi prišli na uvajanje s 1. 9. ker sem si za tiste par dni vzela prav dopust v službi, da bi ja bla ob njej če bo kak jok in stok.....no evo, ona pa zdaj joka.......jaz pa v službi.......sem tud vprašala, če še če kdo od naju vzet prosto in prit nazaj v vrtec, je rekla da ne......da bo še kje slabi, k bo ugotovila, da ko joka, prtečeta mami in ati v vrtec!! (itak da jo vzameta v naročje in se pocrklajo)......
Sadja ni treba veliko.... za 12 otrok recimo 4 banane, malo grozdja, 2-3 nekatrine, jabolka, hruške....
.. in se po doooooooolgem času spet ustavim mal na RR.. pa se spomim na vas/nas.... in seveda grem gledat, če še kaj dogaja... in evo vas :)