Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Košara je praktična za sprehode, jajčka pa kadar morate otoka večkrat penašati iz avta ven in obratno. 
in zdaj se lahko koncno posvetim malo bolj nosecnosti...
,Porod.,Že imamo
/,Pričakujemo
/
/
(22.6 - 22.7.)
Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1
(23.7. - 23.8.)
SKUPAJ JULIJSKE
prav tako!
.....boš pa malo kasneje....oz bojo drugi za tebe
, tako da mislim, da je ne bova imela. Se je pa že kolegica ponudla, da mi jo posodi, če jo bom želela...bomo videli....
, druga nosečnost, 1 otrok, prihajam iz Murske Sobote. PDP 4. julij 2010
pelje ven.
. No morda pa me lepo preseneti
ali
. Sicer kolk sem jaz spraševala kolegice, ki imajo poletne otroke, so rekle, da so jih vzačetku res oblačile v tanke dolge rokave, kdaj pa kdaj ko je bilo zares vroče pa tudi v kratke rokave, na nogicah pa zmeraj nogavičke. Mislim, da se bom jaz tud še malo lovila glede oblačenja, ker 1. je zimski.
, ker sem s seboj vzela navadne copate za nataknit ne pa športne superge, in mei je skoz pozornost dajala vaditeljica čež če mi drsi, pazi da ne padeš. res sem bila kot en otrok ki ne ve kako naj se obleče za na telovedbo. Bo pa v četrtek boje!