Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:07:14
|
|
|
|
Dudica1
|
cveka tisto se dolg zbira do 31 marca
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:09:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja punce, mentor mi odpisal, da je moja diploma ustrezna za oddajo!!!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! veseli debeli sloni! meša se mi! sicer ni šans, da bi mi jo "vezali" do jutri, a vseeno... naslednji teden jo oddam, po novem letu bom imela pa zagovor... saj tam, pravijo, tako ali tako vsakega spustijo čez! ju-hu! kar pleše se mi! (kljub utrujenosti ) Uaaaaaaaaa!!!! Čestitam! Ful dobra novica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:10:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: eelyy cveka; jst tega neupam delat...se bojim da nebo preveč preslano,ampak se spomnim,ko je mami delala moji sestri sam je bila stara skoraj 5 let...vodo je prekuhala in dala malo soli(pomoje je bolje da daš manj soli kot pa preveč)probaj in po okusu naredi! aha pol sam prekuhaš vodo s soljo in to je to, bom šla prc narest, mi je T. šest ampulc spil, pa k je tojk draga prekuham en liter vode, vanjo dam pol male žličke soli. jo tudi pripravljam doma, ker jo gre ogromnooooo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
cveka tuki imaš postopek; Pripravimo jo lahko sami: zavremo 1 liter navadne vode z 1 poravnano čajno žličko kuhinjske (morske) soli. Po ohladitvi raztopino pretočimo v 20 ml silikonske stekleničke, ki so nam zaradi priročnosti »stalno pri roki«. Slanico hranimo na sobni temperaturi, skuhamo jo nekajkrat na teden. Silikonske stekleničke (brez plastičnih zamaškov) 1-2x mesečno prekuhamo (steriliziramo). Zamaške namakamo v raztopini pralnega detergenta in nato speremo pod tekočo vodo. sem si sprintala, k je možek reku da raje ne bi reskeru ampak bom vseeno naredila, če ne druzga bo za T. da bo pil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:19:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveka tisto se dolg zbira do 31 marca uff to je pa dolga bom še jaz zbirala jaja sej vem papiga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:33:21
|
|
|
|
ledenka
|
a gre katera na prižiganje lučk? razmišljam, da bi midva šla...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:38:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 cveka tuki imaš postopek; Pripravimo jo lahko sami: zavremo 1 liter navadne vode z 1 poravnano čajno žličko kuhinjske (morske) soli. Po ohladitvi raztopino pretočimo v 20 ml silikonske stekleničke, ki so nam zaradi priročnosti »stalno pri roki«. Slanico hranimo na sobni temperaturi, skuhamo jo nekajkrat na teden. Silikonske stekleničke (brez plastičnih zamaškov) 1-2x mesečno prekuhamo (steriliziramo). Zamaške namakamo v raztopini pralnega detergenta in nato speremo pod tekočo vodo. sem si sprintala, k je možek reku da raje ne bi reskeru ampak bom vseeno naredila, če ne druzga bo za T. da bo pil kaj pa bi reskiral ? se ti ne zdi, da gre skozi nos še kaj hujšega kot voda in sol ? recimo po bazenih ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:39:06
|
|
|
|
majana79
|
k.tja gre pri nas so jih že prižgali, se lepo promenada vidi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:40:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a gre katera na prižiganje lučk? razmišljam, da bi midva šla... mi si ne upamo v množico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:43:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a gre katera na prižiganje lučk? razmišljam, da bi midva šla... jz ne grem sm predeleč, pa še bolni smo vsi, to je bolj za vas k ste v LJ. bliz centra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:44:19
|
|
|
|
lake
|
Berejo lahko že sedemmesečni dojenčki!Punce hitr v shoping. Men je uspel še clo kopalnico pospravt, Tajo sm mogla pa zbudit, bi še kr spala, pol bo šla pa spet ob 11h spat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 cveka tuki imaš postopek; Pripravimo jo lahko sami: zavremo 1 liter navadne vode z 1 poravnano čajno žličko kuhinjske (morske) soli. Po ohladitvi raztopino pretočimo v 20 ml silikonske stekleničke, ki so nam zaradi priročnosti »stalno pri roki«. Slanico hranimo na sobni temperaturi, skuhamo jo nekajkrat na teden. Silikonske stekleničke (brez plastičnih zamaškov) 1-2x mesečno prekuhamo (steriliziramo). Zamaške namakamo v raztopini pralnega detergenta in nato speremo pod tekočo vodo. sem si sprintala, k je možek reku da raje ne bi reskeru ampak bom vseeno naredila, če ne druzga bo za T. da bo pil kaj pa bi reskiral ? se ti ne zdi, da gre skozi nos še kaj hujšega kot voda in sol ? recimo po bazenih ? ma sej vem, sam zdej mam recept in bom naredila sama k vsak teden kupovat dve škatli je pa mal preveč bom najprej probala na seb da ne bo preslano potem pa bom navalila na niko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:48:40
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a gre katera na prižiganje lučk? razmišljam, da bi midva šla... mi si ne upamo v množico Sej boste šli pa jutr popoldne v mesto pa jih boste vidl, mi tut ne gremo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:50:23
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz mam pa sterimar za kar nekaj časa...mam enga za T in enega za Maja...in full našpricam notr da teče iz vseh strani ven Lučke bomo šli enkrat gledat sigurno samo danes ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:52:49
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a gre katera na prižiganje lučk? razmišljam, da bi midva šla... mi si ne upamo v množico Sej boste šli pa jutr popoldne v mesto pa jih boste vidl, mi tut ne gremo. po tem, ko sem pojedla, se mi niti najmanj ne da it ven... pa odkrila sem neki novega za jest - plasmon piškot pomakam v nutello M. pa se približuje posodam z mačjo hrano... ajej.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:57:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a gre katera na prižiganje lučk? razmišljam, da bi midva šla... mi si ne upamo v množico Sej boste šli pa jutr popoldne v mesto pa jih boste vidl, mi tut ne gremo. po tem, ko sem pojedla, se mi niti najmanj ne da it ven... pa odkrila sem neki novega za jest - plasmon piškot pomakam v nutello M. pa se približuje posodam z mačjo hrano... ajej. pazi maček, izivalec prihaja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 16:59:14
|
|
|
|
lake
|
Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:00:12
|
|
|
|
majana79
|
lake, sem isto pomisla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:01:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano.... jz jo ne stradam, je danes T. stradal k mu je baby piškot spajsenla in ga celga pojedla T. je pa kr pihal od jeze, je isto naredila k T k je bil tojk star je svakinji krof tako spajsnu in ga pojedu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:04:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:06:33
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lake Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano.... jz jo ne stradam, je danes T. stradal k mu je baby piškot spajsenla in ga celga pojedla T. je pa kr pihal od jeze, je isto naredila k T k je bil tojk star je svakinji krof tako spajsnu in ga pojedu Ja kako je ne stradaš, ona si je mogla tud sama vzet piškot, ker ji ga ti nisi dala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:08:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lake Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano.... jz jo ne stradam, je danes T. stradal k mu je baby piškot spajsenla in ga celga pojedla T. je pa kr pihal od jeze, je isto naredila k T k je bil tojk star je svakinji krof tako spajsnu in ga pojedu Ja kako je ne stradaš, ona si je mogla tud sama vzet piškot, ker ji ga ti nisi dala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lake Očitno vse stradate svoje otroke . Od Maje si more sama čebulo postrešt, tvoj mačjo hrano.... jz jo ne stradam, je danes T. stradal k mu je baby piškot spajsenla in ga celga pojedla T. je pa kr pihal od jeze, je isto naredila k T k je bil tojk star je svakinji krof tako spajsnu in ga pojedu Ja kako je ne stradaš, ona si je mogla tud sama vzet piškot, ker ji ga ti nisi dala k ga včeraj ni hotela, pa sm misenla da ga ne mara, danes je pa kradla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:14:56
|
|
|
|
lake
|
Ja hrana od soseda je vedno boljša.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 17:19:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja hrana od soseda je vedno boljša. itak, sej T. tud hod raje k tašči na kosilo, kot da bi doma jedu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Mama, ki doji v bazenuMama štirih otrok deli prelepe fotografije, s katerimi želi poudariti lepoto in naravnost dojenja.
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?