Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sem mislila, da se bo kaj tašča oglasila, ker je že kakih 5 tednov ni bilo pri nas, pa nas je čudežno pri miru pustila
Sej ma spet neke svoje fore, ampak jim ne posvečam pozornosti.
Jaz ravno čakam, da buhteljni vzidejo in sem šla malo sem pokukat...Zraven še joto kuham, pa sem ugotovila, da imam premalo krompirja doma. itak grem čez pol ure po Daria, pa bova šla še v trgovino in jo bom potem sfiniširala. Dopoldne sem imela še zavarovalnega agenta na "obisku", je blo treba obnovit zavarovanje stanovanja, tako, da evrčki samo odtekajo in to tik pred veselim decembrom
Da za ostale družinske člane sploh ne govorim. Bom mogla kej home-made nagruntat, hehe.
Moram kakšno vročo temo začet pa bo debata
Testo mi je lepo vzhajalo, v pečici se pa sploh niso hoteli dvignit, katastrofa. Verjetno je to krivo, ker sem jih predolgo pustila vzhajat že narejene v pekačo, ker sem šla vmes po Daria v vrtec.