Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Prej mu je T narastla na 39, verjetno ima še malo več, amapk se tako upira pri tem, da mu je res težko izmerit temperaturo.
zanj.
Sem drugač tud jest iz tega poklica, tako da mi je jasna motorila in vse skupaj. Dobili bomo smučke, potem bo pa poleg sankanja stopil tudi malo na smučke. In bo igra na snegu s smučkami. Bomo pa videli, če mu bo sploh kaj za to. Ampak glede na to kakšn živc je, bo verjetno ok. Bomo videli.
.
. Včeraj zvečer smo šli h dežurni, ker je že težko dihala. Hb je bila dežurna naša ped., tko da je lepo poskrbela zanjo. Malo inhalacij, injekcijo in nekaj zdravil, pa smo šli domov.
, drugače pa vsaj na srečo več ne dežuje. Upam da dan hitro in lepo mine, ima pa moj otrok novo finto in sicer hoče on na torti imeti Hello Kitty za darilo pa čokolado tako da bomo videli kaj še bo stuhtal do 1.11
!!!!