Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Meni je vec Sara, mojemu dragemu pa Lisa in sva naredila kompromis.
Kaj se da nardit kaj proti otekanju? Meni pase ful v mrzli vodi drzat, sam oteline kaj dosti ne vzame.
nama enako pašeta dve imeni skupaj sam mojemu kljub takšnemu kompromisu moj del imena ni všeč
tako da smo na začetku
glede imena. Jst bi rada krajše
je pa vseeno (al je daljše al krajše), on vstraja pr enmu imenu, pa nism čist za. Bomo vidl, mamo še čas.
... najprej pa sploh ni hotla it na taborjenje ker jo je skrbelo da bi jaz ravno takrat rodila (kar tudi obstaja verjetnost, sploh če bo naša pupa ostala na ritki in bo cr)... smešni so ti otroci ko tako čakajo naše dojenčke
na plan. Zdej bo treba pa še malo presortirat. Itak imam vsega preveč. Imam še stvari od prve, ki jih ni nikoli oblekla nobena. Tko, da nima izgovora da rabim kaj novega
. Mah, tehle par tednov bom pa že še zdržala menda
Mi nismo imeli hude škrlatinke je pa to odvisno od vsakega otroka posebaj...jaz sem ko je amtibiotik prijel po 24 urak ko nik ni bil več kužen skoraj celo stanovanje razkužila...oprala vse česar se je dotikal...to je najpomembneje ker drugače se lahko stvar ponovi...res ti svetujem brez skrbi bodi ni to nič strašnega...
je dobil/a inekcije dexametazona, da se pljuča prej razvijejo. Tak da ne bi bilo kakih resnih komplikacij zarad prezgodnjega poroda. Problem je malo teža, ker je komaj 1400g pri 31.tednu.
, ker dveh podstavkov pa ne bova kupovala.