Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.6 januarja imam pregled pri mojemu ginekologu pa bomo vidli kaj bo reku z
sva se odločila da počakava 3 kroge potem pa probava spet čeprav priznam da me je kar malo strah po vsem tem a upam da bom ta strah dala ven iz sebe . Meni je ginekolog ko sem šla 1 na čiščenje rekel da je bil zarodek mogoče moškega spola in moje telo ga ni sprejelo in imam spet strah kaj če bo spet isto kar za vse 3 nisem imela nobenih problemov in sem tudi to 4 nosečnost bila brez skrbi komaj sem čakala na 2 pregled da vidim če je vse v redu. Ker vmes je moja kolegica bila tudi na splavu ker ji je ščlo po slabem pa nisem niti pomislila da bo tudi pri meni kaj narobe ko sem imela pregled pa se mi je dobesedno zrušil svet .No za sedaj sem se napisala kar dovolj bom potem še kaj.

. Tako, da se zdaj malo s termoforjem grejem pa mi ful paše. Upam, da preguramo brez DR.