|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: KAZEN-nujno pomoč
3.11.2009 9:42:31   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Kepica83, razumem kaj si hotela povedat-vsi smo kdaj raztreseni, samo, da bi pa kdaj domov pripeljala in nebi vedela, kako sem tja prišla, se mi pa še ni zgodilouser posted image


Ja žal se mi je to že zgodilo, pa tudi moji mami in še komu ki ga poznam. Enostavno te neka misel tako zaposli, da razmišljaš samo o njej. Cesto do doma ki pa jo poznaš do zadnjega kamenčka na pamet, pa jo prevoziš kot si že stotič pred tem. Enostavno nisi z mislimi pri vožnji. In naj me vrag vzame če še se to ni zgodilo kateri izmed vas. Jaz upam priznati in me ni sram. Ker proti temu nemoreš kaj dosti. Svojih misli nemoremo 24ur nadzorovati.

Prav tako tudi jaz nebi obračala na avtocesti. Niti pod razno. Sem pa zadnjič gledala po Pop tvju ko je en v tunelu obrnil pa pelal v kontra smer, no to pa men nebo nihče prepričal da ni bilo namerno.user posted image  sem mojemu dragemu ki je policaj rekla, d av teh primerih bi pa mogli imet pooblastila, da takega asa prebutajo do nezavesti.
So primeri ko pač človek zaluta na avtocesto in v tisti paniki ne ve kaj bi razen, da poskuša situacijo rešit na njemu najboljši način. So pa asi katerim se na daleč vidi da je njihovo početje namerno. Vedno pravim da če nehče dela samomor, naj ga dela tam kjer nebo nihče drug poškodovan. Ne pa da trpijo nedolžni ljudje.

_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu punci)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: KAZEN-nujno pomoč
3.11.2009 10:16:25   
Petka09
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83
Sem pa zadnjič gledala po Pop tvju ko je en v tunelu obrnil pa pelal v kontra smer, no to pa men nebo nihče prepričal da ni bilo namerno.user posted image  sem mojemu dragemu ki je policaj rekla, d av teh primerih bi pa mogli imet pooblastila, da takega asa prebutajo do nezavesti.


No, zdej si pa pojedla svoje besede, da nikomur ne želiš nič slabega. Mene pa tako napadla, ko sem napisala, da je kolega rekel, da je najboljša kazen za take malomarneže šleper, ki ti pripelje nasproti!

Hja, vidiš.... Vsi smo krvavi pod kožo in nas neverjetno razjezi, ko vidimo, kaj se dogaja na cesti. Poleg pijancev  prehitrih norcev pa še ta obračanja na avtocesti.

Dnevno sem se vozila 100 km v službo in vem kako to zgleda na cesti. Vsega sem doživela. Ljudje res niso normalni. Al vozijo kot penzionisti krepko pod omejitvijo, da ovirajo promet, potem pa živčni vozniki, ki bi radi vozili hitreje delajo neumnosti, prehitevajo v škarje, trobijo, blendajo, izzivajo.... Ni da ni.

To, ko si napisala, da se kdaj nisi zavedla kako si prišla domov, se meni sicer ni zgodilo, se je pa zgodilo to, da sem od prehude utrujenosti zvečer iz službe (zaradi veliko dnevnih kilometrov in stresa v službi) večkrat skoraj zaspala... Pa sem si govorila: joj, samo za sekundo bi zaprla oči, samo za sekundo, da bi se malo spočila... Pa je blo to tik pred domom, torej par km pred bajto bi se lahko ubila ali ubila koga drugega, če bi res zaspala!

V glavnem, z glavo na cesto in predvsem s trezno glavo! Jaz se tega zdaj zelo zavedam, ko je blo toliko km za mano.... Po porodniški več ne grem v to, ni vredno.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 10:23:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: KAZEN-nujno pomoč
3.11.2009 15:40:57   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

Popolnoma drži, da svojih misli ne moreš nadzorovati 24 ur dan, ampak če si samo dober voznik (ni treba, da si super), potem veš, da ko si z nečim tako preokupiran, da obstaja možnost, da ne boš skoncentriran na vožnjo, se nimaš kaj usesti za volan, če se imaš za odgovorno osebo. Takrat, ko človek za volanom ni sposoben biti z mislimi pri vožnji (ne govorim za nekaj sekund, čeprav so tudi te lahko odločilne, temveč za čas, da se niti ne spomniš, kje in kako si se vozil), naj izbere drugo vrsto prevoza (ki je vedno na voljo, vsaj v Sloveniji).


Se popolnoma strinjam.

_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: KAZEN-nujno pomoč
3.11.2009 15:43:11   
Kepica83
Hja Petka ampak kaj se tiče kazni, avtorice tega posta njej take kazni nebi želela. Ker se vidi da gospa to ni nardila namerno ( zapeljala v napačno smer) . On as v tunelu ki pa je obrnil in peljal kontra ta pa je to naredil 100% namerno in takega pa res lahko zgazijo trije šleperji. user posted image

_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: KAZEN-nujno pomoč
3.11.2009 16:55:27   
Anonimen
Ok, na eni strani imamo objestneže, ki jih ne briga nič in te ne bo izučilo nikdar nič. In zaradi slednjih se bodo nesreče še vedno dogajale, pa če se svet na glavo postavi. Na drugi strani pa je znano, da so slovenske ceste ene izmed najslabših. Kolikokrat je bilo zapisano, da je bil vzrok slaba signalizacija. Med drugim. Pa so trdili, da je bila ustrezna signalizacija, ko je umrlo v trčenju 7 oseb, vendar so priče jasno povedale, da je bil totalen kaos. Tko da je včasih potrebno pogledati na vse strani. In sama pravim, če izuzamem objestneže in če je kljub temu veliko nesreč, da res ne morejo biti krivi samo vozniki.

Bi pa rekla, da ne bodite tako prepričane same vase, ker nikdar ne veste, kaj se vam lahko nek dan pripeti, pa če ste še tako vzorne voznice. To je podobno kot nekdo 100 % trdi, da nikdar ne bo varal, pa čez čas vse lepo popapa.
Moj brat, ki se vsak dan vozi po isti poti, ko gre na avtocesto in je dober voznik, pa je enkrat po nesreči, čisto na  začetku izvoza zapeljal zraven. Sam je hitro opazil. Pa ne morem zanjga nič takega trditi, kar je bilo na račun tega napisano. Dovolj je bil le trenutek. Tko da, človeku se lahko vse živo zgodi, čeprav je trdno prepričan, da se mu nekaj ne more zgoditi.

(odgovor članu EMILY 3)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?