kenya
|
Živjo! Mi smo se pa ta teden malo potepali naokoli po Sloveniji, smo bili malo na primorskem koncu, pa malo na štajerskem. Smo šli z malim dvema pogledat kakšen je Bumbar Park v Mariboru. No, sem si sicer predstavljala da je malo večje. Je bilo o.k. za starejšo, za ta malo, ki še nima dveh let pa ravno ni bilo kaj posebno zanimivo. DanielaNeli, ko smo bili v Kopru, smo spotoma skočili še malo prečekirat vaš Planet Tuš. Madonca, mi je super všeč . Tolk dobrih trgovin. Sam, kaj ko je zmanjkalo časa. Mami2b, čestitke za poroko še z moje strani . Končno sem privlekla gor cunjice za našo novo članico. Da malo prečekiram. Saj sicer vem da imam vsega dovolj. Po tihem si želim, da bi naša punca imela tam okrog 3150g ob rojstvu, tako kot prva, ker mi je to super za rojevat . Sling....jaz sem imela tisti klasični sling z obroči, pri prvi hčerki. Mi ni bil všeč, se mi je zdelo preveč zakomplicirano. Pa še ta mala ni hotela biti notri. Je kričala kot zmešana. No, pri drugi sem pa imela tega od pikapolonice za nošenje otroka, ki je v ta novem katalogu, pa sicer dete ni bilo najbolj navdušeno, ampak parkart je pa prav prišel. Mogoče sem ga sama polomila, ker nobene nisem dala notri že takoj na začetku, ampak šele okrog 2. meseca. Zdaj ga bom spet probala uporabit. Mi je pa ta od pikapolonice bolj všeč, ker je enostaven za uporabo. Sem pa ravno danes razmišljala, da ene imate pa res še čisto malo do konca in bo šlo zares. Jaz sem šele 30. teden in se bom še kar načakala. LP