Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

....ja že po naravi sem bolj čustven človek kaj šele bo.....
....spet bojo proizvajalci zaslužili
....če ne jem mi je slabo, če kaj pojem pa še bolj....smrdi mi pa itaq use.....sam ko pa zalaufam s hrano, pa podna nimam
in sem kuj boljše volje
. JUUPIII,si bomo lahko izmenjavale izkušnje. Glede na to, da je to moja druga nosečnost, ter do prvega pregleda je še doolgo..., ali je kateri bilo slabo nekaj dni, nato pa naenkrat nič več. Sicer počutim se o.k. ampak me vseeno skrbi.
Imam pa podobna vprašanja kot ti, tako da upam, da je z nama vse o.k. Meni je bilo rahlo slabo samo kakšen teden, pa še to čisto malo. Saj ne rečem, super je, da mi ni slabo. Edino kar je, da čutim že dlje časa bolečine (kot pri menstruaciji) v sp. delu trebuha. Pa prsi me bolijo in spahuje se mi vsake toliko. Edino zdi se mi, da sem grooooozno živčna in razdražljiva. Ful stvari me spravi v slabo voljo... Pa hočem bit vesela, pozitivna - zaradi otročka sploh! In potem se seveda sprašujem, a sem sploh noseča, a je vse uredu s pikico. No vidiš/vidite, tudi take so zgleda
sem zagledala 05.11.09 danes sem imela drugi odvzem krvi ki je potrdil da sem
in moram reč da uživam vsak trenutek kar se da..........sem
želim da je vse vredu z vajinimi pikicami.
,