Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Pa držite pesti za naju s pikico, da ostaneva julijevke 2010. 
Tud frendica je imela isti problem, je bila v bolniški in imela predpisano mirovanje - rodila je 2 dni pred rokom. Vse ob oky! Men so med krvavitvijo v 1.n našli pregrado na maternici (no sej prej jo niso mogli, če pa nisem nikoli mela UZ) in so tud paniko zganjal, da je večja možnost za splav - preden sva se odločla za drugega sem šla na pregled vprašat, kako zdaj s to pregrado, pa je rekla, da bom verjetno težje zanosila (pa sem v prvo), ker pa se je tamala normalno razvila bi raje pustila tako kot je, zakaj bi šarle not, če ni potrebe! Problem bi bil samo, če se plod namesti na pregrado - tega me je bilo najbolj strah!
... žejna sem tudi jaz ves čas in večinoma mi pomagaja kakšna zala life ali harmony... ampak spet včasih mi pa tudi to ne paše pa si nardim čaj in si namesto sladkorja dam noter cedevito:)
(22.6 - 22.7.)
(23.7. - 23.8.)
...tudi od naju se je en sonček poslovil, ampak vem, da sedaj čuva bratca ali sestrico, ki se razvija in raste v meni
.
. Veliki smo 15 mm rok mi je moja G prestavila na 22.7.2010. NS pa imam 8.1.2010
!
.
.