tix
|
Živjo so ! Še mi zdi da naša hiša že dolgo ni bila tako čista kot je zadne čase malinov čaj se pije 2-3- skodelice na dan, po 36. tednu. Tudi jaz ga bom začela piti, če ne bom prelena Sicer sem tudi malo skeptična, ampak sem mnenja če vrjamemo zadeve nekako delujejo a to pomeni po že dopolnjenem 36, se pravi v 37 t ? Meni so te tedni mal čudn Zatekam na srečo nič, me pa tale vročina čisto ubija, čeprav drugače obožujem poletje, sem ponoči šla že skoraj na balkon spat, ker je bilo v sobi grozljivo vroče, je kar teklo od mene Mogoče, da je kriv bezeg, ker naj bi spodbujal potenje, drugače s tem nimam problemov, no sem pa le prvič tako, da je vrjetno kej na tem Komaj čakam, da se Bled še malo zgreje - upam, da še predno rodim na morje bi tudi rada šla, pa ga pomoje do septembra ne bom vidla, če prav upam, da mojega naštimam za 25.6 če bo lepo vreme mišu - čist odvisno, kakšne bunke so res dojenček, kakšne delne otrditve so pa tudi "popadki", vsaj pri meni je bilo tako - že od 20t, ampak niso nič takega, so se pa zdej prod koncu čudežno nehal pa še tebi za zboljšanje Zdej se grem pa picopeka - dobrtek še ostalim
|