rozinca33
|
Pozdravljene še od mene! Se strinjam z dvema predhodnicama: preveč pišete - no ja, al pa js tako počasi berem me ni blo dva dni zraven, pa so tri nove strani nastale. Tudi jaz sem danes bila na pregledu. Kg +10, pa štartala sem že s 75kg, pa ko sem vprašala, se nista ne sestra ne G nič čudili, sestra je rekla, da še enkrat en tolk pride. Povedala sem za otekanje nog (zastajanje vode) pa mi je G svetovala manj soli jest seveda v hrani. Poslušali sva srčka, pa je šlo bol na knap, ker pikica tako leži, da ima srčka ravno pod mojo žilo. Ampak se ga je slišalo - glasno, hitro in močno - tak kot mora bit. Ker sem Rh -, moram čez 3 tedne po injekcijo, takrat pa potem dobim datum za naslednji pregled, ki bo nekje proti koncu aprila - bomo spet meli UZ . Vsem tistim, ki morate počivat - čeprav je težko, poskusite si naredit zalogo počitka za takrat, ko ne bo več možno (hranjenje na tri ure) vsem, ki ste imele preglede. Pa še glede kavice... prve tri mesece je še videt nisem mogla, zdej pa ne morem brez nje - prenizek pritisk. Tudi meni se zdi, kot da mi trebuh otrdeva, ampak samo na enem mestu - in potem ugibam: je pikica potisnila ven glavico ali ritko Pirhe pa pri nas barvamo s čebulnimi olupki, letos bomo pa dodali zraven še rdečo peso. Na jajčke pa vedno nardimo vzorčke s travniškimi rastlinami, ki jih navežemo v "štunf". Mimogrede, a se boste fejst mastile z velikonočnimi dobrotami, al se boste pazle? Uživajte v prihajajočih praznikih in naj vam minejo mirno.
|