|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 7:44:49   
Kiwa
Dobro jutro!
Kako ste danes?
Da odgovorim na vprašanje male bibe... Jaz sem povedala dvema prijateljicama ter mami in sestri, pri fantu doma bova povedala kasneje. Saj bodo verjetno veseli, samo malo naju skrbi, saj nimava nekih rednih dohodkov. Sama približno 2 meseca iščem službo, saj sem pred kratkim diplomirala. Upam, da jo najdem, še preden se mi bo kaj poznalo, drugače bom pač delala preko študentskega servisa (imam še status), dokler bom lahko. Bo že šlo...
Upam, upam, da bo naslednji teden razgovor, ki ga imam, uspešen, potem bo vse lažje!
Ve imate verjetno vse službe, kajne?

(odgovor članu mojcii)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 8:07:22   
mala biba
Mojcii čestitamuser posted image user posted image user posted image ....čim več nas naj bouser posted image ...ja tudi jaz nisem mogla bit tiho in sem povedala 2 kolegicam....čeprav sorodniki in ostali še ne vejo.....če bova lahko tiho bova do NS, ker pričakujem da bo NS okoli božiča in bova za vse imela lepo darilouser posted image , seveda pod pogojem da bova zdržala.....sva se pa odločila, da sva prvič povedala takoj vsem, pol pa ss, tako, da ni bilo prijetno, zato je najina odločitev takšna kot je......če pa bova zelooo neučakana bova pač povedala po prvem pregledu, čeprav jaz navijam da počakava do NS......

_____________________________

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 8:54:38   
mojcii
Hihi, jst sm pa kr optimist in pravim da ne bo nebenega spontanega splava user posted image   Če pa že bo, me pa ne moti če najbližji vedo - tako ali tako bodo opazili ker bom cela potrta user posted image

Glede služb je pa pri nas tako - jaz jo imam (na srečo tudi za nedoločen čas), fant je pa brezposeln in se je letos odločil da malo šolo nadaljuje. Sem pa imela prvega otroka kot študentka in se da preživeti. Je pa res da se moraš mogoče kdaj s kom skregat pa mu razložit, kaj ti "pripada" ... Vse ima svoje prednosti in slabosti...

Kiwa, bom držala pesti, da ti uspe kaj dobit!

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 9:37:05   
anajrim
Ojla Punce!

Res je lepo videti da nas je že prav veliko! Vse imate tako kmalu preglede jaz pa šele 3.13. Moja G naroča vedno šele v 8 - 10 tednu na prvi pregled, ker je ful zasedena. Skaratka midva nisva še nikomur povedala, pa ne vem zakaj, sva rekla da tokrat počakava do pregleda, verjetno bva pa družini prej povedala.

Upam da ste vse ok in vam želim lepo nosečnost. Se še kaj javim!

_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 9:40:04   
Kiwa
Hvala za vzpodbudne besede mojcii! Mi veliko pomeni.. Sicer pa se ne sekiram preveč (ok, pridejo trenutki) glede službe. Vedno sem se znašla, tudi sedaj se bom. Sicer pa bom tako ali tako naslednji teden že imela službo user posted image ! Moram bit optimistična.
Glede splava in tega povedat ali ne se pa popolnoma strinjam s tabo mojcii. Zase vem, da bi veliko lažje šla skozi kaj takega, če bi moji najbližji vedeli. In ja, verjetno bi se tudi opazilo.
Jaz najprej tudi svoji mami nisem nameravala povedat takoj, potem pa sem šla domov, sva se nekaj pogovarjali in kar naenkrat sem usekala user posted image . Res se nisem mogla zadržat, če sem pa tako vesela! In vsem ostalim, ki vejo, enako :)

(odgovor članu mojcii)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 9:40:10   
veky
Tudi jaz nisem zdržala - povedala sem moji mamici, nato svakinji in najboljšim kolegicam, ki že same sedaj pričakujejo 2 ali 3 otročka - te so bila najbolj vesele! Ostalim bom pa prvem pregledu!

Moj je seveda od vseh izvedel prvi, ker je želja že kar nekajletna (po prvi punčki) vendar pri nama je drug grenak priokus - moje zdravje!! Sem namreč kronični ledvični bolnik in že prva nosečnost je bila do konca v strahu, če bo z obema vse v redu in tako bo tudi sedaj!

Kar se pa službe in denarja tiče,...tudi jaz sem bila ravno po študiju, prva služba komaj sem bila par mesecev zaposlena, ko sem morala priti z to novico na plan! Imela sva še nerešen stanovanjski problem, kje sploh bomo, skratka vse je bilo na kupu. Tako, da je bilo kar pestro ampak vse se je rešilo! Pa, da še to povem, da sva direktno iz porodnišnice šla na svoje z najino "pikico", ko nisva prej dneva skupaj živela (razen lepih vikendov)!! Da je bilo naenkrat vse na novo; skupno živlenje, otroček, malo denarja, kup stroškov,....prvo leto je bilo res pestro! Ampak smo preživeli, pravijo, da kar te ne zlomi te utrdi!

Tako, da Kiwa "držim pesti" sporoči, ko bo kaj novega!!!

Kako pa drugače punce ali se uredu počutite???

(odgovor članu mojcii)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 9:48:00   
Kiwa
Uf sem vesela teh odzivov. Sem že mislila, da me bo katera napadla, naj najprej poskrbim za vse ostalo, potem naj imam otročka. (sem že zasledila kaj takega na drugih temah).
Saj tudi jaz včasih pomislim, da je to neodgovorno, samo po drugi strani si pa mislim, da bo vedno nekaj...
Stanovanja pa tudi nimava svojega, sva podnajemnika že tri leta in pol (veky - to je pa moralo biti zanimivo, ker prej nista skupaj stanovala), najemnina ni pretirana. Ampak to me še najmanj skrbi, ker vem, da verjetno čez pet let ne bo nič drugače, edino, če zadaneva na lotu.

Kako se pa kaj počutite? Mene ves čas boli v spodnjem delu trebuha, sem že razmišljala, da bi poklicala G, samo bom verjetno izpadla kot en komplikator. Ker berem, da naj bi bile te bolečine normalne. Ma res mi je dolgo za čakat še tri tedne. Se opravičujem, ker jamram user posted image

(odgovor članu veky)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 9:49:02   
Kiwa
Veky, zate bomo pa še posebej držale pesti, da bo vse ok!

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 9:59:45   
anajrim
Hej jaz sem super: Počutje je podobno kot pri prvi nosečnosti, le da mi je občasno malenkost slabo, dojke so napete, pa občasno me tudi malo spodaj ščipa. Drugače sem pa full ok. Upam da stre ostale podobnih opisov. Uživajte.

_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 10:36:35   
mojcii
Kiwa.. se strinjam s tabo - vedno bo nekaj. Če bi čakali na "idealen" trenutek za otroka, ga ne bi nikoli imeli.

Jaz sem mnenja, da se na koncu vsedno vse reši tako kot je treba.

Danes sem bila "prisiljena" povedat v službi že. Tega sicer nisem planirala ampak je prišel nepričakovano en izmed naših managerjev in sva se začela pogovarjat glede mojega nadaljnjega dela. In sem imela možnost biti tiho pa povedat čez 14 dni po prvem pregledu kot sem planirala ali pa zdaj. Pa sem raje zdaj, ker so pri nas projekti dolgoročni in če grem na porodniško, skoraj morajo vedeti preden me vključijo v kako novo delo. Verjetno ne bi bili preveč zadovoljni, če bi jim povedala šele čez nekaj časa :) V glavnem, sprejel je lepo in smo zmenjeni, da se bomo naprej menili ko pridem s porodniške - dokler pa ne grem na porodniško, pa se ne bom vključevala na dolgoročne projekte... Imam srečo, da je pri nas "poseben" sistem in mi ne grozi odpoved zaradi nosečnosti... Sicer pa premišljujem, da bom zaprosila za bolovanje zaradi vožnje (vsak dan cca 1,5h po ne ravno lepi cesti). Pa tudi želim si imeti lepo in mirno nosečnost...trenutno je pa samo tekanje sem pa tja.. Je še katera v taki situaciji?

Sicer pa jaz planiram imeti še dva otročka. Najprej tega, potem pa v kratkem še enega user posted image Da bosta imela družbo za igranje. Joj, kako sem vesela... user posted image



(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 11:09:58   
Nančka
Ojla, srečke user posted image . Midva nisva še nikomur povedala. Moja želja je, da bova prvo povedala Nejcu in se nato veselila z njim, ko bo razlagal naokrog. user posted image  Itak mi je prvi znak, da sem noseča dal on. Namreč sva se skupaj kopala oziroma bolje rečeno norela po banji user posted image , ko je kar naenkrat pihnil ven takšen smrkelj, da me je v trenutku dvignilo in sem komaj stopila do školjke, pa sem že bruhala. Tudi partner je bil v tistem trenutku ravno v kopalnici in se je takoj začel veseliti, saj je vedel, da me en smrkelj drugače nikdar ni tako vrgel s tira.
Tako, da razen tega, napetih dojk in lakote se počutim čisto dobro. In si želim, da bo tudi teh 9 mesecev potekalo brez vseh težav, kot prvič. Enako privoščim tudi vsem vam.

Zdaj pa na malico. user posted image

(odgovor članu mojcii)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 11:39:07   
balem
Tudi jaz sem zaupala najbližjim prijateljicam in mojmu, ki je čisto preč od veselja user posted image
Domačim bova najbrž po prvem pregledu, ker že v si željno pričakujejo vnučka ali vnukinjo user posted image
Glede službe pa takole, ravno včeraj sem izvedela, da bom najbrž ostala s 1. 1. brez službe (sem bila zaposlena preko javnih del in mi po novi zakonodaji ne pripada več 12 mesecev, ampak samo do konca leta).user posted image Ima pa dragi službo za nedoločen čas, vsaj nekaj.
Sem pa tik pred dipolmo, čakam na zagovor, pa sem se odločila, da se pom poskusila lotit kakšnih inštrukcij in pa lektoriranja, da ne bom čisto brez prihodkov. Tako, da če katera potrebuje kaj, naj se le oglasi user posted image
Vsem pa veliko sreče in brez nepotrebnih skrbiuser posted image

(odgovor članu Nančka)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 17:08:21   
mala biba
Hej drage nosečke....zanima me, predvsem za tiste, ki nosite prvič svoje pikice, če si boste naročile tale ringarajev vodnik nosečnosti....veliko informacij je napisanih na enem mestu, ali boste rajši kar po netu brskale....za vse tiste, ki pa že imate doma kakšnega ali več sončkov, pa predvidevam da ste že take specialistkeuser posted image , da tega ne potrebujete, ali pač?.....mogoče že ima katera kaj izkušenj stem, pa lahko priporoča če je za naročit al ne?

_____________________________

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 18:11:06   
Kiwa
Jaz sem dobila pri G, ko sem se šla naročit, tale vodnik (1.št, 5. in 6. teden). Je zanimiv, samo je pa res, da je mislim, da velika večina tudi tu na Ringaraji napisana.
Edino kar je, da je zraven še prostor recimo za napisat mnenje, prilepit slikico, potem po posameznih tednih...npr: katero je trenutno tvoje najljubše ime za fantka/punčko, kaj predlaga očka, znanci, katera je tvoja najljubša jed, pijača v tem obdobju, kaj ti ne diši,...
Jaz bi kupila, če bi bila bolj pri denarju. Saj ni zelo drago, samo glede na to, da zelo veliko časa preživim za računalnikom, mislim, da vse lahko izvem tu.
Dnevnik ter takšne in drugačne zapiske si pa lahko delam sama.
Je pa zanimiv, o tem ni dvoma.

Julijke, koliko ste pa kaj stare? Ali rajši ne bi o tem? user posted image


(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 18:16:42   
Kiwa
Še vprašanje za Veky:
Kako so v tvoji službi pri prvem otročku sprejeli novico, ko si povedala, da si noseča? Koliko časa si bila pa zaposlena?
Meni jih večina pravi, da če bo razgovor, ki ga imam, uspešen, ne smem povedat, da sem noseča pred podpisom pogodbe. Meni se to zdi grdo, samo po drugi strani pa s tem, da povem, veliko tvegam. Tega pa tudi nočem.
Ni mi vseeno, ker to ni kar ena služba, ki jo pač imaš, ker moraš, ampak, ker si v tem podjetju resnično želim delat.
Bom videla, kako se bodo stvari odvijale in o tem razmišljala v torek po razgovoru. Do takrat pa UPAM!


(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 18:55:32   
balem

Julijke, koliko ste pa kaj stare? Ali rajši ne bi o tem? user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa


29 let. user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 20:02:11   
mojcii
Jaz imam 27 let..

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 20:24:11   
anajrim
Ojla!
Najprej odgovor glee vodnikov skozi nosečnost! jaz tega nism kupovala niti vodila, tako da to je čisto tvoja lastna presoja da ali ne! Če ti to veliko pomeni potem si ga seveda kupi! Meni pač to ni veliko pomenilo!

Glede starosti je pa takole jaz jih imam rosnih 28 user posted image user posted image user posted image .
S katerega konca slovenije pa ste???
jaz Lj!

lep večer

_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Julijke 2010
5.11.2009 22:29:10   
Kiwa
Tudi jaz sem iz Lj., stara pa 25 let.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Julijke 2010
6.11.2009 7:52:31   
veky
Odg.Kiwi; Ojla! Ko sem dipl. sem bila blizu 26 let, potem sem si rekla, da malo bom še uživala in sem delala toliko, da sem lahko malo potovala, uživala! No ampak pri 27,5 sem si pa rekla zdej je pa  dovolj in sem si dobila redno službo tako, da sem redno delala cca. 6,0 mesecev, ko sem morala povedati, da sem user posted image  in user posted image  14.01.2005 se nama je rodila najina "lubica Katja" - 4 dni pred mojim rojstnim dnevom (se pravi v 29 letu sem postala prvič mami)-za nekatere prepozno za mene ravno prav!

Takratni šef je sprejel neverjetno dobro - je pa res, da ko sem prišla na razgvor me je vprašal, če razmišljam že kaj o otrocih in sem čisto lepo vse povedala; glede zdravja in srčne želje po otročku! Tako, da ko sem bila noseča je bil zelo vesel, je pa res, da sem bila potem tudi jaz fer in sem delala do konca nosečnosti, čeprav sem se vsak dan vozila iz Gorenjske do Ljubljane! Hvala bogu - sem se dobro počutila, lahko bi bilo ravno obratno, ....Odnos sva imela super in tudi po porodniški sem delala še dve leti, dokler se mi ni ponudila služba blizu mene!

Sedaj sem v 33 let-u (vidim, da sem ena najstarejših na tem forumu user posted image  ) in sem z gorenjske blizu Bleda!

Tako, da Kiwi ti bodi kar poštena! Držim pesti in VSO SREČO!

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Julijke 2010
6.11.2009 8:19:07   
Nančka
Dobro jutro, jaz bom pa decembra dopolnila 29 let in prihajam iz Prekmurja. Prvič sem rodila 14.4.2004 in sicer en mesec po diplomiranju, službo pa dobila leta 2006, v kateri sem še vedno in še vedno za določen čas. Zaenkrat v službi ne bom povedala še nič, saj se počutim čisto v redu in lahko normalno opravljam svoje delo.

Toliko za informacijo: na bibaleze.si sem se brezplačno naročila na koledar razvoja otroka po tednih, katerega sproti dobivam na mail, nato ga natisnem in ga s partnerjem skupaj prebereva, da vidiva, kako raste naš mali čudež. user posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu veky)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Julijke 2010
6.11.2009 10:04:01   
Anonimen
Jaz bom še zaenkrat anonimna, ker še ne vem če je al ni, ampak če je bo to konc julija. MAlo bom še počakala s testom da bo 100%, ampak čutim da bo, oz.se tako počutim....user posted image

(odgovor članu Kiwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Julijke 2010
6.11.2009 10:48:55   
polhec
živjo "nosečke"
kako se kaj počutite? jst počasi spoznavam "tegobe" nosečnosti :-) kako izgleda wc in kako je vedno spanja premalo, na hvala da je že petek in da je pred nami vikend ;-)
drugače sm pa tut jst dobila datum pregleda 16.11. upam, da takrat prvič uzreva bitje najinega sončka.
drugače sem pa stara 24 in iz okolice ljubljane, zaposlena pa že 2 leti, tko da vsaj z zaposlitvijo nimam težav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Julijke 2010
6.11.2009 12:01:21   
ANDREA2010
Pozdravljene !
sem v sedmem tednu nosečnosti, rok imam nekje 01.07.user posted image , pred 5 dnevi sem imela rjav izcedek, ki pa je trajal samo 2 dni, sedaj pa je znova belo-rumen, zanima me ali je imela katera podobne težave in kako se je izteklo, sicer sem bila pri ginekologu in je rekla , da je vse ok.

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Julijke 2010
6.11.2009 14:14:15   
tinca10
odgovor Kiwi: malo sem potežila za datum in me je kar takoj naročila. Malo me je pregledala, naredila vaginalni ultrazvok in potrdila nosečnost in mi pokazala malo pikico ;) Dala mi je tudi par osnovnih napotkov, 3.12. pa delava že NS, tko da full luštn.

Drugače pa sem iz Lj in stara 22 let.

(odgovor članu ANDREA2010)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?